• BIST 100

    16611,99%1,04
  • DOLAR

    43,49% 0,05
  • EURO

    51,39% 0,19
  • GRAM ALTIN

    6842,98% 5,23
  • Ç. ALTIN

    11700,41% 2,86

Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’

30 Eylül 2023, Cumartesi 17:35
30 Eylül 2023, Cumartesi 17:35
Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlattığı Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını sürdürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Balıkayağı Bulvarı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte Şanlıurfa’ya bir köprülü kavşak daha kazandırılıyor. 18 ayda tamamlanması beklenilen köprülü kavşak için devreye giren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Köprülü Kavşak 5 ayda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Balıkayağı Bulvarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken Park ve Bahçeler Daire Başkanlığ ekipleri Beyazgül’ün talimatlarıyla bölgede kaldırımlarda ve refüjlerde bulunan ağaçları iş makineleri yardımıyla yerinden sökerek budama işlemini yaptıktan sonra Buluntu Hoca Bulvarında toprakla buluşturuyor. Beyazgül, Meclis Üyesi Faruk Bayuk ile birlikte Balıkayağı Köprülü Kavşak ile alternatif yol çalışmasını inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Beyazgül, ulaşımın yan yollardan sağlanacağını ifade etti.

“Her türlü önlem alındı’’
Şehir merkezinden Diyarbakır yoluna transit geçişin sağlanması için Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasının devam ettiğini anlatan Beyazgül, ‘’Balıkayağı Köprülü Kavşağı inşallah Karaköprü ilçesine girişi büyük bir oranda rahatlatacaktır. Karayolları tarafından yapılmakta olan Balıkayağı Köprülü Kavşağı çalışması için alternatif yollar belirledik ve bu yollarda asfaltlama çalışması yapıyoruz. Alternatif yollar için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Köprülü kavşak projesi için çok uzun süren görüşmelerde bulunduk. Balıkayağı Köprülü Kavşağın yapılmasıyla Karaköprü güzergahı daha seri olarak geçilecek. Bundan sonraki aşamada ise Fuar Kavşağı ile Azerbaycan ve Buluntu Hoca kavşağı olarak devam edecektir. Şanlıurfa merkezden çıkan araçlar hiçbir yere takılmadan yoluna devam edecek. Tüm ekiplerimiz burada görev yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz gece boyunca çalışmalarını sürdürecek. Halkımızın sıkıntı çekmemesi için ne gerekiyorsa yapacaklar. Yan yollarda çalışmalar devam ediyor. Ümidimiz bunun da kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunmaktır. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığımızla irtibat halindeyiz. Köprülü Kavşağın süresi 18 ay olarak ihale de belirlenmişti. Girişimlerimiz sonucu 5 aya düşürüldü. Şimdi 5 ayda bitirilmesi noktasında da ısrarlı ve kararlı duruşumuz olacaktır. Balıkayağı Köprülü Kavşak projesi memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.
Balıkayağı Bulvarında yapılacak olan kavşak tamamlandığında Abide Kavşağından yola çıkan bir araç sırasıyla Balıkayağı Körprülü kavşağı ve devamında yapılacak olan GAP Bulvarı Köprülü Kavşağını da geçerek Şanlıurfa GAP Havalimanına sinyalize olmadan transit geçiş sağlanmış olacak. Karaköprü ilçesinde ikamet eden vatandaşlar Köprülü Kavşak ile birlikte ilçede ulaşımın daha da rahatlayacağını ifade ederek Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Sentetik medya dönemi kitapla masaya yatırıldı

Bursa’da yaklaşık bir ton balığa el konuldu

Mahalle sakinlerinden belediyeye tepki: Çamur içinde yaşam mücadelesi veriyoruz

Batman'da yetişkinler için Kur'an'ı Kerim kursu

Pezeşkiyan: Ulusal çıkarlar çerçevesinde müzakere zemininin hazırlanması talimatını verdim

Albanese: israilin Gazze üzerinde yetkisi yok, yaşam koşulları bilinçli olarak yok ediliyor

Cizre'de asfalt yüklü tanker devrildi: Bir yaralı

HAMAS'tan dünya halklarına 3 günlük eylem çağrısı

E-Hacizler esnafın elini kolunu bağlıyor

Ocakta 1872 saldırı: Siyonist rejim ve Yahudi çeteler Batı Şeria'yı terörle kuşattı

Molla Altun: Ramazan, günahlarımızdan arınmak için eşsiz bir fırsattır

Şiveluç Yanardağı, 11,5 km yüksekliğe ulaşan kül püskürttü

13 gündür kayıp olan kadın dere yatağında ölü bulundu

Malatya'da kadınlar üretiyor, emeğe değer katılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er, karla mücadele ekipleriyle bir araya geldi

Adıyaman’da 6 Şubat depremi dolayısıyla okullar tatil edildi

İslam karşıtı laikliğin sembolüydü: Şeyh Hasina'ya bir hapis cezası daha

Malatya'da okul servislerine ve okul çevrelerine sıkı denetim

İspanya’dan sosyal medyaya yaş sınırı: 16 Yaş altına yasak geliyor

Akkuyu NGS'nin 1. ünitesinin bağlantı çalışmalarının önemli aşamalarından biri tamamlandı

Çin’in ilk hibrit motorlu insansız kargo uçağı ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz’dan yeni anayasa mesajı

Gültekin: Hedefler kâğıt üzerinde kaldı, faturayı halk ödüyor

Norveç veliaht prensesin oğlu tecavüz suçlamalarıyla yargılanıyor

Suriye güvenlik güçleri Kobani kırsalında konuşlanmaya başladı

Umut Kervanı'ndan Batman'da cami cemaatine ikram

Mersin'de feci kaza: Hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklandı

Venezuela'nın geçici cumhurbaşkanı ABD elçisiyle görüştü

Refah Kapısı’ndan giren ilk otobüsle 12 kişi Gazze Şeridi’ne döndü

Okul Çevrelerinde Sıkı Trafik Denetimi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Sentetik medya dönemi kitapla masaya yatırıldı

Bursa’da yaklaşık bir ton balığa el konuldu

Mahalle sakinlerinden belediyeye tepki: Çamur içinde yaşam mücadelesi veriyoruz

Batman'da yetişkinler için Kur'an'ı Kerim kursu

Pezeşkiyan: Ulusal çıkarlar çerçevesinde müzakere zemininin hazırlanması talimatını verdim

Albanese: israilin Gazze üzerinde yetkisi yok, yaşam koşulları bilinçli olarak yok ediliyor

Cizre'de asfalt yüklü tanker devrildi: Bir yaralı