• BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,37% 0,28
  • GRAM ALTIN

    6276,29% 0,49
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00

Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

07 Ekim 2022, Cuma 16:10
07 Ekim 2022, Cuma 16:10
Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Başkan Tahmazoğlu İstanbul’da ve Ankara’da Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İstanbul ve Ankara’da eğitim gören Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üsküdar’dan hareket eden Valide Sultan Gemisinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte İstanbul’da eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencileri ile bir araya geldikten sonra Ankara’da da eğitim gören Şahinbeyli öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin eğitim hayatındaki başarılarını önemsediklerini belirterek “Üniversiteyi kazanan ve devam eden öğrencilerimize 3.000 TL nakdi destek sağladık. Öğrencilerimize sağlanan her türlü destek helali hoş olsun. Şahinbey’de oturup İstanbul’u ve Ankara’yı kazanan öğrencilerimizle bir araya geldik. İstanbul’da Üsküdar Belediye Başkanımız ile görüşüp Valide Sultan Gemisi’nde öğrencilerimizle bir araya gelelim istedik. Üsküdar Belediye Başkanımızda sağ olsun bizi kırmadı kendisine çok teşekkür ediyorum. İstanbul ve Ankradaki gençlerimizle ilkokul, ortaokul ve lise dönemlerinde hep yanlarında olduk. Onları Çanakkale’ye, Ayasofya’ya, ve Umre ’ye gönderdik. Yine öğrencilerimize tablet, kitap, spor ayakkabısı ve 5 takdir alan her öğrencimize bisiklet hediye ettik. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları için hep yanlarında olduk. İnşallah üniversite hayatlarınızda da başarılı olursunuz. Sizlerin başarısı ve mutluluğu bizlerin mutluluğudur. İnşallah hedeflediğiniz yerlere başarılı bir şekilde gelirsiniz” dedi.
İstanbul bir öğrenci şehridir
İstanbul’un dünyanın en güzel şehri olduğunu ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “Hayatınızın dönüm noktalarından biri olan üniversite sınavında başarılı olarak lisans eğitimi almaya hak kazanmış olmanız, hayatınızın bundan sonraki tüm safhasını etkileyecektir. Dolayısıyla çok önemli bir başarı elde etmiş oldunuz. Sizler dünyanın en güzel şehri olan İstanbul’a geldiniz. İstanbul gençlerin ve öğrencilerin şehri. Dolayısıyla hayatınızın en güzel yıllarını ve anlarını burada yaşayacaksınız. Allah sizlere zihin açıklığı versin. Şahinbey Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalardan dolayı kendisiyle iftihar ediyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu yürekten tebrik ediyorum. Başkanımız sağ olsun genç ve öğrenci dendiğinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor” diye konuştu.
Başkanımız bizim hayatımızın her alanında yanımızda oldu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu söyleyen öğrenciler ise “Eğitim hayatımızın tamamında Şahinbey Belediye Başkanımızın desteğini her zaman hissettik. Bizlere tablet, kitap, spor ayakkabısı, bisiklet hediye etti. Çanakkale’ye götürdü. Şimdi de 3.000 TL nakdi destek sağladı. Belediyecilik anlayışını değiştiren ve bizlerin her zaman yanında olan bir başkanımız var. İstanbul’da da kendisiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk” diye konuştular. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Ankara’da buluşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler “Ankara Hacettepe Üniversitesi Fen Bilgisi öğretmenliğinin 1’ncisi, 2’ncisi ve 3’üncüsü Şahinbey’li. Başkanımızın Ankara’ya gelerek bizlere verdiği destek bizleri çok mutlu etti. Antep yemeklerini ve tırnaklı ekmeğini dahi özlemiştik. Bu anlamda başkanımız bizlerin özlemini dindirdi. Sadece yemek değil başkanımız bizlerle çocukluğumuzdan bu yana hep birlikte bizlere ayakkabı, Çanakkale gezisi tablet ve daha birçok desteklerde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
[gallery ids=',47873,47874,47875,47876,47877,47878']
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

İçişleri Bakanı Çiftçi: Sokak çetelerine ve onları cazip göstermeye kalkışanlara geçin vermeyeceğiz

Elazığ'da 9 ayrı suçtan 16 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Grossi'den İran'daki nükleer santrale yönelik olası saldırıda "radyasyon" uyarısı

Diyarbakır Valiliği'nden yol kenarına bırakılan EYP'nin patlamasına ilişkin açıklama

Trump: İran'ın enerji santralini 10 gün boyunca vurmayacağız

İletişim Başkanlığı ev sahipliğinde STRATCOM Zirvesi başlıyor

Siyonist genelkurmay başkanı: israil "ordusu" çöküşün eşiğinde!

Ticaret Bakanı Bolat: Bakan Kyle ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik

İranlı general Şikarçi: Operasyonlarımızda 1321 siyonist ve 800 Amerikan öldü

Müftü Aruk: Diziler toplumsal ahlakı olumsuz etkiliyor

Kapıkule'de 2 yolcunun montunda 12 kilo uyuşturucu yakalandı

Pezeşkiyan'dan bölgedeki ABD üslerini hedef almalarına ilişkin İslam ülkelerine çağrı

Doğu Akdeniz'de fırtına bekleniyor

Türkiye'den Karadeniz'de Türklerin işlettiği gemiye yönelik saldırıya tepki

Mersin'de metruk bina park halindeki aracın üzerine çöktü

Belediye Başkanı Taşkın: Önümüzdeki hafta 3 bin işyeri hemşerilerimizle buluşacak

Ordu'da sahile insansız deniz veya hava aracı vurdu

İran, ABD'nin 15 maddelik dayatmasına resmi yanıtını iletti

İstanbul’da mevzuata aykırı uzatma ağlarına el konuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırganların nazarında Şii veya Sünni olmamızın bir farkı var mı?

Malatya'da şap alarmı: TİGEM işletmesi karantinaya alındı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Meclis'te Ali Şükrü Bey'i andı

Muş’ta "dur" ihtarına uymayan sürücüye 215 bin TL ceza

Bakan Uraloğlu: 31 Mart’a kadar kapalı havalimanlarına uçuş yapılmayacak

Ukrayna krizi derinleşiyor: Kiev’den belirsiz suçlamalar ve Donbas pazarlığı

Enfeksiyon Uzmanı Dr. Demir: Çamurlu suda enfeksiyonların bulaşma riski yüksek

Milli Eğitim Bakanlığı Kültür Eserleri Çalıştayı Bursa'da yapıldı

Şanlıurfa'da otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Prof. Dr. Çağın: Bağırsak sağlığı ihmal edilmemeli

Fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İçişleri Bakanı Çiftçi: Sokak çetelerine ve onları cazip göstermeye kalkışanlara geçin vermeyeceğiz

Elazığ'da 9 ayrı suçtan 16 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Grossi'den İran'daki nükleer santrale yönelik olası saldırıda "radyasyon" uyarısı

Diyarbakır Valiliği'nden yol kenarına bırakılan EYP'nin patlamasına ilişkin açıklama

Trump: İran'ın enerji santralini 10 gün boyunca vurmayacağız

İletişim Başkanlığı ev sahipliğinde STRATCOM Zirvesi başlıyor

Siyonist genelkurmay başkanı: israil "ordusu" çöküşün eşiğinde!