• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanının bir açıklaması oyunları bozdu

25 Aralık 2021, Cumartesi 21:47
25 Aralık 2021, Cumartesi 21:47
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanının bir açıklaması oyunları bozdu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanının bir açıklaması oyunları bozdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep ziyareti kapsamında kente gelen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Ömer Çelik, CHP ile muhalefet partilerine yüklendi. Gaziantep’i önümüzdeki seçimlere hazır olarak gördüğünü ifade eden Çelik, “Gaziantep’teki azim ve kararlılık bizim geleceğe yürürken gelecekteki ufuklarımızı karartmak isteyenlere karşı cevaptır” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da vatandaşa ücretsiz elektrik dağıtımı vaadini de eleştiren Çelik, “Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’ya geldiğinde ‘Belediyeyi alırsak elektriği ücretsiz vereceğiz’ dedi. Adana CHP’de hadi versin o zaman. Adana’ya geldiği zamanda ‘Biz elektriği üretip öyle vereceğiz’ dedi. Vatandaşa siyasi şantaj yapılmaz. İşte Recep Tayyip Erdoğan’ın farkı budur” ifadelerini kullandı.

“Milletimiz Kılıçdaroğlu’nu bir ker daha yanıltacak”


Başta Gaziantep olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında Cumhurbaşkanıyla yürüyeceklerini vurgulayan Çelik, “Bu seçimlerde önceki seçimlere göre daha büyük bir başarı sağlanacaktır. Buradaki ruh dalga dalga Türkiye’nin dört bir yanına dağılacaktır. Gaziantep’teki azim ve kararlılık, bizim geleceğe yürürken gelecekteki ufuklarımızı karartmak isteyenlere karşı cevaptır. Zaman zaman çeşitli haberler yayılıyor. Türkiye şöyle krize girdi, AK Parti gidecek, Recep Tayyip Erdoğan zayıflayacak diye. Bunların hepsi onların temennisidir. Onun için siyasi olarak önü kapandı, ‘Muhtar bile olamaz’ demişlerdi. Ne oldu, Türkiye’de olduğu gibi Gazianteplilerde cumhurbaşkanımızın arkasında durdular. Başbakanda oldu, Cumhurbaşkanı da oldu. Bir daha ki seçimlerde milletimizin teveccühüyle Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha yanıltacağız. Cumhurbaşkanımıza saldıranları, AK Partiyi hüsrana uğratmak isteyenleri bir kere daha hüsrana uğratacağız. Cumhurbaşkanımız döneminde Türkiye’de yapılan icraatlar Türkiye’yi yakın zamanda G-7’nin içerisine koyacaktır. Her türlü krize karşı cumhur ittifakında son derece güçlü bir çözüm vardır” diye ekledi.

“Cumhurbaşkanının bir açıklaması oyunları bozdu”

Cumhurbaşkanının bir açıklamasıyla ekonomide hedeflenen oyunların tarumar olduğunu vurgulayan Çelik, “Geçmişte de bunu yaşadık. Üzerimize siyasi tuzak suikastlarla geldiler. Ancak sizler bu salonları doldurarak bu büyük siyasi iradeyi dimdik ayakta tutarak bu tuzakları bozdunuz. Onun için hiçbir şekilde ufkumuzu karartmaya gerek yok. Yanlış propagandalara kapılmaya gerek yok. Cumhurbaşkanımızın ne dediğine bakacağız. Bu yolu güçle azimle kardeşçe yürümeye devam edeceğiz. Siz ve sizden önceki arkadaşlarımız büyük başarılara imza attınız. Meydanalar çıkıp biz buradayız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız Türkiye’nin kalkınması için 24 saat çalışmaya hazırız dediniz. Mahallle mahalle büyüyen iradeniz AK Partiyi dünya markası haline getirdi. Türkiye’nin geçmişte yaşadığı krizlerden bölgesinde büyük oyuncu haline gelmesi sizlerin iradesi sayesindedir. Bu irade ve dayanışma olmasaydı eskidekiler gibi olurdu. Bir takım iktidarlar iktidara gelirken vatandaşı dinleyip sonrasında kulak tıkıyorlar” ifadelerine yer verdi.

“Cumhurbaşkanımız mazlumlara sahip çıkmaya devam edecek”

Türkiye’de yalnızca milletin istediğinin ve dediğinin olacağını dile getiren Çelik, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesinden anladığımız budur. İlk defa Türkiye’de AK Parti hükümetleri döneminde muhtıra verildiği zaman muhtırayı verene iade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu büyük başarıların arkasındaki gücü ve başarıyı siz temsil ediyorsunuz. Bu iradenin sahibi sizsiniz. Cumhurbaşkanımız Afrika’ya gittiği zaman biz buraya serveti sömürmek için gelmedik sizlere dayanışmaya göstermeye geldik. Peki, Erdoğan orada gezerken ‘Erdoğan’ın Afrika’da ne işi var’ manşetlerini kim attı. Fransa attı. Niye çünkü orayı en çok onlar sömürüyor. Erdoğan oraya kardeşlik için gittiği zaman geçmişin emperyalistleri yine rahatsız oldu. Siz burada salonları doldurduğunuz zaman Cumhurbaşkanımız emperyalistleri rahatsız etmeye devam edecek. Cumhurbaşkanımız ‘Dünya 5 ten büyüktür’ diyerek mazlumlara sahip çıkmaya devam edecek. 2023 seçimleri, ondan sonraki belediye seçimleri biz Türkiye’yi geriye götürmek isteyenlere fırsat veremeyiz. Bu ülkenin gençleri çocukları ve geleceği için bu yolu yürümeye devam edeceğiz. Biz sınırlarımızı Gaziantep’imizi PYD, PKK ve YPG’li teröristlere karşı korumak için harekat yaparken Kılıçdaroğlu, ‘Onlardan bir tehdit gelmez’ demişti. Peki saldırdılar mı, saldırdılar. Kılıçdaroğlu, yine haksız çıktı mı? Onlar yine PYD, YPG’ye destek vermeye devam etti mi. Mavi vatanda, hava vatanımızda bizim için azizdir ve vazgeçilmezdir” diye konuştu.

“Gaziantep sizin hakkınızdan gelmeye yeter”

Dün Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Cumhurbaşkanının bizim ittifakımızdan olacak” dediğini aktaran Çelik, “Kendi kendine gelin güvey oluyor. Sizin cumhurbaşkanı adayınızın kim olduğu bizi asla ilgilendirmiyor. Büyük Türkiye’nin önünü kesmek için hangi komplolara imza atacağız bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren şey Gaziantep’in ve Türkiye’nin büyümesidir. CHP’sinin üstüne HDP’yi koyun. Onlara da diğerlerini ekleyin. Bırakın Türkiye’yi sadece Gaziantep sizin hakkınızdan gelmeye yeter. Siz planların oyunların içerisine girin tüm Türkiye’de de olacağı gibi Gaziantep’te de darmadağın olacak. Bir sonraki seçimde de yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bir sonraki seçim zaferi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” dedi.

Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 394 kilogram metamfetamin yakalandı

Batı Şeria'da işgalcilerin baskınları sürüyor

EPDK, 21 şirkete lisans verdi

Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 kişi tutuklandı

Mardin’de genç İbrahim'in ölümüne ilişkin 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Uşak’ta otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Kanada, Suriye'yi "terörizme destek veren ülkeler" listesinden çıkardı

İzmir açıklarında 58 düzensiz göçmen kurtarıldı, 62 kişi ise yakalandı

Ankara’da tıra çarpan otomobilde 2 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı

Asgari ücret görüşmeleri cuma günü başlıyor

Gaziantep’te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

BM'den Filistin lehine 5 karar: Uluslararası destek ezici çoğunluğa ulaştı

Türkiye'nin ilk hipersonik füzesi "Tayfun Blok-4" dengeyi değiştirecek güce ulaşıyor

Meteoroloji'den 7 il için sarı, 1 il için turuncu kodlu uyarı

Suriye İçişleri Bakanı: Güvenlik birimlerinde yeniden yapılanma başladı

Guardian: Darfur'un kalbi Faşir, toplu katliamlarla "insan mezbahasına" dönüştü

2026 hac hazırlıkları hızlanıyor: Ek kayıt dönemi tamamlandı

Pakistan ile Afganistan arasında çatışma: Barış görüşmeleri çöktü, sınır hattı yeniden gerildi

8 Arap ve İslam ülkesi: Filistinlilerin tehcirine geçit yok

İzmir’de Yunanistan tarafından itilen 15 düzensiz göçmen kurtarıldı

Akseki’nin geleneksel lezzetleri coğrafi işaretle tescilleniyor

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

İşgal ordusunda Gazze kaynaklı intihar vakaları devam ediyor

Kayseri’de 8’inci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Bakan Yerlikaya: Filistin meselesi artık ertelenebilir, ötelenebilir bir mesele değildir

Ordu merkezli dolandırıcılık operasyonu: 13 şüpheli yakalandı

UNRWA'nın görev süresini 3 yıl daha uzatıldı

BM: israil Batı Şeria'da uluslararası insani ve insan hakları hukukuna uygun hareket etmeli

Bakan Uraloğlu Kırık ve Dallıkavak tünellerinde incelemelerde bulundu

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 394 kilogram metamfetamin yakalandı

Batı Şeria'da işgalcilerin baskınları sürüyor

EPDK, 21 şirkete lisans verdi

Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 kişi tutuklandı

Mardin’de genç İbrahim'in ölümüne ilişkin 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Uşak’ta otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Kanada, Suriye'yi "terörizme destek veren ülkeler" listesinden çıkardı