• BIST 100

    15736,71%-0,86
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,30% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6321,36% 1,21
  • Ç. ALTIN

    10554,54% -0,56

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

Olay, 13 Eylül Pazar günü Keçiören ilçesinde meydana geldi. Sevginur ile Müslüm Aktaş çiftinin evinde silah sesi duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Sevginur Aktaş'ı silahla başından vurularak yaralanmış halde buldu. 

Polis ekipleri, eşinin intihar ettiğini öne süren Müslüm Aktaş’ı gözaltına alırken, kanlar içinde kalan Sevginur Aktaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla GATA hastanesine kaldırıldı. Sevginur Aktaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan polis memuru Müslüm Aktaş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

'BENİM KIZIM HAYATTA SİLAH KULLANAMAZ'

Öte yandan, hastanede doktorlardan iyi haber bekleyen Sevginur Aktaş'ın acılı babası Neşet Ayçiçek, 'Kızımla geçen sene tanışmışlar. Kızım benden müsaade isteyerek onunla evlendi. Yüzüğü taktıktan bir süre sonra anlaşamadıklarını öğrendim. Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Daha yeni evlendiler, 9 gün tatil yaptılar. Tuttukları evde sadece 4 gün yaşadılar. 4 günde bir insan bir insana bunu nasıl yapar. Ben kızımın bana döneceğini biliyordum ama senaryonun böyle olacağını, yoğum bakıma düşeceğini bilmiyordum. Aylarca kızıma yalvardım bu adam ile evlenme diye ama dinletemedim. Kızım Cumartesi günü bizi arayıp yanımıza geleceğini söylemişti. Bugün gidip komşularıyla görüştüm. Bir komşu, 'Yatak odalarımız bitişik. Yarım saat kavga ettiler. Kızın bağırıyordu, 'aç kapıyı gideceğim' diyordu. Silah sesini duyunca hepimiz çıktık ama kızın vurulmuştu' dedi. İşin ilginç tarafı, kızım tüm kıyafetlerini ve ayakkabısını giymiş çantasını hazırlamış o gün. Kızıma o adamın gücü yetmezdi. Sadece vurarak durdurabilirdi, oda onu yaptı. Benim kızım hayatta silah kullanamaz. Kızımı öldürmeye sıkmış resmen, kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış' diye konuştu. 



'YALVARIRIM HAKKIMI SAVUNUN'

Ayrıca Aktaş'ın annesi Ayfer Ayçiçek, 'Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Kızım bize gelmek istiyordu, oda izin vermemiş. Kızımda evden çıkmaya çalışmış ve tartışma çıkmış. Komşularda buna şahit. Bir süre sonra evde silah sesi duymuşlar. Kızımın intihar etmesinin imkanı yok. Kızım bıçak bile kullanamaz. Silahı kızımın ağzına dayamaya çalışınca kızımda kafasını çekmiş o sırada kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış. Kızım gibi niceleri öldü, yalvarıyorum hakkımı savunun' dedi.

Polis memuru Aktaş'ın yüzündeki ize rağmen polis olduğunu belirten Ayçiçek çifti, kızlarının bileklerinde kesik olduğu iddialarını da yalanladı. 

admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

İran’da 120 kültürel alan ABD-siyonist rejim saldırılarında zarar gördü

Siyonist işgal çetesi Filistinlilerin hayvanlarını çalıyor

Çiftçilere 8 milyar 737 milyon liralık destek ödemesi yapılacak

Biber fiyatlarına yönelik denetim başlatıldı

Malatya'da bilgisayar ve robotik kodlama eğitimleri verilecek

Göçmen kaçakçılığına operasyon: 101 düzensiz göçmen yakalandı

Aydın’da 2 göçmen kaçakçısı ve 101 düzensiz göçmen yakalandı

Şubat ayında kurulan şirket sayısı arttı, kapananlar azaldı

Emlakçılar: Konut piyasası son 20 yılın en durgun dönemini yaşıyor

Suudi Arabistan’dan ABD’ye İran için çağrı: Saldırıların genişlemesi lazım

Konya’da Turizm Geliştirme Ajansı toplantısı gerçekleştirildi

Memur-Sen’den ABD Büyükelçiliği önünde 'Savaşa Hayır' eylemi

Konya’da motosiklet hırsızı yakalandı

Gaziantep'te bya silahlı saldırı gerçekleştiren şahıs yakalandı

Van’da seyir halindeki araç alev aldı

Batman'da 7 araçlı zincirleme trafik kazası

Alzheimer hastalarına teknolojik koruma: 93 kişiye GPRS takip cihazı

ABD, İran topraklarından zenginleştirilmiş uranyumu çıkarabilir mi?

İran, Körfez operasyonlarını sürdürüyor: Kuveyt ve Suudi Arabistan'daki ABD üsleri hedef alındı

Bener’den mazlumlar için çağrı: Bir mümin zulme kayıtsız kalamaz

Marmaris Belediyesi’nde rüşvet operasyonu: 13 gözaltı

İzmir’de hastanede taciz iddiası

Trump’ın politikaları Londra’yı alternatif ittifaklara itiyor

Diyarbakır’da silahlı kuyumcu soygunu kameralara yansıdı

HAMAS: İşgalcilerin Mescid-i Aksa'yı kapatma kararı planlı bir Yahudileştirme girişimidir

İstanbul’da engelli vatandaşlar için "Engelsiz Şarj" uygulaması hayata geçirildi

Batman'da sel riskine karşı kuşaklama projesiyle kalıcı çözüm başlıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı GEÇİT, vatandaşların taleplerini dinledi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Stratejik iletişim, bir iç güvenlik unsuru haline de gelmektedir

Kanada'da İslami eğitim veren okullara ilgi artıyor

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İran’da 120 kültürel alan ABD-siyonist rejim saldırılarında zarar gördü

Siyonist işgal çetesi Filistinlilerin hayvanlarını çalıyor

Çiftçilere 8 milyar 737 milyon liralık destek ödemesi yapılacak

Biber fiyatlarına yönelik denetim başlatıldı

Malatya'da bilgisayar ve robotik kodlama eğitimleri verilecek

Göçmen kaçakçılığına operasyon: 101 düzensiz göçmen yakalandı

Aydın’da 2 göçmen kaçakçısı ve 101 düzensiz göçmen yakalandı