• BIST 100

    17106,95%-0,04
  • DOLAR

    43,74% 0,22
  • EURO

    51,88% -0,10
  • GRAM ALTIN

    7005,55% 1,56
  • Ç. ALTIN

    11731,12% 0,00

Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’

30 Eylül 2023, Cumartesi 17:35
30 Eylül 2023, Cumartesi 17:35
Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlattığı Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını sürdürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Balıkayağı Bulvarı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte Şanlıurfa’ya bir köprülü kavşak daha kazandırılıyor. 18 ayda tamamlanması beklenilen köprülü kavşak için devreye giren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Köprülü Kavşak 5 ayda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Balıkayağı Bulvarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken Park ve Bahçeler Daire Başkanlığ ekipleri Beyazgül’ün talimatlarıyla bölgede kaldırımlarda ve refüjlerde bulunan ağaçları iş makineleri yardımıyla yerinden sökerek budama işlemini yaptıktan sonra Buluntu Hoca Bulvarında toprakla buluşturuyor. Beyazgül, Meclis Üyesi Faruk Bayuk ile birlikte Balıkayağı Köprülü Kavşak ile alternatif yol çalışmasını inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Beyazgül, ulaşımın yan yollardan sağlanacağını ifade etti.

“Her türlü önlem alındı’’
Şehir merkezinden Diyarbakır yoluna transit geçişin sağlanması için Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasının devam ettiğini anlatan Beyazgül, ‘’Balıkayağı Köprülü Kavşağı inşallah Karaköprü ilçesine girişi büyük bir oranda rahatlatacaktır. Karayolları tarafından yapılmakta olan Balıkayağı Köprülü Kavşağı çalışması için alternatif yollar belirledik ve bu yollarda asfaltlama çalışması yapıyoruz. Alternatif yollar için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Köprülü kavşak projesi için çok uzun süren görüşmelerde bulunduk. Balıkayağı Köprülü Kavşağın yapılmasıyla Karaköprü güzergahı daha seri olarak geçilecek. Bundan sonraki aşamada ise Fuar Kavşağı ile Azerbaycan ve Buluntu Hoca kavşağı olarak devam edecektir. Şanlıurfa merkezden çıkan araçlar hiçbir yere takılmadan yoluna devam edecek. Tüm ekiplerimiz burada görev yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz gece boyunca çalışmalarını sürdürecek. Halkımızın sıkıntı çekmemesi için ne gerekiyorsa yapacaklar. Yan yollarda çalışmalar devam ediyor. Ümidimiz bunun da kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunmaktır. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığımızla irtibat halindeyiz. Köprülü Kavşağın süresi 18 ay olarak ihale de belirlenmişti. Girişimlerimiz sonucu 5 aya düşürüldü. Şimdi 5 ayda bitirilmesi noktasında da ısrarlı ve kararlı duruşumuz olacaktır. Balıkayağı Köprülü Kavşak projesi memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.
Balıkayağı Bulvarında yapılacak olan kavşak tamamlandığında Abide Kavşağından yola çıkan bir araç sırasıyla Balıkayağı Körprülü kavşağı ve devamında yapılacak olan GAP Bulvarı Köprülü Kavşağını da geçerek Şanlıurfa GAP Havalimanına sinyalize olmadan transit geçiş sağlanmış olacak. Karaköprü ilçesinde ikamet eden vatandaşlar Köprülü Kavşak ile birlikte ilçede ulaşımın daha da rahatlayacağını ifade ederek Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdünlü mevkidaşı ile görüştü

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü bebek ölümlerini tüm yönleriyle ele aldı

Malatya'da okul çevrelerinde sıkı denetim

Malatya'da zabıta ekipleri 2025 yılında 9 bin 592 işyerinde denetim gerçekleştirdi

HÜDA PAR Milletvekili Dinç Diyarbakır'ın raylı sistem projesini Meclis gündemine getirdi

Danimarka'ya ait F-35 savaş uçakları NATO'nun "Arktik Gözcü" faaliyetine katıldı.

ABD-Tayvan Ticaret Anlaşması İmzalandı

Erzurum merkezli “phishing” dolandırıcılığı operasyonunda 68 şüpheli yakalandı

Dolandırıcılık şebekesine operasyon: 22 tutuklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizin azmi bize güç veriyor

Manisa’da aşırı yağış ve sel sonrası hasar tespit çalışmaları sürüyor

Antalya Havalimanı'nda korku dolu anlar

Rusya, ABD ve Ukrayna müzakerelerinin üçüncü turu Cenevre'de

e-YDS yarın yapılacak

Erzurum’da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Hindistan'da fillerin ezdiği 6 kişi öldü

Bursa'da hatimle teravih kılınacak camiler duyuruldu

Yüksek gerilim hattından kopan teller yürekleri ağza getirdi

Antalya’da bir haftada 1.653 şüpheli yakalandı

Doğunun Nabzı’na 11. Yıla Anlamlı ve Kalıcı Bir Yeşil Miras

YÖK ile TSE arasında “standardizasyon” konusunda iş birliği protokolü imzalandı

Millî Eğitim Akademisi Hazırlık Eğitimi takvimi açıklandı

Bakan Kurum: 10 bin 340 sosyal konutun hak sahipleri belirlendi

Bursa’da selde mahsur kalan aile kurtarıldı

Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Angola'nın önerdiği ateşkesin prensiplerini kabul ettiğini açıkladı

İDEV’den “Ümmetin İmtihanı: Gazze” sergisi için teşekkür mesajı

Gaziantep'te araması bulunan 21 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da Kürtçe seçmeli dersler için çağrı

TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması’nda Malatya’dan 5 birincilik

RAMAZAN’A ÖZEL 30 GÜNLÜK HADİS PROGRAMI

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdünlü mevkidaşı ile görüştü

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü bebek ölümlerini tüm yönleriyle ele aldı

Malatya'da okul çevrelerinde sıkı denetim

Malatya'da zabıta ekipleri 2025 yılında 9 bin 592 işyerinde denetim gerçekleştirdi

HÜDA PAR Milletvekili Dinç Diyarbakır'ın raylı sistem projesini Meclis gündemine getirdi

Danimarka'ya ait F-35 savaş uçakları NATO'nun "Arktik Gözcü" faaliyetine katıldı.

ABD-Tayvan Ticaret Anlaşması İmzalandı