• BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5965,27% 0,22
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

Batman Petrolspor’un 2. Lig’den düşmesi sonucunda uzun süredir Türkiye Petrol Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda görüşmeler olumlu sonuç verdi.
Batman Valiliği konfreans salonunda yapılan basın açıklamasında Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda sözlü anlaşma sağlandığı söylendi. Basın açıklamasında konuşan Vali Canalp, 'Batman Petrolspor’umuz hepimiz açısından, Batman açısından son derece ehemmiyetli ve hepimizin de üzerinde titrediği bir spor kulübüdür. Batman Petrolspor’umuzun ben göreve geldiğim zaman devri ile ilgili çok çaba gösterdim. Maalesef ki mümkün olmadı, keşke de mümkün olsaydı ama TPAO’ya devri söz konusu olmadı diye biz hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. TPAO’ üst yönetimiyle ve genel müdürümüzle sürekli istişare ve iletişim halinde bulunmaya devam ettik. Şu anda artık devirle ilgili bir pürüz, problem kalmadı' şeklinde konuştu.

'Hedefimiz şampiyonluğa oynayacak Batman Petrolspor’u ortaya koymaktır'
’Yönetim kurulu üyeleriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Batman Petrolsporun TPAO’ya devri ile ilgili herkesin sözlü onaylarını aldık’ diyen Vali Canalp, 'İnşallah önümüzdeki hafta yine yapacağımız basın toplantısıyla yönetim kurulu üyelerimizle beraber bunun resmi boyutunu da, formal boyutunu da yürürlüğe koymak mümkün olacaktır. Futbol kulübünde bir başarının ortaya çıkabilmesi için 4 koşulun aynen bir masanın 4 ayağı gibi bir arada bulunması gerekiyor. Bu 4 koşuldan bir tanesi paradır, finansmandır. Madde iki, bunun dışında güçlü bir yönetim gereklidir. Üçüncüsü de güçlü bir teknik kadro gerekiyor. Ve dördüncüsü de güçlü bir takım, güçlü oyunculardan, en iyi oyunculardan kurulmuş olan güçlü bir takımı ortaya koymamız gerekiyor. Bunların hepsini bir araya getirmek suretiyle bu yıl bizim hedefimiz şampiyonluğa oynayacak olan bir Batman Petrolspor’u tekrar ortaya koyabilmek olacaktır' diye konuştu.

Mustafa Demir: 'Petrolspor’a sırt çevirmeyiz'
Güçlü bir yönetim ve güçlü bir yapılanma yapılacağını belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 'Genel müdürümüzün yaklaşık 25 gün önce Batman’a bir ziyareti olmuştu. Bu ziyaretinde sizlerden gelen bir soru üzerine genel müdürümüz ’Petrolspor bize ihtiyaç duyarsa biz TPAO olarak Petrolspor’a sırt çevirmeyiz’ demişti. Şimdi bu söylemin olduğu yerdeyiz aslında. Dolayısıyla bu süreçlerin hep birlikte sayın valimizin önderliğinde yönetilmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bu kulübün sadece TPAO’nun, sadece belli bir kurumun, belli bir kesimin, belli bir düşüncenin değil tüm Batmanlıların olduğunu ifade etmek istiyorum. bu bağlamda güçlü bir yapılanmayla, güçlü bir yönetim anlayışıyla yeni sezonun hazırlıklarının yapılması gerektiğine inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

Siirt’te kar tehlikesi: Çam ağacı otomobilin üzerine devrildi

Gaziantep’te yoğun kar yağışı çocuklara eğlence oldu

Bakan Memişoğlu: Gazze’nin en büyük ihtiyacı, insanlığın ortak vicdanıdır

Siirt’te buzlanma 3 günde 100’ü aşkın kişiyi hastanelik etti

Malatya'da kar yağışı 2 gündür devam ediyor, ekipler gece gündüz çalışıyor

Hindistan ve Pakistan nükleer tesislerinin listesini karşılıklı olarak paylaştı

HAMAS: Halilurrahman Camii'ne el uzatmak kırmızı çizgidir

Ardahan, Erzurum, Tunceli ve Kars'ta 1540 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

Kar yağışı esnafı olumsuz etkiledi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Filistin mitingine ilişkin paylaşım

Kar yağışı Bursa’ya kartpostallık görüntüler sundu

Amsterdam'ın simge yapılarından biri olan kilise yangında yok oldu

Van’da evler çığ altında kaldı, bir kadın kurtarıldı

Gaziantep’te nitelikli dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Batman'da karda mahsur kalan araçlara traktörlü kurtarma

Hür Gençlik Şanlıurfa’dan Gazze için anlamlı farkındalık çalışması

Ağrı'da yoğun kar yağışı nedeni ile yollar kapandı, ekipler yetersiz kaldı

Gaziantep’te 10 yıldır aranan hükümlü yakalandı

Bolu’da bazı araçlara geçiş yasağı

Siyonist Yahudiler yılın ilk gününde de Aksa'yı kirletti

Gürcistan'da Ermenistan ve Türkiye'ye giden yollar açıldı

Batman'da mahalle araları kardan geçilmiyor: Hayat durma noktasında

Elazığ’da okullar bir gün daha tatil edildi

Nablus'ta işgal saldırıları: Bir şehit bir yaralı

Doğu Anadolu’da 4 ilde 1707 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

Şanlıurfa’da kar temizleme aracına çarpan otomobilde bir kişi ağır yaralandı

Diyarbakır-Silvan yolunda araçlar mahsur kaldı

Beşar Esed'in generallerinden Şam'a karşı silahlı kalkışma planı

Araçlar yolda kaldı, yolcular iteleyerek müdahale etti

Harem-i İbrahim Yahudileştiriliyor: Kutsal mabedin idaresi Müslümanlardan alındı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Siirt’te kar tehlikesi: Çam ağacı otomobilin üzerine devrildi

Gaziantep’te yoğun kar yağışı çocuklara eğlence oldu

Bakan Memişoğlu: Gazze’nin en büyük ihtiyacı, insanlığın ortak vicdanıdır

Siirt’te buzlanma 3 günde 100’ü aşkın kişiyi hastanelik etti

Malatya'da kar yağışı 2 gündür devam ediyor, ekipler gece gündüz çalışıyor

Hindistan ve Pakistan nükleer tesislerinin listesini karşılıklı olarak paylaştı

HAMAS: Halilurrahman Camii'ne el uzatmak kırmızı çizgidir