• BIST 100

    15594,65%0,33
  • DOLAR

    43,29% 0,04
  • EURO

    50,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    6778,74% 2,44
  • Ç. ALTIN

    10690,39% 0,00

Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

07 Ekim 2022, Cuma 16:10
07 Ekim 2022, Cuma 16:10
Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İstanbul ve Ankara’da eğitim gören Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üsküdar’dan hareket eden Valide Sultan Gemisinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte İstanbul’da eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencileri ile bir araya geldikten sonra Ankara’da da eğitim gören Şahinbeyli öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin eğitim hayatındaki başarılarını önemsediklerini belirterek “Üniversiteyi kazanan ve devam eden öğrencilerimize 3.000 TL nakdi destek sağladık. Öğrencilerimize sağlanan her türlü destek helali hoş olsun. Şahinbey’de oturup İstanbul’u ve Ankara’yı kazanan öğrencilerimizle bir araya geldik. İstanbul’da Üsküdar Belediye Başkanımız ile görüşüp Valide Sultan Gemisi’nde öğrencilerimizle bir araya gelelim istedik. Üsküdar Belediye Başkanımızda sağ olsun bizi kırmadı kendisine çok teşekkür ediyorum. İstanbul ve Ankradaki gençlerimizle ilkokul, ortaokul ve lise dönemlerinde hep yanlarında olduk. Onları Çanakkale’ye, Ayasofya’ya, ve Umre ’ye gönderdik. Yine öğrencilerimize tablet, kitap, spor ayakkabısı ve 5 takdir alan her öğrencimize bisiklet hediye ettik. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları için hep yanlarında olduk. İnşallah üniversite hayatlarınızda da başarılı olursunuz. Sizlerin başarısı ve mutluluğu bizlerin mutluluğudur. İnşallah hedeflediğiniz yerlere başarılı bir şekilde gelirsiniz” dedi.
İstanbul bir öğrenci şehridir
İstanbul’un dünyanın en güzel şehri olduğunu ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “Hayatınızın dönüm noktalarından biri olan üniversite sınavında başarılı olarak lisans eğitimi almaya hak kazanmış olmanız, hayatınızın bundan sonraki tüm safhasını etkileyecektir. Dolayısıyla çok önemli bir başarı elde etmiş oldunuz. Sizler dünyanın en güzel şehri olan İstanbul’a geldiniz. İstanbul gençlerin ve öğrencilerin şehri. Dolayısıyla hayatınızın en güzel yıllarını ve anlarını burada yaşayacaksınız. Allah sizlere zihin açıklığı versin. Şahinbey Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalardan dolayı kendisiyle iftihar ediyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu yürekten tebrik ediyorum. Başkanımız sağ olsun genç ve öğrenci dendiğinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor” diye konuştu.
Başkanımız bizim hayatımızın her alanında yanımızda oldu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu söyleyen öğrenciler ise “Eğitim hayatımızın tamamında Şahinbey Belediye Başkanımızın desteğini her zaman hissettik. Bizlere tablet, kitap, spor ayakkabısı, bisiklet hediye etti. Çanakkale’ye götürdü. Şimdi de 3.000 TL nakdi destek sağladı. Belediyecilik anlayışını değiştiren ve bizlerin her zaman yanında olan bir başkanımız var. İstanbul’da da kendisiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk” diye konuştular. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Ankara’da buluşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler “Ankara Hacettepe Üniversitesi Fen Bilgisi öğretmenliğinin 1’ncisi, 2’ncisi ve 3’üncüsü Şahinbey’li. Başkanımızın Ankara’ya gelerek bizlere verdiği destek bizleri çok mutlu etti. Antep yemeklerini ve tırnaklı ekmeğini dahi özlemiştik. Bu anlamda başkanımız bizlerin özlemini dindirdi. Sadece yemek değil başkanımız bizlerle çocukluğumuzdan bu yana hep birlikte bizlere ayakkabı, Çanakkale gezisi tablet ve daha birçok desteklerde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
[gallery ids=',47873,47874,47875,47876,47877,47878']

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Çocuklarda geçmeyen öksürüğün nedeni bocavirüs olabilir

2025’te tüketici hakem heyetlerine 907 bin 515 başvuru yapıldı

Türkiye ile Gana arasında afet yönetimi iş birliği

2025 Adalet Bakanlığı sınav sonuçları açıklandı

Brent petrol 63,65 dolardan işlem görüyor

Maddi mallara yatırım 2024’te 5,6 trilyon lirayı aştı

Katar’da Eurofighter Typhoon uçakları tedarik süreci görüşüldü

Psikolog Tuncay: Kumar bağımlılığı ciddi bir toplumsal soruna dönüştü

AFAD’da çığ tehlikesine karşı koordinasyon toplantısı yapıldı

Adana'da 26 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

İLKHA'nın gündeme getirdiği tutuklu icra kâtibi tahliye edildi

Gazze'de ikinci aşama uygulanamıyor: Avrupa, koordinasyondan çekilmeyi tartışıyor

Trump’ın uçağı havada arızalandı, Washington’a geri döndü

Merkez Bsı bir şirketin faaliyet izninin iptal kararını kaldırdı

Tek katlı evde çıkan yangın korkuttu

Kapalı köy yolu açıldı, hasta zamanında hastaneye ulaştırıldı

Batman'da petrol kuyusu ve apartman yangını söndürüldü

SDAM analizi: Maduro krizi ve küresel güç dengeleri

Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk operasyonu: 12 gözaltı

Döviz kurlarında son durum

Tüketici Hakem Heyetlerine 907 bin 515 başvuru yapıldı

Altın tüm zamanların rekorunu kırdı

9 ilde organize suç örgütlerine operasyon: 65 tutuklama

Meteoroloji'den yağmur, kar ve fırtına uyarısı

ABD, Karayipler'de yedinci petrol tankerine el koydu

Şam'dan PKK/SDG'ye süre: Haseke'nin devlete entegrasyonu için son 4 gün

Erdoğan ile Trump telefonda görüştü: Bölgesel gündem ve Gazze barış çabaları masada

Uluslararası boykot kıskacı: Siyonist rejimin tarım ihracatı çöküşün eşiğinde

Trump'tan Hollywood tadında tehdit: İran'ın tamamını haritadan silerim

Gazze'de ateşkes kâğıt üzerinde kaldı: Siyonist rejimden 1300 ihlal

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Çocuklarda geçmeyen öksürüğün nedeni bocavirüs olabilir

2025’te tüketici hakem heyetlerine 907 bin 515 başvuru yapıldı

Türkiye ile Gana arasında afet yönetimi iş birliği

2025 Adalet Bakanlığı sınav sonuçları açıklandı

Brent petrol 63,65 dolardan işlem görüyor

Maddi mallara yatırım 2024’te 5,6 trilyon lirayı aştı

Katar’da Eurofighter Typhoon uçakları tedarik süreci görüşüldü