• BIST 100

    16055,59%2,91
  • DOLAR

    44,04% 0,02
  • EURO

    51,27% -0,05
  • GRAM ALTIN

    7356,58% 1,12
  • Ç. ALTIN

    11864,39% 0,87

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

Batman Petrolspor’un 2. Lig’den düşmesi sonucunda uzun süredir Türkiye Petrol Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda görüşmeler olumlu sonuç verdi.
Batman Valiliği konfreans salonunda yapılan basın açıklamasında Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda sözlü anlaşma sağlandığı söylendi. Basın açıklamasında konuşan Vali Canalp, 'Batman Petrolspor’umuz hepimiz açısından, Batman açısından son derece ehemmiyetli ve hepimizin de üzerinde titrediği bir spor kulübüdür. Batman Petrolspor’umuzun ben göreve geldiğim zaman devri ile ilgili çok çaba gösterdim. Maalesef ki mümkün olmadı, keşke de mümkün olsaydı ama TPAO’ya devri söz konusu olmadı diye biz hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. TPAO’ üst yönetimiyle ve genel müdürümüzle sürekli istişare ve iletişim halinde bulunmaya devam ettik. Şu anda artık devirle ilgili bir pürüz, problem kalmadı' şeklinde konuştu.

'Hedefimiz şampiyonluğa oynayacak Batman Petrolspor’u ortaya koymaktır'
’Yönetim kurulu üyeleriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Batman Petrolsporun TPAO’ya devri ile ilgili herkesin sözlü onaylarını aldık’ diyen Vali Canalp, 'İnşallah önümüzdeki hafta yine yapacağımız basın toplantısıyla yönetim kurulu üyelerimizle beraber bunun resmi boyutunu da, formal boyutunu da yürürlüğe koymak mümkün olacaktır. Futbol kulübünde bir başarının ortaya çıkabilmesi için 4 koşulun aynen bir masanın 4 ayağı gibi bir arada bulunması gerekiyor. Bu 4 koşuldan bir tanesi paradır, finansmandır. Madde iki, bunun dışında güçlü bir yönetim gereklidir. Üçüncüsü de güçlü bir teknik kadro gerekiyor. Ve dördüncüsü de güçlü bir takım, güçlü oyunculardan, en iyi oyunculardan kurulmuş olan güçlü bir takımı ortaya koymamız gerekiyor. Bunların hepsini bir araya getirmek suretiyle bu yıl bizim hedefimiz şampiyonluğa oynayacak olan bir Batman Petrolspor’u tekrar ortaya koyabilmek olacaktır' diye konuştu.

Mustafa Demir: 'Petrolspor’a sırt çevirmeyiz'
Güçlü bir yönetim ve güçlü bir yapılanma yapılacağını belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 'Genel müdürümüzün yaklaşık 25 gün önce Batman’a bir ziyareti olmuştu. Bu ziyaretinde sizlerden gelen bir soru üzerine genel müdürümüz ’Petrolspor bize ihtiyaç duyarsa biz TPAO olarak Petrolspor’a sırt çevirmeyiz’ demişti. Şimdi bu söylemin olduğu yerdeyiz aslında. Dolayısıyla bu süreçlerin hep birlikte sayın valimizin önderliğinde yönetilmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bu kulübün sadece TPAO’nun, sadece belli bir kurumun, belli bir kesimin, belli bir düşüncenin değil tüm Batmanlıların olduğunu ifade etmek istiyorum. bu bağlamda güçlü bir yapılanmayla, güçlü bir yönetim anlayışıyla yeni sezonun hazırlıklarının yapılması gerektiğine inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Azerbaycan, İran'a yardım gönderdi

Lavrov ve Arakçi bölgedeki son gelişmeleri ele aldı

Malatya OSB'de yeni meslek lisesi açılıyor

İspanya'dan rapor geldi: Rojin Kabaiş'in telefonuna tam erişim sağlanamadı

'Kutsal Emanetler ve Vakıf Eserleri Sergisi' Malatya'da ilk defa açıldı

Kenya'da sel: 49 ölü

Gazze Şeridi'ne ateşkese rağmen saldırılar sürüyor: Şehit sayısı 72 bin 134'e yükseldi

Vietnam’da yakıt krizi kapıda, uzaktan çalışma geri dönüyor

Gazze için hukuki seferberlik: Küresel Sumud Filosu’nun yanındayız

Kazakistan’da yeni anayasa için sandık kuruluyor

Duruşma görüntülerini paylaşanlar hakkında soruşturma

Kapıkule’de 8 kilo kokain ele geçirildi

İşgalci rejimin Lübnan'da katliamları sürüyor

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Battalgazi’de yol çalışmaları sürüyor

Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek desteğini sürdürüyor

Türkiye nükleer enerji vizyonunu Paris’te anlattı

İstanbul’da forex dolandırıcılığı operasyonu: 140 gözaltı

HÜDA PAR Milletvekili Demir, ‘sahte bayrak’ operasyonlarına dikkat çekti: Siyonistlerin oyununa gelmeyelim!

Yozgat’ta uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

İzmir’de 1.200 yataklı yeni şehir hastanesi kurulacak

Afyonkarahisar’da araçta uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep'te hijyen kurallarına uymayan iş yerleri kapatıldı

Siirt’te 5 hastanın tam kapalı kalp damarı açıldı

Adana’da üst geçit krizi: Vatandaşlar trafikte canını riske atıyor

Mardin’de kuduz şüphesiyle bir mahalle karantinaya alındı

Kastamonu’da silah operasyonu

Irak, hava sahasını 3 gün daha kapattı

Vakıf üniversitesinde ayrımcılık iddiaları

Gaziantep'te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Azerbaycan, İran'a yardım gönderdi

Lavrov ve Arakçi bölgedeki son gelişmeleri ele aldı

Malatya OSB'de yeni meslek lisesi açılıyor

İspanya'dan rapor geldi: Rojin Kabaiş'in telefonuna tam erişim sağlanamadı

'Kutsal Emanetler ve Vakıf Eserleri Sergisi' Malatya'da ilk defa açıldı

Kenya'da sel: 49 ölü

Gazze Şeridi'ne ateşkese rağmen saldırılar sürüyor: Şehit sayısı 72 bin 134'e yükseldi