Gerçekleşen ziyarette heyeti, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen karşıladı. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, aile kurumunun korunması ve toplumsal değerlerin muhafazası konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette ayrıca, HÜDA PAR’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunduğu "Ailenin Korunması ve Sapkınlığın Suç Sayılması" konulu kanun teklifi ele alındı.
Heyet, teklifin detaylarını İl Müdürü Sökmen'e aktararak, ailenin korunmasına yönelik toplumsal sorumluluk vurgusunda bulundu.
İl Başkanı Durmaz ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Milletvekillerimizin Meclis'e sunduğu kanun teklifi ile ilgili programlar kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ettik. Ailenin korunması ve sapkınlığın suç sayılması ile ilgili düşüncelerimizi aktardık. Aile, toplumun temel taşıdır. Bugün aileye yönelik saldırılar söz konusudur. Bunlara karşı yoğun bir şekilde çalışmalar yapmamız gerekir." diye konuştu.
Ziyaret, karşılıklı memnuniyet dileklerinin ifade edilmesiyle sona erdi. (İLKHA)