Tarih: 20.01.2026 10:52

Yerlikaya: Sınır hattındaki tüm hareketlilik anbean takip ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanı Ali Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ülkenin huzurunu hedef alan hiçbir girişime, provokasyona ve algı operasyonuna müsamaha gösterilmeyeceğini vurguladı.

Yerlikaya, özellikle sosyal medya üzerinden kasıtlı olarak yayılan yalan haberler ile toplumu paniğe sevk etmeye yönelik paylaşımların açık bir dezenformasyon faaliyeti olduğunu belirtti.

Bu kapsamda provokatif içerik paylaşanlara yönelik olarak Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Güvenlik Daire Başkanlığının çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü aktaran Yerlikaya, sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında Cumhurbaşkanının değerlendirmelerine de yer vererek şu ifadeyi aktardı: "Türkiye, bölge halklarına çok büyük acılar yaşatan meselelerin, kardeşlik zemininde, aklıselimle çözülmesini savunan bir ülkedir." 

https://x.com/AliYerlikaya/status/2013504295962910959 (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —