• BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,81% 0,03
  • EURO

    50,22% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6073,27% 1,71
  • Ç. ALTIN

    9644,38% 0,00

Anpa Gross artık Anadolu’da

15 Mayıs 2024, Çarşamba 13:49
15 Mayıs 2024, Çarşamba 13:49
Anpa Gross artık Anadolu’da
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Anpa Gross artık Anadolu’da

Anpa Gross Marketler Zinciri, yeni mağazasını Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sanayi şehri ve yıldızı olarak anılan Gaziantep’te Anpa Gross 27 AVM’de hizmete açıyor. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00 ‘da yapılacak muhteşem açılışta her zaman olduğu gibi büyük indirimler ve kampanyalar, Anpa Gross müşterileriyle buluşacak. Görkemli açılışa büyük bir ilginin olacağı bekleniyor.
Anpa Gross Marketler Zinciri’nin gerek AVM gerekse Gross olarak büyümeye devam ettiği yatırımlarına bir yenisi daha Gaziantep‘te 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10.00 ‘da ekleniyor. Anpa Gross, kaliteli ve hesaplı alışveriş anlayışını Gaziantepliler’in hizmetine sunacak. ‘Anpa Gross 27 AVM’ ve ‘Anpa Gross Mağazası’ Gazianteplilere yeni bir alışveriş deneyimi yaşatacak.

Gaziantep’te halkın alışveriş alışkanlıklarını yenilikçi, dijital mağaza alanıyla değiştirmeye hazırlanan Anpa Gross, Gaziantep’te kaliteli ve hesaplı alışverişin yeni adresi olacak. Sadece Gaziantep ‘in değil Güneydoğu Anadolu’nun en güçlü, en yenilikçi ve dünyada bir ilk olan bin metrekarelik alana sahip led ekranlarının yer aldığı ilk projesi olacak. Böylelikle halkın da alışılmış alışveriş alışkanlıklarına yeni bir farklılık getirilecek.

“AVM’lere yeni bir heyecan kattık”
Anpa Gross Marka ve Yatırım Direktörü & Danışmanı Fatma Bozdağ, yönettikleri AVM’lere bir yenisini de Gaziantep’te eklediklerini ve AVM ‘de renovasyon çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Anpa Gross ile mevcutta 500 bin metrekarelik bir alanı yönettiklerinin altını çizen Fatma Bozdağ, artık AVM’lerde de alışkanlıkların değiştiğini ve çekim gücü oluşturmanın şart olduğunu dile getirdi. Bozdağ, Anpa Gross ile bu süreci çok iyi yöneterek artık AVM‘lerde ciddi çekim gücü ile müşteri deneyimlerinin artarak çok ciddi faydalarının olduğunu belirtti. Bozdağ, “Baktığımızda alışveriş merkezlerine de yeni bir heyecan kattık diyebilirim. Çünkü biz AVM’lerde aynı Anpa Gross’taki mantıkla hızlı ve iyi bir hizmet anlayışı sergiliyoruz. Yani içerideki kiracılarımızla, iş ortaklarımızla, partnerlerimizle çapraz kampanyalar yapıyoruz. Diyoruz ki biz koşuyoruz, siz de koşmalısınız. AVM’lerde yeni bir konsept ve sistem oluşturduk” dedi.

Emka Danışmanlık olarak ANPA GROSS ile güçlerini birleştirdiklerini belirten Fatma Bozdağ, “Emka Danışmanlık olarak kiralama, yönetim ve yenileme ile projelerimizde artık Anadolu’da da büyümeye devam ediyoruz” diye konuştu.

“Anpa Gross Marmara Bölgesi’ndeki müşteri memnuniyeti başarısını artık Anadolu’ya taşıyor”
Anpa Gross olarak Gaziantep açılışında müşterilere çok büyük indirim ve kampanya müjdelerini de duyuracaklarını vurgulayan Fatma Bozdağ, “Her zaman olduğu gibi rekabetçi fiyat politikamızla tüketici dostu olmaya devam edeceğiz. Çok büyük indirim ve kampanyalarımız olacak. Zaten bizim kampanyalarımız 365 gün devam ediyor aslında. Fiyat politikamızla tüketicilerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Gaziantep Anpa Gross marketimizde 40 bine yakın ürün çeşitliliğimiz var. İstanbul’daki mağazalarımızda uyguladığımız fiyat politikasıyla rekabet edebilen bir grup yok. Marka ürünleri uygun fiyata satıyoruz çünkü” açıklamasını yaptı.
Gaziantep’ten sonra Anadolu ve Marmara Bölgesi projeleri ile açılışların olacakları da vurgulandı.

Tarımsal girdi fiyat endeksi ekim ayında yükseldi

Bursa’da uyuşturucu operasyonları: Uyuşturucu ve üretim malzemeleri ele geçirildi

Mardin’de çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü

Moskova'da bombalı suikast: Rus general öldürüldü

Kasımda Yurt Dışı ÜFE arttı

"Gönüllü göç" perdesiyle yeni Nekbe: Gazze'den ücretli tehcir planı adım adım uygulanıyor

BESO'dan üretici esnafa destek çağrısı

Prof. Dr. Kılıç: Hava kirliliği, sigara ve nargile akciğer sağlığı için büyük tehdit

Kontrolden çıkan otomobil dereye düştü: 1 ölü 2 yaralı

Kudüs'ü Yahudileştirme planı sürüyor: Silvan'da 13 dairelik bina yıkıldı

Tel Aviv'den Ankara'ya gözdağı: "Müdahale gücü" mesajı

İzmir'de "torbacı" operasyonunda 18 kişi tutuklandı

Batı Şeria'da işgal saldırıları: Biri çocuk iki Filistinli şehit, 10 yaralı

Brent petrol 60,77 dolardan işlem görüyor

Yerlikaya: 7 yıllık cinayet firarisi sera bahçesinde yakalandı

Umut Kervanı Ceylanpınar'da "umut" olmaya devam ediyor

Altın tarihi yüksek seviyeye ulaştı

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Polis ve savcı kılığında dolandırıcılık yapan 25 kişi tutuklandı

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak ve kar uyarısı

Gazze'de ateşkes yine delindi: Siyonist saldırılarda 4 şehit, çok sayıda yaralı

DSÖ uyardı: Gazze'de 100 bin çocuk açlığın eşiğinde

Moskova ABD'nin revize edilen barış planına kapıyı kapattı

Tunus'ta toplu açlık grevi: "Zindanlar direniş alanına dönüştü"

Axios: Netanyahu, Trump'tan İran'a saldırı için yeşil ışık arıyor

Epstein dosyaları: Güç, zenginlik ve suskunluk duvarı

BAE Devlet Başkanı Bin Zayid, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Malatya'da beton mikseri devrildi: 1 ölü

ABD, Venezuela'ya ait üçüncü petrol tankerine de el koydu

2026 yılı bütçesi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Tarımsal girdi fiyat endeksi ekim ayında yükseldi

Bursa’da uyuşturucu operasyonları: Uyuşturucu ve üretim malzemeleri ele geçirildi

Mardin’de çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü

Moskova'da bombalı suikast: Rus general öldürüldü

Kasımda Yurt Dışı ÜFE arttı

"Gönüllü göç" perdesiyle yeni Nekbe: Gazze'den ücretli tehcir planı adım adım uygulanıyor

BESO'dan üretici esnafa destek çağrısı