• BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,00
  • EURO

    46,65% 0,07
  • GRAM ALTIN

    4258,55% 0,00
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Amatör Spor Haftası tören ile başladı

03 Ekim 2022, Pazartesi 06:45
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Amatör Spor Haftası tören ile başladı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Amatör Spor Haftası tören ile başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, kutlamaları düzenlenen törenle başladı.
Her yaştan insanın spor yapabileceği, düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması ve sporda farkındalık oluşturmak amacıyla Amatör Spor Haftası kutlanıyor.
Etkinlikler çerçevesinde Karaali Atletizm Pistinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış seronomisinde, cimanstik, güreş, karate ve kick boks branşlarında sporcular gösteriler yaptı. Amatör Spor Haftası etkinlikleri açılış törenine Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, antrenörler, sporcular ve sporcu aileleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Gençlerimizi spora özendirerek ülkemizde spor bilinci ve kültürünün oluşmasıyla kişi ve kurumlar arasındaki iletişimleri daha üst seviyelere artırma çabası içerisindeyiz. Bütün spor tesislerimiz 7-24 gençlerimizin ve ailelerimizin hizmetindedir. Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın oldukça rahat bir şekilde hizmet yapabilmesi için emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Bütün sporculara ve gençlere sporun öneminden bahsederek başarılar dileyen Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ise, “Gençlik bizim her şeyimiz. Bizler yarın bırakıp gideceğiz arkamızda gerek bedenen gerekse de ruhen sağlıklı nesiller yetiştiremedikten sonra her zaman söylüyorum gözümüz açık gider. O yüzden u gençlik sağlıklı yetişecek. Gençlerimiz spor yaparak yetişecek. Bir birinin ayağına çelme takmamayı, bir birine desteklemeyi, bir birinin sırtına basarak yükselmemeyi, bir biriyle el ele, kol kola birlikte yükselmeyi öğrenecekler. Amatör ruh bu demek, bu amatör ruhu hiçbir zaman kaybetmeyecekler inşallah. Ben bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza ve gençlerimize de başarılar diliyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindekiler sporcularla bir araya gelerek onların yaptıkları gösterileri tek tek izledi.
[gallery ids=',46456,46457,46458']

Avrupa Gökyüzü Kalkanı devreye alınıyor

Şinmoe Yanardağı'nda patlama

Doğu Asya'da gerilim tırmandı

Tayland'da görevden alınan başbakanın yerine yardımcısı getirildi

Bulgaristan'da silah fabrikasında patlama: 1 ölü

Siyasiler ve STK temsilcileri "Muharrem Ayı İftar Programı"nda buluştu

Beton mikseri ile trambüs çarpıştı: 4 yaralı

İstanbul için sıcak hava uyarısı

Rusya, Afganistan İslam Emirliğini tanıyan ilk ülke oldu

Putin ile Trump Ukrayna'yı görüştü

İstanbul Silivri'de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da hükümet karşıtları yine sokaklara çıktı

Çin Şıyan sınıfı uydusunu uzaya gönderdi

ABD'den İran'a yeni yaptırımlar

Guterres: Gazze'de son can damarları kesilmek üzere

Siyonist işgalciler Lübnan'a saldırdı

Yozgat'ta feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Çin'de şiddetli yağış ve su baskını

Silivri'de ormanlık alanda yangın

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç: Dini değerlere yönelik saldırılar karşısında sessiz kalınmamalı

İran hava sahasını yeniden kapattı

Gaziantep'te uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Sürekli elektrik kesintileri Aydın ailesinin hayatını tehdit ediyor

Araç tavanında yolculuk yapan şahsa ceza kesildi

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 15 gözaltı

Okkalı: Camiler sadece yazın değil, yıl boyunca çocuklarla dolmalı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'dan orman yangını uyarısı

HÜDA PAR’dan emekli maaşı hakkında kanun teklifi: Asgari ücretin altında olmasın

Kutsal topraklardan dönen hacılar: Başta Filistin olmak üzere tüm İslam âlemi için dua ettik

Demir: Bu olay (Hz. Muhammed'e hakaret) teklifimizin ne kadar gerekli olduğunu ortaya koydu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Avrupa Gökyüzü Kalkanı devreye alınıyor

Şinmoe Yanardağı'nda patlama

Doğu Asya'da gerilim tırmandı

Tayland'da görevden alınan başbakanın yerine yardımcısı getirildi

Bulgaristan'da silah fabrikasında patlama: 1 ölü

Siyasiler ve STK temsilcileri "Muharrem Ayı İftar Programı"nda buluştu

Beton mikseri ile trambüs çarpıştı: 4 yaralı