• BIST 100

    15597,92%0,98
  • DOLAR

    43,28% 0,00
  • EURO

    50,37% 0,36
  • GRAM ALTIN

    6499,46% 1,96
  • Ç. ALTIN

    10530,21% 1,09

8 milyon insanı ilgilendiren uygulama aktif edildi

01 Mart 2021, Pazartesi 20:07
01 Mart 2021, Pazartesi 20:07
8 milyon insanı ilgilendiren uygulama aktif edildi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

8 milyon insanı ilgilendiren uygulama aktif edildi

CK Enerji, bünyesi altında yer alan ve 7 ilde 8.4 milyon müşteriye hizmet veren CK Enerji Boğaziçi Elektrik, CK Enerji Akdeniz Elektrik ve CK Enerji Çamlıbel Elektrik’in mobil uygulamaları, bütüncül hizmet anlayışı ile CK Enerji adı altında toplandığını açıkladı.

İstanbul Avrupa Yakası, Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat ve Yozgat’taki tüketiciler artık CK Enerji’nin mobil uygulamasını indirerek elektrikle ilgili abonelik, borç ödeme ve sorgulama gibi birçok işlemi hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabileceği aktarıldı.

Akkuyu elektrik ihtiyacının yüzde 10'unu karşılayacak

Engelli ve şehit ailelerinin elektriği kesilmeyecek

Elektrik faturalarıyla ilgili önemli karar!

8 MİLYON KİŞİ UYGULAMA ÜZERİNDEN İŞLEM YAPABİLECEK

Mobil uygulamadaki yeni süreci değerlendiren CK Enerji Grup Koordinatörü Utku Guruşçu, grup olarak yüksek müşteri memnuniyeti hedefi ile çalıştıklarına işaret ederek mobil hizmetlerin tek çatı altında toplanmasının da bu anlayışın bir sonucu olduğunu söyledi.

Pandemi sürecinde tüketicilerin online işlemleri daha çok tercih etmeye başladıklarını anımsatan Utku Guruşçu, “Görevli tedarik şirketlerimizin her birinin mobil uygulaması mevcuttu. Yaptığımız çalışmalarda gördük ki İstanbul Avrupa Yakası’nda yaşayan ancak Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat veya Yozgat’ta yazlığı, yayla ya da köy evi olan vatandaşlarımız da var.  Yine iki ve üçten fazla aboneliği bulunan müşterilerimizin sayısı da oldukça fazla. Bizim şirket olarak en büyük amacımız müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak. Biz de bu hedefle üç görevli tedarik şirketimizin mobil uygulamasını aynı çatı altında birleştirdik. Şimdi bu 7 ilde yaşayan 8.4 milyonu aşkın abonemiz, saniyeler içinde mobil uygulamamızı akıllı telefonuna indirerek işlemlerini çok hızlı yapabiliyor. CK Enerji mobil uygulamasına girerek hem İstanbul Avrupa Yakası’nda hem de Sivas ya da Antalya’daki elektrik abonelikleri ile ilgili işlemleri 1-2 dakika içinde halledebiliyor. Birden fazla aboneliklerinin tümünün borç durumunu, aylık kullanımlarını görüp hiçbir yere gitmek zorunda kalmadan bulundukları yerden yapabiliyor” dedi.

SAATLERCE SIRA BEKLEMEYE SON

Guruşçu, “Yenilenen mobil uygulaması ile müşterilerine çok büyük bir zaman da kazandırıyor. Örneğin mobil uygulama üzerinden yeni abonelik başvurusu yapmak 2-2.5 dakika, abonelik işlemini iptal etmek ise 40 saniye ile 1 dakika sürüyor. Müşteri hizmet merkezlerinde bu işlemler ortalama 7-7.5 dakika sürse de Avrupa Yakası gibi insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde işlem merkezine gidiş geliş süresi de eklendiğinde bu süre 1-2 saati buluyor. Dünyanın mega kentleri arasında yer alan İstanbul’un Avrupa Yakası’na, 2020 yılında 600 binin üzerinde yeni abonelik başvurusu yapılırken abonelik iptal başvurusu sayısı da 100 bini aşıyor. Bu da yüzbinlerce abonenin mobil uygulama ile zamandan nasıl tasarruf edeceğini ortaya koyuyor” diye konuştu.

TÜM ABONELİKLER TEK TIKLA GÖRÜNTÜLENİYOR

Mobil uygulamanın, üzerinde iki ve daha fazla aboneliği bulunan tüketicilere büyük kolaylık sağladığını belirten Guruşçu, “Kullanıcılar, aboneliklerine ait faturaları takip edip ödemelerini yaparken abonelik başvuru ya da iptali gibi işlerini de hiçbir yere gitmeden aynı uygulama üzerinden hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yerine getirebiliyor. Üstelik sadece aktif abonelikler değil geçmiş dönemde açılan, kapatılan ya da abonelerin kapatmayı unuttuğu tüm abonelikler yine tek uygulama üzerinden izlenebiliyor' ifadelerini kullandı.

HANGİ HİZMETLER VERİLİYOR?

Akıllı telefon kullanıcılarının AppStore ve Google Play’dan ücretsiz olarak indirebildiği mobil uygulamada tüketicilere, yeni abonelik başvurusu, fatura ödeme ve borç takibi, geriye dönük tüketim, analizleri, fatura görüntüleme, kayıtlı elektrik aboneliklerine erişim, abonelik iptali, bilgi güncelleme, hizmet noktası görüntüleme ve talep, öneri iletme gibi hususlarda hizmet veriliyor.

Şili'de orman yangınlarında ölü sayısı 19'a yükseldi

Malatya'ya 4 milyarlık spor tesisi yatırımı

Mısır, Suudi Arabistan ve Somali, Kızıldeniz'de bir güvenlik anlaşması geliştiriyor

Prof. Dr. Yıldırım: Rahim ağzı kanseri erken tanı, tarama ve aşılama ile büyük oranda önlenebilen bir kanser türüdür

Taşlıçay’da mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Mustafa Yavuz, Adana Valiliği görevine başladı

Kul: Kudüs ve Gazze özgürlüğüne kavuşana kadar boykota devam edilmelidir

İstanbul Valiliği: Ağır taşıtlar ve kuryeler için trafik yasağı sona eriyor

FTR Uzmanı Dr, Sezen’den karlı ve buzlu yollarda yürürken dikkat uyarısı

Çin'de fabrikada patlama: 4 ölü, 6 kayıp, 84 yaralı

Silifke’ye 24 derslikli yeni ortaokul için protokol imzalandı

YEDAM Batman'da son 5 yılda 960 kişiye danışmanlık hizmeti verdi

Gaziantep'te drift atan sürücü ve araç sahibine ceza kesildi

Mersin'de lastik deposunda yangın

Sultanbeyli’de hamsi festivali düzenlendi

Diyarbakır’da narkotik operasyonları: 25 şüpheliye işlem

Kabil'de patlama: Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'da JASAT operasyonları: 132 aranan şahıs yakalandı

Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 31 şüpheli hakkında işlem

Kar yağışı nedeni ile Doğu'da 5 ilde 1865 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

Şanlıurfa’da gıda denetimlerinde 29 işletmeye 1 milyon 481 bin lira ceza

Şanlıurfa’da zincirleme trafik kazası: 2 ölü

Siyonist işgalciler Han Yunus’ta 17 yaşındaki genci şehit etti

İstanbul Valiliği’nden buzlanma ve don uyarısı

Şırnak'ta 34 milyon değerinde kaçak eşyaya el konuldu

Bingöl’de iş yerine giren kurt paniğe neden oldu

Trump, Grönland'ı alma arzusunu Nobel Ödülü'nü almamış olmasıyla açıkladı!

Batman'da kar nedeniyle kapanan köy yolu ulaşıma açıldı

Yeşilyurt'ta öğrencilere ara tatilde ücretsiz LGS ve DYK hazırlık kursları

Battalgazi Belediyesi ekipleri sağlık çalışanlarını iş makinesiyle hastaya ulaştırdı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şili'de orman yangınlarında ölü sayısı 19'a yükseldi

Malatya'ya 4 milyarlık spor tesisi yatırımı

Mısır, Suudi Arabistan ve Somali, Kızıldeniz'de bir güvenlik anlaşması geliştiriyor

Prof. Dr. Yıldırım: Rahim ağzı kanseri erken tanı, tarama ve aşılama ile büyük oranda önlenebilen bir kanser türüdür

Taşlıçay’da mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Mustafa Yavuz, Adana Valiliği görevine başladı

Kul: Kudüs ve Gazze özgürlüğüne kavuşana kadar boykota devam edilmelidir