• BIST 100

    11001,07%0,94
  • DOLAR

    42,49% -0,02
  • EURO

    49,36% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5806,01% 0,75
  • Ç. ALTIN

    9327,36% 0,00

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

Olay, 13 Eylül Pazar günü Keçiören ilçesinde meydana geldi. Sevginur ile Müslüm Aktaş çiftinin evinde silah sesi duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Sevginur Aktaş'ı silahla başından vurularak yaralanmış halde buldu. 

Polis ekipleri, eşinin intihar ettiğini öne süren Müslüm Aktaş’ı gözaltına alırken, kanlar içinde kalan Sevginur Aktaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla GATA hastanesine kaldırıldı. Sevginur Aktaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan polis memuru Müslüm Aktaş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

'BENİM KIZIM HAYATTA SİLAH KULLANAMAZ'

Öte yandan, hastanede doktorlardan iyi haber bekleyen Sevginur Aktaş'ın acılı babası Neşet Ayçiçek, 'Kızımla geçen sene tanışmışlar. Kızım benden müsaade isteyerek onunla evlendi. Yüzüğü taktıktan bir süre sonra anlaşamadıklarını öğrendim. Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Daha yeni evlendiler, 9 gün tatil yaptılar. Tuttukları evde sadece 4 gün yaşadılar. 4 günde bir insan bir insana bunu nasıl yapar. Ben kızımın bana döneceğini biliyordum ama senaryonun böyle olacağını, yoğum bakıma düşeceğini bilmiyordum. Aylarca kızıma yalvardım bu adam ile evlenme diye ama dinletemedim. Kızım Cumartesi günü bizi arayıp yanımıza geleceğini söylemişti. Bugün gidip komşularıyla görüştüm. Bir komşu, 'Yatak odalarımız bitişik. Yarım saat kavga ettiler. Kızın bağırıyordu, 'aç kapıyı gideceğim' diyordu. Silah sesini duyunca hepimiz çıktık ama kızın vurulmuştu' dedi. İşin ilginç tarafı, kızım tüm kıyafetlerini ve ayakkabısını giymiş çantasını hazırlamış o gün. Kızıma o adamın gücü yetmezdi. Sadece vurarak durdurabilirdi, oda onu yaptı. Benim kızım hayatta silah kullanamaz. Kızımı öldürmeye sıkmış resmen, kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış' diye konuştu. 



'YALVARIRIM HAKKIMI SAVUNUN'

Ayrıca Aktaş'ın annesi Ayfer Ayçiçek, 'Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Kızım bize gelmek istiyordu, oda izin vermemiş. Kızımda evden çıkmaya çalışmış ve tartışma çıkmış. Komşularda buna şahit. Bir süre sonra evde silah sesi duymuşlar. Kızımın intihar etmesinin imkanı yok. Kızım bıçak bile kullanamaz. Silahı kızımın ağzına dayamaya çalışınca kızımda kafasını çekmiş o sırada kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış. Kızım gibi niceleri öldü, yalvarıyorum hakkımı savunun' dedi.

Polis memuru Aktaş'ın yüzündeki ize rağmen polis olduğunu belirten Ayçiçek çifti, kızlarının bileklerinde kesik olduğu iddialarını da yalanladı. 

Gaziantep'te araması bulunan cinayet zanlısı yakalandı

İlahiyatçı- Yazar Tutak: Mus'ab bin Umeyr Mekke'nin göz bebeğiydi

Mardin’de iki tır çarpıştı: Bir tır alevlere teslim oldu

İşgalciler, Cenin'de Filistinlilere ait 700 evi yıktı

Seyhan’da bir ayda 679 aranan şahıs yakalandı

Malatya’da “Uzaktan Sevmek Kudüs” programına yoğun ilgi

Bingöl’de “Yeni Nesil Akıllı Meyvecilik” dönemi başladı

Yeşilyurt Belediyesinden “önem” projesine renkli ve coşkulu şenlik desteği!

Mervan el-Bergusi için uluslararası kampanya

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde artrografi uygulaması başarıyla gerçekleştirildi

Venezuela’dan OPEC+’a çağrı: ABD’nin saldırıları enerji istikrarını tehdit ediyor

Çalıntı araçla geldikleri Malatya’da yakayı ele verdiler

Trump'ın İhvan kararı Mısır'da toplu yargılamaları nasıl etkileyecek?

Vergi denetimlerinde 201 işletme mercek altında

Batman'da çocuk hastalara fonksiyonel hasta yatağı desteği başladı

Batman'da görme engelliler için Braille Kur'an'ı Kerim kursu başladı

Konya’da “Şehir ve Aile Şûrası” tamamlandı

ABD, siyonist rejimin Beyrut'a attığı ancak patlamayan "GBU-39" bombasını geri istedi

Adliye–Şehir Hastanesi raylı sistem bağlantısında sona yaklaşıldı

Antalya’da “Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar” programı düzenlendi

Okuma yazma kurslarına yoğun ilgi

Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı

Siirt–Şırnak sınır hattında yaban hayatının zenginliği bir kez daha gözler önüne serildi

Suriye güvenlik güçleri, eski "Ulusal Savunma Milisi" komutanını gözaltına aldı

Yetimler Vakfı, Gazze'de sıcak yemek seferberliğini sürdürüyor

Şanlıurfa’da huzur operasyonu

Şanlıurfa’da zabıtadan zincir marketlere denetim

Bingöl Üniversitesi’nde yeni doğan buzağılar kampüse neşe kattı

G20 polemiği büyüyor: Güney Afrika, ABD'ye kapıyı kapattı

Siirt İl Sağlık Müdürlüğünden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyarı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gaziantep'te araması bulunan cinayet zanlısı yakalandı

İlahiyatçı- Yazar Tutak: Mus'ab bin Umeyr Mekke'nin göz bebeğiydi

Mardin’de iki tır çarpıştı: Bir tır alevlere teslim oldu

İşgalciler, Cenin'de Filistinlilere ait 700 evi yıktı

Seyhan’da bir ayda 679 aranan şahıs yakalandı

Malatya’da “Uzaktan Sevmek Kudüs” programına yoğun ilgi

Bingöl’de “Yeni Nesil Akıllı Meyvecilik” dönemi başladı