• BIST 100

    11238,36%0,44
  • DOLAR

    42,58% 0,05
  • EURO

    49,53% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5757,84% 0,38
  • Ç. ALTIN

    9278,67% -0,18

Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

07 Ekim 2022, Cuma 16:10
07 Ekim 2022, Cuma 16:10
Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İstanbul ve Ankara’da eğitim gören Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üsküdar’dan hareket eden Valide Sultan Gemisinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte İstanbul’da eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencileri ile bir araya geldikten sonra Ankara’da da eğitim gören Şahinbeyli öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin eğitim hayatındaki başarılarını önemsediklerini belirterek “Üniversiteyi kazanan ve devam eden öğrencilerimize 3.000 TL nakdi destek sağladık. Öğrencilerimize sağlanan her türlü destek helali hoş olsun. Şahinbey’de oturup İstanbul’u ve Ankara’yı kazanan öğrencilerimizle bir araya geldik. İstanbul’da Üsküdar Belediye Başkanımız ile görüşüp Valide Sultan Gemisi’nde öğrencilerimizle bir araya gelelim istedik. Üsküdar Belediye Başkanımızda sağ olsun bizi kırmadı kendisine çok teşekkür ediyorum. İstanbul ve Ankradaki gençlerimizle ilkokul, ortaokul ve lise dönemlerinde hep yanlarında olduk. Onları Çanakkale’ye, Ayasofya’ya, ve Umre ’ye gönderdik. Yine öğrencilerimize tablet, kitap, spor ayakkabısı ve 5 takdir alan her öğrencimize bisiklet hediye ettik. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları için hep yanlarında olduk. İnşallah üniversite hayatlarınızda da başarılı olursunuz. Sizlerin başarısı ve mutluluğu bizlerin mutluluğudur. İnşallah hedeflediğiniz yerlere başarılı bir şekilde gelirsiniz” dedi.
İstanbul bir öğrenci şehridir
İstanbul’un dünyanın en güzel şehri olduğunu ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “Hayatınızın dönüm noktalarından biri olan üniversite sınavında başarılı olarak lisans eğitimi almaya hak kazanmış olmanız, hayatınızın bundan sonraki tüm safhasını etkileyecektir. Dolayısıyla çok önemli bir başarı elde etmiş oldunuz. Sizler dünyanın en güzel şehri olan İstanbul’a geldiniz. İstanbul gençlerin ve öğrencilerin şehri. Dolayısıyla hayatınızın en güzel yıllarını ve anlarını burada yaşayacaksınız. Allah sizlere zihin açıklığı versin. Şahinbey Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalardan dolayı kendisiyle iftihar ediyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu yürekten tebrik ediyorum. Başkanımız sağ olsun genç ve öğrenci dendiğinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor” diye konuştu.
Başkanımız bizim hayatımızın her alanında yanımızda oldu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu söyleyen öğrenciler ise “Eğitim hayatımızın tamamında Şahinbey Belediye Başkanımızın desteğini her zaman hissettik. Bizlere tablet, kitap, spor ayakkabısı, bisiklet hediye etti. Çanakkale’ye götürdü. Şimdi de 3.000 TL nakdi destek sağladı. Belediyecilik anlayışını değiştiren ve bizlerin her zaman yanında olan bir başkanımız var. İstanbul’da da kendisiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk” diye konuştular. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Ankara’da buluşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler “Ankara Hacettepe Üniversitesi Fen Bilgisi öğretmenliğinin 1’ncisi, 2’ncisi ve 3’üncüsü Şahinbey’li. Başkanımızın Ankara’ya gelerek bizlere verdiği destek bizleri çok mutlu etti. Antep yemeklerini ve tırnaklı ekmeğini dahi özlemiştik. Bu anlamda başkanımız bizlerin özlemini dindirdi. Sadece yemek değil başkanımız bizlerle çocukluğumuzdan bu yana hep birlikte bizlere ayakkabı, Çanakkale gezisi tablet ve daha birçok desteklerde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
[gallery ids=',47873,47874,47875,47876,47877,47878']

BM'den işgal rejimine: Sarı hat dayatmasını tanımıyoruz

Hatay’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 10 kişi yakalandı

Çin ve Rusya'dan ortak hava devriyesi 

Konya’da uyuşturucu operasyonlarında 1 ayda 76 tutuklama

Bakan Bolat, Kanadalı mevkidaşı Sidhu ile ikili ticaret gündemini ele aldı

RSF: Dünyanın en çok gazeteci öldüren ülkesi israil

Rusya: ABD-Ukrayna görüşmesinin sonucunu bekliyoruz

Tekirdağ'da zincirleme kaza: 5 yaralı

Adana’da 3.5 büyüklüğünde deprem

Malatya'da torbacı operasyonu: 1 gözaltı

Kongo'daki çatışmalarda 1 haftada 74 kişi hayatını kaybetti

Dışişleri Bakanlığı’ndan Doğu Kudüs’teki UNRWA binasına baskına tepki

Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı bastı, Talmudik ayinler yaptı

AB, Ukrayna'ya gönderecek para bulamıyor

Su ürünleri avcılığında yeni dönem başlıyor

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, İtalya Başbakanı Meloni ile bir araya geldi

ABD: Nvidia çiplerinin Çin'e ihracatına izin verilecek

Bakan Uraloğlu: Türkiye son 10 yılda otoyol artış hızında Avrupa birincisi

Ukrayna seçim tartışmaları sürerken Zelenski'den yanıt geldi

Rusya: Güçlerimiz Ukrayna'daki tüm cephe hatlarında ilerliyor

CHP Milletvekili Çakır partisinden istifa etti

HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı: Adliyelerdeki bütün emanet ve delil koruma süreçleri yeniden yapılandırılmalı

Bakan Bayraktar: Doğal gaz kapasitesini 161 milyon metreküpten 200 milyon metreküpe çıkaracağız

AB'den "Ukrayna'da seçimler yapılmalı" açıklaması

Avustralya ile ABD arasında MQ-28 anlaşması

İran, Suudi Arabistan ve Çin’den ortak bildiri

Çin yeni uydu grubunu uzaya gönderdi

Senegal İmamlar Birliğinden, işgal rejimini ziyaret eden heyete tepki

Avustralya'da 16 yaş altı çocuklara yönelik sosyal medya yasağı yürürlüğe girdi

KKTC'de şiddetli yağışlar sele neden oldu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


BM'den işgal rejimine: Sarı hat dayatmasını tanımıyoruz

Hatay’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 10 kişi yakalandı

Çin ve Rusya'dan ortak hava devriyesi 

Konya’da uyuşturucu operasyonlarında 1 ayda 76 tutuklama

Bakan Bolat, Kanadalı mevkidaşı Sidhu ile ikili ticaret gündemini ele aldı

RSF: Dünyanın en çok gazeteci öldüren ülkesi israil

Rusya: ABD-Ukrayna görüşmesinin sonucunu bekliyoruz