• BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,57% -0,90
  • GRAM ALTIN

    6786,60% -9,85
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97

Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

07 Ekim 2022, Cuma 16:10
07 Ekim 2022, Cuma 16:10
Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İstanbul ve Ankara’da eğitim gören Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üsküdar’dan hareket eden Valide Sultan Gemisinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte İstanbul’da eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencileri ile bir araya geldikten sonra Ankara’da da eğitim gören Şahinbeyli öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin eğitim hayatındaki başarılarını önemsediklerini belirterek “Üniversiteyi kazanan ve devam eden öğrencilerimize 3.000 TL nakdi destek sağladık. Öğrencilerimize sağlanan her türlü destek helali hoş olsun. Şahinbey’de oturup İstanbul’u ve Ankara’yı kazanan öğrencilerimizle bir araya geldik. İstanbul’da Üsküdar Belediye Başkanımız ile görüşüp Valide Sultan Gemisi’nde öğrencilerimizle bir araya gelelim istedik. Üsküdar Belediye Başkanımızda sağ olsun bizi kırmadı kendisine çok teşekkür ediyorum. İstanbul ve Ankradaki gençlerimizle ilkokul, ortaokul ve lise dönemlerinde hep yanlarında olduk. Onları Çanakkale’ye, Ayasofya’ya, ve Umre ’ye gönderdik. Yine öğrencilerimize tablet, kitap, spor ayakkabısı ve 5 takdir alan her öğrencimize bisiklet hediye ettik. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları için hep yanlarında olduk. İnşallah üniversite hayatlarınızda da başarılı olursunuz. Sizlerin başarısı ve mutluluğu bizlerin mutluluğudur. İnşallah hedeflediğiniz yerlere başarılı bir şekilde gelirsiniz” dedi.
İstanbul bir öğrenci şehridir
İstanbul’un dünyanın en güzel şehri olduğunu ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “Hayatınızın dönüm noktalarından biri olan üniversite sınavında başarılı olarak lisans eğitimi almaya hak kazanmış olmanız, hayatınızın bundan sonraki tüm safhasını etkileyecektir. Dolayısıyla çok önemli bir başarı elde etmiş oldunuz. Sizler dünyanın en güzel şehri olan İstanbul’a geldiniz. İstanbul gençlerin ve öğrencilerin şehri. Dolayısıyla hayatınızın en güzel yıllarını ve anlarını burada yaşayacaksınız. Allah sizlere zihin açıklığı versin. Şahinbey Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalardan dolayı kendisiyle iftihar ediyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu yürekten tebrik ediyorum. Başkanımız sağ olsun genç ve öğrenci dendiğinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor” diye konuştu.
Başkanımız bizim hayatımızın her alanında yanımızda oldu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu söyleyen öğrenciler ise “Eğitim hayatımızın tamamında Şahinbey Belediye Başkanımızın desteğini her zaman hissettik. Bizlere tablet, kitap, spor ayakkabısı, bisiklet hediye etti. Çanakkale’ye götürdü. Şimdi de 3.000 TL nakdi destek sağladı. Belediyecilik anlayışını değiştiren ve bizlerin her zaman yanında olan bir başkanımız var. İstanbul’da da kendisiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk” diye konuştular. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Ankara’da buluşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler “Ankara Hacettepe Üniversitesi Fen Bilgisi öğretmenliğinin 1’ncisi, 2’ncisi ve 3’üncüsü Şahinbey’li. Başkanımızın Ankara’ya gelerek bizlere verdiği destek bizleri çok mutlu etti. Antep yemeklerini ve tırnaklı ekmeğini dahi özlemiştik. Bu anlamda başkanımız bizlerin özlemini dindirdi. Sadece yemek değil başkanımız bizlerle çocukluğumuzdan bu yana hep birlikte bizlere ayakkabı, Çanakkale gezisi tablet ve daha birçok desteklerde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
[gallery ids=',47873,47874,47875,47876,47877,47878']

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Karabük'te servis minibüsü kaza yaptı: 17 yaralı

Küba lideri Diaz-Canel'den Trump’a "gümrük vergisi" tepkisi

Orban: Ukrayna’nın Avrupa Birliği’ne (AB) katılımı birlik topraklarına savaş getirir

Umut Kervanından Ağrı’ya sosyal market, Suriye’ye yardım köprüsü

ABD'den Suudi Arabistan'a 9 milyar dolarlık Patriot satışı

Şırnak'ta trafik kazası: 5 yaralı

Kars'ta otomobil refüje çarptı: 4 yaralı

İran'da 2 ayrı patlama: 5 ölü, 14 yaralı

Feribot seferlerine fırtına engeli

Malatya'da "Dünya Esirler ile Dayanışma Günü" yürüyüşü

Mardin’de iki grup arasında silahlı kavga 1’i ağır 4 yaralı

Prof. Dr. Öztürkmen: Gelecek nesiller için toprak, su ve doğanın sürdürülebilir şekilde kullanılması gerekir

Molla Er: Kudüs, Batı Şeria ve Gazze direnişinin gücünün kaynağı şehit liderlerin bıraktıkları mirastır

Üniversitelerden çocuklara uzanan doğa ve iklim eğitimi modeli

Diyarbakır’da kayıp kadını bulmak için çalışmalar devam ediyor

Umut Kervanı’ndan lösemiyi yenen Zafer için hayırseverlere destek çağrısı

Malatya'da Diyarbakırlılar taziye evi dualarla açıldı

"Sektör Kampüste Programı" 3 yılda 22 bin öğrenciye ulaştı

Ataşehir’de 4 katlı iş yerinde yangın

İran’da bir binada patlama: 4 ölü, 10 yaralı

Batman Gazetesi 64. Yayın Yılını Gururla Kutladı

Şanlıurfa’da yağmur ve sis kazaya neden oldu: 2 yaralı

Kahramanmaraş’ta 3,7 büyüklüğünde deprem

Yoğurt tüketimi meme kanserine karşı koruyucu olabilir mi?

Siirt–Bitlis karayolunda kaya düşmesi tehlikesi

Batı Karadeniz ve Marmara denizlerinde fırtına uyarısı

UDEF uluslararası öğrencilerin Türkiye deneyimlerini raporladı

Mersin–Adana Otoyolu'nda trafik yoğunluğu

HÜDA PAR Suriye'deki savaş mağduru Kürtler için meydanlara indi

Adana’da Jandarmadan şafak operasyonu: 8 gözaltı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Karabük'te servis minibüsü kaza yaptı: 17 yaralı

Küba lideri Diaz-Canel'den Trump’a "gümrük vergisi" tepkisi

Orban: Ukrayna’nın Avrupa Birliği’ne (AB) katılımı birlik topraklarına savaş getirir

Umut Kervanından Ağrı’ya sosyal market, Suriye’ye yardım köprüsü

ABD'den Suudi Arabistan'a 9 milyar dolarlık Patriot satışı

Şırnak'ta trafik kazası: 5 yaralı

Kars'ta otomobil refüje çarptı: 4 yaralı