• BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,45% 0,10
  • EURO

    51,19% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6392,89% -0,37
  • Ç. ALTIN

    10645,44% 0,00

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

Batman Petrolspor’un 2. Lig’den düşmesi sonucunda uzun süredir Türkiye Petrol Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda görüşmeler olumlu sonuç verdi.
Batman Valiliği konfreans salonunda yapılan basın açıklamasında Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda sözlü anlaşma sağlandığı söylendi. Basın açıklamasında konuşan Vali Canalp, 'Batman Petrolspor’umuz hepimiz açısından, Batman açısından son derece ehemmiyetli ve hepimizin de üzerinde titrediği bir spor kulübüdür. Batman Petrolspor’umuzun ben göreve geldiğim zaman devri ile ilgili çok çaba gösterdim. Maalesef ki mümkün olmadı, keşke de mümkün olsaydı ama TPAO’ya devri söz konusu olmadı diye biz hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. TPAO’ üst yönetimiyle ve genel müdürümüzle sürekli istişare ve iletişim halinde bulunmaya devam ettik. Şu anda artık devirle ilgili bir pürüz, problem kalmadı' şeklinde konuştu.

'Hedefimiz şampiyonluğa oynayacak Batman Petrolspor’u ortaya koymaktır'
’Yönetim kurulu üyeleriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Batman Petrolsporun TPAO’ya devri ile ilgili herkesin sözlü onaylarını aldık’ diyen Vali Canalp, 'İnşallah önümüzdeki hafta yine yapacağımız basın toplantısıyla yönetim kurulu üyelerimizle beraber bunun resmi boyutunu da, formal boyutunu da yürürlüğe koymak mümkün olacaktır. Futbol kulübünde bir başarının ortaya çıkabilmesi için 4 koşulun aynen bir masanın 4 ayağı gibi bir arada bulunması gerekiyor. Bu 4 koşuldan bir tanesi paradır, finansmandır. Madde iki, bunun dışında güçlü bir yönetim gereklidir. Üçüncüsü de güçlü bir teknik kadro gerekiyor. Ve dördüncüsü de güçlü bir takım, güçlü oyunculardan, en iyi oyunculardan kurulmuş olan güçlü bir takımı ortaya koymamız gerekiyor. Bunların hepsini bir araya getirmek suretiyle bu yıl bizim hedefimiz şampiyonluğa oynayacak olan bir Batman Petrolspor’u tekrar ortaya koyabilmek olacaktır' diye konuştu.

Mustafa Demir: 'Petrolspor’a sırt çevirmeyiz'
Güçlü bir yönetim ve güçlü bir yapılanma yapılacağını belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 'Genel müdürümüzün yaklaşık 25 gün önce Batman’a bir ziyareti olmuştu. Bu ziyaretinde sizlerden gelen bir soru üzerine genel müdürümüz ’Petrolspor bize ihtiyaç duyarsa biz TPAO olarak Petrolspor’a sırt çevirmeyiz’ demişti. Şimdi bu söylemin olduğu yerdeyiz aslında. Dolayısıyla bu süreçlerin hep birlikte sayın valimizin önderliğinde yönetilmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bu kulübün sadece TPAO’nun, sadece belli bir kurumun, belli bir kesimin, belli bir düşüncenin değil tüm Batmanlıların olduğunu ifade etmek istiyorum. bu bağlamda güçlü bir yapılanmayla, güçlü bir yönetim anlayışıyla yeni sezonun hazırlıklarının yapılması gerektiğine inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Bakan Kurum: Gıda israfı sadece bugünü değil, yarını da tüketir

Hindistan'a ait LPG tankerleri Hürmüz Boğazı'ndan geçti

Pezeşkiyan: ABD'de halk, ülkeyi yöneten israilli krallardan yoruldu

Adana’da bir binanın damında torpillerin patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Kuzey Kore'de yeni nesil roket motoru test edildi

COP31 kapsamında Çevre ve İklim Medya Turları'nın ilki düzenlendi

Muğla'da kaçak avlanan 80 kilogram kefal balığına el konuldu

ABD'den Katar'daki vatandaşlarına uyarı

Arap Birliği Genel Sekreterliğine Nebil Fehmi seçildi

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

CHP Genel Başkanı Özel hakkında soruşturma başlatıldı

Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü

Gazze'de alıkonulan 5 Filistinli esir serbest bırakıldı

Mersin'de trafik kazasında yaralanan kişi hayatını kaybetti

Çin ile Kuzey Kore arasında uçak seferleri yeniden başlatılacak

Meteorolojiden çok sayıda il için sağanak uyarısı

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı mevkidaşı Abdulati ile görüştü

Gazze'de can kaybı 72 bin 278'e yükseldi

İçişleri Bakanlığından 18 il için kar ve sağanak uyarısı

Slovakya’dan AB’ye veto tehdidi

Harkov Bölgesi'nde bir yerleşim yeri daha Rusya'nın kontrolüne geçti

Yapıcıoğlu'ndan IKBY Başkanı Barzani'ye "geçmiş olsun" telefonu

Uzmandan obezite uyarısı: Hareketsiz yaşam obezite riskini artırıyor

Mardin’de kuyumcudan 60 bin liralık yüzük çalındı: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Siirt’te uyuşturucu operasyonu: 9 kilo 700 gram esrar ele geçirildi

Gaziantep’te çocuklar camide buluştu

Malatya'da zincirleme kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep’te çok sayıda elektronik ürün ele geçirildi: 1 gözaltı

Ticaret Bakanlığı: israil ile ticaret iddiaları yalandır

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bakan Kurum: Gıda israfı sadece bugünü değil, yarını da tüketir

Hindistan'a ait LPG tankerleri Hürmüz Boğazı'ndan geçti

Pezeşkiyan: ABD'de halk, ülkeyi yöneten israilli krallardan yoruldu

Adana’da bir binanın damında torpillerin patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Kuzey Kore'de yeni nesil roket motoru test edildi

COP31 kapsamında Çevre ve İklim Medya Turları'nın ilki düzenlendi

Muğla'da kaçak avlanan 80 kilogram kefal balığına el konuldu