reklam
reklam
DOLAR 32,3320 % 0.15
EURO 35,2162 % 0.07
STERLIN 41,1624 % 0.05
FRANG 36,4181 % 0.13
ALTIN 2.247,02 % 0,16
BITCOIN 2.199.555 -2.11

BATSO Başkanı Demir “Petrolspor’a Büyük Destek Olduk”

Yayınlanma Tarihi : Google News
BATSO Başkanı Demir “Petrolspor’a Büyük Destek Olduk”

BATSO Başkanı Demir, Batman Petrolspor’un 2.Lig’e yükselmesinde hem maddi hem de manevi büyük destek sağladıklarını belirtti.

Mavi pusula ile seçime girecek olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, görev süresi içerisinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Batman’ın markası olan Petrolspor’a göreve geldiklerinden beri maddi ve manevi olarak destek verdiklerini ve ellerini taşın altına koyduklarını belirten Başkan Demir, “Petrolspor’umuzun her zaman destekçisi olduk. İlimizin markası konumundaki güzide takımımız Petrolspor’a ve taraftarlarına destek vermek bizim görevimizdir. BATSO olarak imkânlarımız dâhilinde Petrolspor’a ve amatör takımlarımıza desteklerimiz her daim devam edecektir.” Dedi.

Batman Petrolspor’a destek konusunda ellerinden geleni fazlasıyla yaptıklarına dikkat çeken Başkan Demir şöyle konuştu: “BATSO olarak Batman’ın menfaati için elimizi taşın altına koyduk. Eski Valimiz Sayın Hulusi Şahin öncülüğünde yeni yönetim ve sahiplenme ile Batmanımızın en iyi şekilde temsili için hep beraber elimizden geleni yaparak 16 yıl sonra da olsa Petrolspor’u hak ettiği yere 2. Lige taşıdık. BATSO, işadamları, STK’lar ve Batman halkının bir bütün olarak Petrolspor’u destek ve sahiplenmesi ile başarı ve şampiyonluk geldi.”

Sporun şehrin tanıtım ve gelişimindeki önemine değinen ve yeni sezonda da Petrolspor’a olan desteklerinin artarak süreceğine işaret eden Başkan Demir, “BATSO öncülüğünde STK’ların desteği alınarak Petrolspor’umuza takım otobüsü hediye ettik. Sayın Valimiz Ekrem Canalp ile birlikte Petrolspor, amatör takımlarımız ve taraftarlarımıza bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hem takıma hem de taraftar grubuna her türlü desteğe dün olduğu gibi, bugünde yarında devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP