Tarih: 26.10.2025 14:43

Gaziantep'te "Namaz Çalıştayı" düzenleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Peygamber Sevdalıları Vakfı, bu yıl 7'ncisini düzenlediği "Namaz Çalıştayı"nı Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi Şahveli Salonu'nda gerçekleştiriyor.

Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı, açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti.

İki oturum halinde gerçekleştirilecek çalıştayda, namazın bireysel ve toplumsal hayattaki yeri ve önemi üzerine sunumlar gerçekleştirilecek.

Birinci Oturum:

İlk oturumun moderatörlüğünü Ökkeş Korkmaz üstlenecek. Oturumda Eğitimci-Yazar M. Emin Sütçü, Dr. Hasan Bulut ve Prof. Dr. Hüseyin Çelik konuşmacı olarak yer alacak.

İkinci Oturum:

İkinci oturumun moderatörlüğünü ise Harun Aktaş yapacak. Bu oturumda Dr. İbrahim Dağılma, Dr. Hüseyin Dursun ve Prof. Dr. Şemsettin Dursun sunumlarını gerçekleştirecek.

Çalıştayın sonunda sonuç bildirgesi kamuoyuna duyurulacak. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —