Tarih: 15.09.2025 11:36

BESO üyelerine ödeme kolaylığı

Facebook Twitter Linked-in

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın kart üzerinden yaptıkları satışlarda yaşanan gecikmelerin önüne geçmek amacıyla yeni bir kolaylık sağlandığını açıkladı.

Çiftçi, "Esnaflarımız pos cihazı üzerinden yaptıkları satış ödemesini gecikmeli veya kesintili almaktadır. Bu duruma çözüm sunmak üzere odamızı ziyaret eden Türkiye Finans Katılım Bsından Emre Baykara ve Bülent Ateş, esnaflar için geliştirilen yeni kampanya hakkında bilgi verdiler." dedi.

Çiftçi, uygulama sayesinde esnafın pos cihazı üzerinden yaptığı tek çekimli işlemleri ertesi gün komisyonsuz ve bekleme süresi olmadan kullanabileceğini belirtti.

Çiftçi, "Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, üyelerimizin faydasına olacak her çalışmanın üzerinde duruyor ve esnaflarımızın bu fırsatlardan yararlanmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —