• BIST 100

    11003,84%-0,30
  • DOLAR

    42,45% 0,03
  • EURO

    49,64% 0,18
  • GRAM ALTIN

    5731,04% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9300,60% -0,23

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

Olay, 13 Eylül Pazar günü Keçiören ilçesinde meydana geldi. Sevginur ile Müslüm Aktaş çiftinin evinde silah sesi duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Sevginur Aktaş'ı silahla başından vurularak yaralanmış halde buldu. 

Polis ekipleri, eşinin intihar ettiğini öne süren Müslüm Aktaş’ı gözaltına alırken, kanlar içinde kalan Sevginur Aktaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla GATA hastanesine kaldırıldı. Sevginur Aktaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan polis memuru Müslüm Aktaş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

'BENİM KIZIM HAYATTA SİLAH KULLANAMAZ'

Öte yandan, hastanede doktorlardan iyi haber bekleyen Sevginur Aktaş'ın acılı babası Neşet Ayçiçek, 'Kızımla geçen sene tanışmışlar. Kızım benden müsaade isteyerek onunla evlendi. Yüzüğü taktıktan bir süre sonra anlaşamadıklarını öğrendim. Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Daha yeni evlendiler, 9 gün tatil yaptılar. Tuttukları evde sadece 4 gün yaşadılar. 4 günde bir insan bir insana bunu nasıl yapar. Ben kızımın bana döneceğini biliyordum ama senaryonun böyle olacağını, yoğum bakıma düşeceğini bilmiyordum. Aylarca kızıma yalvardım bu adam ile evlenme diye ama dinletemedim. Kızım Cumartesi günü bizi arayıp yanımıza geleceğini söylemişti. Bugün gidip komşularıyla görüştüm. Bir komşu, 'Yatak odalarımız bitişik. Yarım saat kavga ettiler. Kızın bağırıyordu, 'aç kapıyı gideceğim' diyordu. Silah sesini duyunca hepimiz çıktık ama kızın vurulmuştu' dedi. İşin ilginç tarafı, kızım tüm kıyafetlerini ve ayakkabısını giymiş çantasını hazırlamış o gün. Kızıma o adamın gücü yetmezdi. Sadece vurarak durdurabilirdi, oda onu yaptı. Benim kızım hayatta silah kullanamaz. Kızımı öldürmeye sıkmış resmen, kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış' diye konuştu. 



'YALVARIRIM HAKKIMI SAVUNUN'

Ayrıca Aktaş'ın annesi Ayfer Ayçiçek, 'Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Kızım bize gelmek istiyordu, oda izin vermemiş. Kızımda evden çıkmaya çalışmış ve tartışma çıkmış. Komşularda buna şahit. Bir süre sonra evde silah sesi duymuşlar. Kızımın intihar etmesinin imkanı yok. Kızım bıçak bile kullanamaz. Silahı kızımın ağzına dayamaya çalışınca kızımda kafasını çekmiş o sırada kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış. Kızım gibi niceleri öldü, yalvarıyorum hakkımı savunun' dedi.

Polis memuru Aktaş'ın yüzündeki ize rağmen polis olduğunu belirten Ayçiçek çifti, kızlarının bileklerinde kesik olduğu iddialarını da yalanladı. 

Halep'te işkenceyle öldürülenlere ait toplu mezar bulundu

Yeşilyurt Belediyesi, engelliler gününü özel programlarla kutladı

Meteoroloji’den Batı Akdeniz için sağanak ve fırtına uyarısı

Güney Asya’da sel ve heyelan bilançosu ağırlaşıyor

Gazze'de şehit sayısı 70 bin 125'e yükseldi

Beyin çipi sınırları aşıyor: Neuralink hastaları düşünce gücüyle robotik kol kontrolüne başladı

Vali Yavuz: Malatya'da suç oranlarını önemli ölçüde düşürdük

Köy yolunda tehlike: Vatandaşlar tümsek ve uyarı levhası talep ediyor

Türkiye'nin sağlık harcamaları 2024’te 2,3 trilyon lirayı aştı

Putin: Donbas ve Novorossiya'yı askeri ya da başka yollarla kontrol altına alacağız

Şırnak’ta tazelenme üniversitesi öğrencileri kampüs yürüyüşü ve spor etkinliğinde buluştu

GAİB kasım ayına ilişkin ihracat verilerini açıkladı

Tanzanya Devlet Başkanı Hassan: Dış dayatmaları kabul etmiyoruz

Adana'da 120 suç kaydı bulunan zanlı yakalandı

İran: İslami düzeni savunmada canımız pahasına kararlıyız

Dünyanın dört bir yanından gençler Şanlıurfa’da Kur’an eğitiminde buluştu

Arazi kiraları katlandı, çiftçi ayakta kalmakta zorlanıyor

Filistinlilerin Zikim'de gizlice gömülmesi: Hak örgütlerinden acil çağrı

Rusya, FaceTime’a erişimi yasakladı

Meteoroloji’den 6 il için kuvvetli sağanak uyarısı

Batman'da engelliler erişilebilirlik sorunlarıyla mücadele ediyor

Moldova’da düşen dronu oyuncak sanan vatandaş evine götürdü

İşgalciler, Zaviye beldesine girişleri 6 gündür engelliyor

Otomotiv, kasım ayının ihracat şampiyonu oldu

Yahudi çetelerin saldırısında 7 Filistinli yaralandı

Bilim insanları portakal suyunun genler üzerinde etkili olduğunu söylüyor

Şanlıurfa’da otoyolda beyaz eşya yüklü tır yandı

HÜDA PAR Dicle İlçe Başkanı'ndan metruk yapılar için çağrı

Siyonist rejim Kudüs'te inşaat halindeki binayı yıktı

Vali Canalp: Batman'da asayişte düşüş, aydınlatmada rekor seviyedeyiz

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Halep'te işkenceyle öldürülenlere ait toplu mezar bulundu

Yeşilyurt Belediyesi, engelliler gününü özel programlarla kutladı

Meteoroloji’den Batı Akdeniz için sağanak ve fırtına uyarısı

Güney Asya’da sel ve heyelan bilançosu ağırlaşıyor

Gazze'de şehit sayısı 70 bin 125'e yükseldi

Beyin çipi sınırları aşıyor: Neuralink hastaları düşünce gücüyle robotik kol kontrolüne başladı

Vali Yavuz: Malatya'da suç oranlarını önemli ölçüde düşürdük