• BIST 100

    16948,77%-0,40
  • DOLAR

    43,85% 0,04
  • EURO

    51,70% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7264,08% -1,56
  • Ç. ALTIN

    11848,32% -0,30

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
25 Mayıs 2023, Perşembe 15:35
Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Batman Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na devrinde sözlü anlaşma sağlandı

Batman Petrolspor’un 2. Lig’den düşmesi sonucunda uzun süredir Türkiye Petrol Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda görüşmeler olumlu sonuç verdi.
Batman Valiliği konfreans salonunda yapılan basın açıklamasında Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından Petrolspor’un Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) devri konusunda sözlü anlaşma sağlandığı söylendi. Basın açıklamasında konuşan Vali Canalp, 'Batman Petrolspor’umuz hepimiz açısından, Batman açısından son derece ehemmiyetli ve hepimizin de üzerinde titrediği bir spor kulübüdür. Batman Petrolspor’umuzun ben göreve geldiğim zaman devri ile ilgili çok çaba gösterdim. Maalesef ki mümkün olmadı, keşke de mümkün olsaydı ama TPAO’ya devri söz konusu olmadı diye biz hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. TPAO’ üst yönetimiyle ve genel müdürümüzle sürekli istişare ve iletişim halinde bulunmaya devam ettik. Şu anda artık devirle ilgili bir pürüz, problem kalmadı' şeklinde konuştu.

'Hedefimiz şampiyonluğa oynayacak Batman Petrolspor’u ortaya koymaktır'
’Yönetim kurulu üyeleriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Batman Petrolsporun TPAO’ya devri ile ilgili herkesin sözlü onaylarını aldık’ diyen Vali Canalp, 'İnşallah önümüzdeki hafta yine yapacağımız basın toplantısıyla yönetim kurulu üyelerimizle beraber bunun resmi boyutunu da, formal boyutunu da yürürlüğe koymak mümkün olacaktır. Futbol kulübünde bir başarının ortaya çıkabilmesi için 4 koşulun aynen bir masanın 4 ayağı gibi bir arada bulunması gerekiyor. Bu 4 koşuldan bir tanesi paradır, finansmandır. Madde iki, bunun dışında güçlü bir yönetim gereklidir. Üçüncüsü de güçlü bir teknik kadro gerekiyor. Ve dördüncüsü de güçlü bir takım, güçlü oyunculardan, en iyi oyunculardan kurulmuş olan güçlü bir takımı ortaya koymamız gerekiyor. Bunların hepsini bir araya getirmek suretiyle bu yıl bizim hedefimiz şampiyonluğa oynayacak olan bir Batman Petrolspor’u tekrar ortaya koyabilmek olacaktır' diye konuştu.

Mustafa Demir: 'Petrolspor’a sırt çevirmeyiz'
Güçlü bir yönetim ve güçlü bir yapılanma yapılacağını belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 'Genel müdürümüzün yaklaşık 25 gün önce Batman’a bir ziyareti olmuştu. Bu ziyaretinde sizlerden gelen bir soru üzerine genel müdürümüz ’Petrolspor bize ihtiyaç duyarsa biz TPAO olarak Petrolspor’a sırt çevirmeyiz’ demişti. Şimdi bu söylemin olduğu yerdeyiz aslında. Dolayısıyla bu süreçlerin hep birlikte sayın valimizin önderliğinde yönetilmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bu kulübün sadece TPAO’nun, sadece belli bir kurumun, belli bir kesimin, belli bir düşüncenin değil tüm Batmanlıların olduğunu ifade etmek istiyorum. bu bağlamda güçlü bir yapılanmayla, güçlü bir yönetim anlayışıyla yeni sezonun hazırlıklarının yapılması gerektiğine inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Bakan Gürlek: Yargı bağımsızlığı vazgeçilmez bir ilkedir

Tunca ve Meriç Köprüleri yeniden trafiğe açıldı

Rusya Rizdvy'nın kontrolünü ele geçirdi

Meteorolojiden denizler için fırtına uyarısı

Yeni Zelanda: Rusya’nın gölge filosundaki 100 gemiye yaptırım uygulanacak

Antalya merkezli 4 ilde dolandırıcılık operasyonu: 1 tutuklama

Pakistan'da düzenlenen saldırılarda 8 kişi hayatını kaybetti

Tayland ile Kamboçya arasında ateşkes ihlali

Adana’da kuyumcuda silahlı soygun: 6 bilezik gasp edildi, şüpheli yakalandı

Yaldız: Ailelerin ibadetleri çocuklarıyla birlikte yapması onlarda kalıcı bir manevi bilinç oluşturur

Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama

Büyükşehir Belediye Başkan Er: Camilerimizi külliye anlayışıyla inşa ediyoruz

Büyükşehir Belediyesi'nden çocuklara özel Ramazan etkinlikleri

Diyarbakır Valiliği: Çınar'daki kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

ABD'nin yeni küresel gümrük vergileri yürürlüğe girdi

Diyarbakır'da feci kaza: 4 ölü

Putin: TürkAkım ve Mavi Akım doğalgaz boru hatları hedef alınıyor

İran'da kamyon ile otomobil çarpıştı: 6 ölü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık kendi yazılımını üreten ve dünyaya ihraç eden bir Türkiye var

Almanya'da toplu taşıma çalışanlarından 2 günlük grev kararı

İşgalciler, Lübnan'da ordu birliğine ateş açtı

Brezilya'dasel felaketi: 14 ölü

HÜDA PAR Milletvekili Demir’den ‘laiklik bildirisi’ne tepki: Milletin hayat tarzına hücum ediliyor!

ABD ile Fransa arasında yeni gerginlik

Batman’da alev alan kasalı pikap kullanılamaz hale geldi

Afgan ve Pakistan güçleri arasında sınır boyunca çatışmalar çıktı

Dışişleri Bakanı Fidan, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü

Gazze'de ateşkesin yeni ihlali sonucu şehit sayısı 72 bin 73'e yükseldi

İller bazında 2025 yılı Türkiye arıcılık istatistikleri açıklandı

İngiltere'den Rusya'ya yeni yaptırım kararı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Bakan Gürlek: Yargı bağımsızlığı vazgeçilmez bir ilkedir

Tunca ve Meriç Köprüleri yeniden trafiğe açıldı

Rusya Rizdvy'nın kontrolünü ele geçirdi

Meteorolojiden denizler için fırtına uyarısı

Yeni Zelanda: Rusya’nın gölge filosundaki 100 gemiye yaptırım uygulanacak

Antalya merkezli 4 ilde dolandırıcılık operasyonu: 1 tutuklama

Pakistan'da düzenlenen saldırılarda 8 kişi hayatını kaybetti