• BIST 100

    11110,25%1,94
  • DOLAR

    42,44% -0,13
  • EURO

    49,42% 0,20
  • GRAM ALTIN

    5794,55% 0,55
  • Ç. ALTIN

    9327,10% 0,02

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

Batman Petrolspor’un 2. Lig’den düşmesi sonucunda uzun süredir Türkiye Petrol Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda görüşmeler olumlu sonuç verdi.
Batman Valiliği konfreans salonunda yapılan basın açıklamasında Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda sözlü anlaşma sağlandığı söylendi. Basın açıklamasında konuşan Vali Canalp, 'Batman Petrolspor’umuz hepimiz açısından, Batman açısından son derece ehemmiyetli ve hepimizin de üzerinde titrediği bir spor kulübüdür. Batman Petrolspor’umuzun ben göreve geldiğim zaman devri ile ilgili çok çaba gösterdim. Maalesef ki mümkün olmadı, keşke de mümkün olsaydı ama TPAO’ya devri söz konusu olmadı diye biz hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. TPAO’ üst yönetimiyle ve genel müdürümüzle sürekli istişare ve iletişim halinde bulunmaya devam ettik. Şu anda artık devirle ilgili bir pürüz, problem kalmadı' şeklinde konuştu.

'Hedefimiz şampiyonluğa oynayacak Batman Petrolspor’u ortaya koymaktır'
’Yönetim kurulu üyeleriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Batman Petrolsporun TPAO’ya devri ile ilgili herkesin sözlü onaylarını aldık’ diyen Vali Canalp, 'İnşallah önümüzdeki hafta yine yapacağımız basın toplantısıyla yönetim kurulu üyelerimizle beraber bunun resmi boyutunu da, formal boyutunu da yürürlüğe koymak mümkün olacaktır. Futbol kulübünde bir başarının ortaya çıkabilmesi için 4 koşulun aynen bir masanın 4 ayağı gibi bir arada bulunması gerekiyor. Bu 4 koşuldan bir tanesi paradır, finansmandır. Madde iki, bunun dışında güçlü bir yönetim gereklidir. Üçüncüsü de güçlü bir teknik kadro gerekiyor. Ve dördüncüsü de güçlü bir takım, güçlü oyunculardan, en iyi oyunculardan kurulmuş olan güçlü bir takımı ortaya koymamız gerekiyor. Bunların hepsini bir araya getirmek suretiyle bu yıl bizim hedefimiz şampiyonluğa oynayacak olan bir Batman Petrolspor’u tekrar ortaya koyabilmek olacaktır' diye konuştu.

Mustafa Demir: 'Petrolspor’a sırt çevirmeyiz'
Güçlü bir yönetim ve güçlü bir yapılanma yapılacağını belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 'Genel müdürümüzün yaklaşık 25 gün önce Batman’a bir ziyareti olmuştu. Bu ziyaretinde sizlerden gelen bir soru üzerine genel müdürümüz ’Petrolspor bize ihtiyaç duyarsa biz TPAO olarak Petrolspor’a sırt çevirmeyiz’ demişti. Şimdi bu söylemin olduğu yerdeyiz aslında. Dolayısıyla bu süreçlerin hep birlikte sayın valimizin önderliğinde yönetilmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bu kulübün sadece TPAO’nun, sadece belli bir kurumun, belli bir kesimin, belli bir düşüncenin değil tüm Batmanlıların olduğunu ifade etmek istiyorum. bu bağlamda güçlü bir yapılanmayla, güçlü bir yönetim anlayışıyla yeni sezonun hazırlıklarının yapılması gerektiğine inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

Putin, Ukrayna'daki barış girişimlerini görüşmek üzere Wittkoff ile bir araya gelecek

Tokat’ta yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam hayatını kaybetti

Polonya Başbakanı, Alman mevkidaşına savaş tazminatını hatırlattı

İzmir açıklarında 26 düzensiz göçmen kurtarıldı

HAMAS: Gazze’ye giren tırlar, temel ihtiyaçların asgari düzeyini dahi karşılamıyor!

HÜDA PAR Milletvekili Dinç'ten Mersin'de temaslar

Kongo Demokratik Cumhuriyeti, 16'ncı Ebola salgınının sona erdiğini duyurdu

Denizli’de “Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar” programı düzenlendi

Macron ile Trump, Ukrayna'yı görüştü

Amasya'da cezaevi aracının da karıştığı zincirleme kazada 23 kişi yaralandı

Aksaray’da gıda denetimleri sıklaştı

Konya’da kaçak kazı operasyonunda 8 şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İster Sünni-Şii, ister Kürt-Arap olsun, başımız dara düştüğünde birbirimizin kapısını çalacağız

Güney Afrika'da hafif uçak düştü: 2 ölü

Karadeniz’de saldırıya uğrayan "VIRAT" gemisi İstanbul açıklarına ulaştı

Konya’da 55 dolandırıcılık şüphelisinden 26’sı tutuklandı

Aydın’da Yunanistan tarafından itilen 31 düzensiz göçmen kurtarıldı

Malatya-Kayseri kara yolunda yoğun kar yağışı etkili oldu

Bakan Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası Faz-2 çalışmalarını inceledi

Ney Müzesi ve Üretim Merkezi projesi Hatay’da ele alındı

Malatya'da konteyner işyerinde yangın

Rusya'nın Çin vatandaşlarına yönelik vizesiz politikası yürürlüğe girdi

İzmir’de 2 milyon 309 bin sentetik ecza hap ele geçirildi

Bakan Tekin: Öğrencilerin yüzde 43'ü mesleki ve teknik eğitim veren liseleri tercih etti

Endonezya'da sel ve heyelan: Ölü sayısı 604'e yükseldi 464 kişi kayıp!

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: “Malatya için şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla çalışıyoruz”

Siirt İl Müftüsü Pinal, cami ve Kur’an kursu inşaatlarını yerinde inceledi

Alzheimer hastalarına yaklaşımda empati ve sabır önemli!

Antalya’da son bir haftada 1834 kişi yakalandı

UNRWA: İşgalcilerin elinde Gazze'ye 3 aylık gıda yardımı yapabilecek 6 bin tır bulunuyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Putin, Ukrayna'daki barış girişimlerini görüşmek üzere Wittkoff ile bir araya gelecek

Tokat’ta yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam hayatını kaybetti

Polonya Başbakanı, Alman mevkidaşına savaş tazminatını hatırlattı

İzmir açıklarında 26 düzensiz göçmen kurtarıldı

HAMAS: Gazze’ye giren tırlar, temel ihtiyaçların asgari düzeyini dahi karşılamıyor!

HÜDA PAR Milletvekili Dinç'ten Mersin'de temaslar

Kongo Demokratik Cumhuriyeti, 16'ncı Ebola salgınının sona erdiğini duyurdu