DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
STERLIN 41,0423 % 0.05
FRANG 35,8470 % 0.38
ALTIN 2.292,73 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Askon Başkanı Nasıroğlu; Yerel esnaflarımıza sahip çıkalım

Yayınlanma Tarihi : Google News
Askon Başkanı Nasıroğlu; Yerel esnaflarımıza sahip çıkalım

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman NASIROĞLU ‘’ 2023 Yılı ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 22 Mart Çarşamba günü yatsı namazını müteakip evlerimizde kılacağımız teravih namazıyla on bir ayın sultanı ramazan ayına kavuşmuş olacağız. Aynı gece sahura kalkarak oruca niyetlenecek, 23 Mart Perşembe günü de bereket ve mağfiret mevsimine gireceğiz inşallah.
Bizleri bu aya ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Ümmeti olmakla şeref duyduğumuz Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s)’e salat ve selam olsun.

Ramazan ayı, bir yıl boyunca hasretle yolunu beklediğimiz rahmet ayıdır. İmanın, ibadetin, güzel ahlâkın, ümmet bilincinin ve İslam kardeşliğinin pekiştiği müstesna bir zamandır. Müminin bir yandan Rabbiyle olan bağını, diğer yandan kardeşleriyle olan ilişkilerini gözden geçirdiği bir nefis muhasebesi dönemidir. İşte böyle mübarek bir aya kavuşmanın verdiği huzurla Peygamber Efendimiz (s.a.s) ashabına şöyle seslenmiştir: “Ramazan ayı size bereketiyle geldi, Allah bu ayda sizi zengin kılar, bundan dolayı size rahmet indirir, hataları yok eder” Tüm ümmetin bu mübarek ayın kıymetini bilerek eda etmesini temenni ediyorum.

Diğer taraftan da bu mübarek ramazan ayında Batman Esnafına Sahip Çıkalım. Ramazan ayı boyunca alış verişlerimizi kendi esnaflarımızdan yapalım. esnafımız memleketimizin temel taşı, harcı, betonu ve huzurun sigortasıdır. Her zaman sizlerin yanında olan, veresiye defterini açan, ‘yoksa sonra verirsin’ diyen muhabbetini esirgemeyen, esnafımıza sahip çıkma zamanıdır. yerel esnaftan alışveriş yerel ilimiz ekonomisine can vermek demektir.

Bu vesileyle, ramazan ayının kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini, insanlığın hidayet ve barışına, tüm hastalıklardan kurtularak maddi ve manevi anlamda şifa bulmasına vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

YORUM YAP