• BIST 100

    14275,80%0,34
  • DOLAR

    42,84% 0,00
  • EURO

    50,38% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6168,93% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9984,27% -0,30

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da

30 Eylül 2023, Cumartesi 18:25
30 Eylül 2023, Cumartesi 18:25
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da düzenlenen Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’na katıldı. Kılıçdaroğlu uyuşturucunun milli güvenlik sorunu olduğunu söylerken, daha önce verdiği çiftçiye bedava elektrik sözünü yineledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Şanlıurfa’da düzenlediği Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’nda konuştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfalılardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaları durumunda 5 bin derslik yapacaklarının sözünü verdi. Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediyenin güneş enerjisi santrali kurduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, yerel seçimde Şanlıurfa’yı kazanmaları durumunda çiftçilere bedava elektrik sözünü de yineledi.
Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorununun olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Ahlaki, etik değerleri esas alırsak çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur. Siyaset kurumunun bugün temel sorunu kirlilikten arınmamış olmasıdır. Siyaset halka hizmet aracıdır. Eğer siz siyaseti zenginleşme aracı olarak görürseniz sorunlar çözülemez. Şanlıurfa, dünya siyaset tarihi açışından da çok önemli ve kadim bir şehirdir. Şanlıurfa’ya peygamberler diyarı diyoruz. 14 peygamberin bu topraklardan geçtiğini tarihçiler söylerler. Şanlıurfa Dicle ve Fırat’ın geçtiği bir kenttir. Şanlıurfa milli mücadele açısından çok önemli bir şehirdir. Şanlı unvanı boşuna verilmemiştir. Mustafa Kemal ismi ilk kez bu topraklarda bir caddeye verilmiştir” dedi.

'Uyuşturucu işi Türkiye’de artık milli güvenlik sorunudur'
Uyuşturucu kullanımına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, “Kendi tarihini bilmeyen insanlar bir ülkeyi yönetemezler. Siyaset zenginleşme aracı değildir, halka hizmet aracıdır. Bu bölgenin tarihini dünyaya tanıtacaksınız. Uyuşturucu sorunu Türkiye’nin en büyük belalarından biridir. Uyuşturucu baronları cirit atıyor. Uyuşturucu olayı yaygınlaşırsa gençliğimizi kaybederiz. Uyuşturucu işi Türkiye’de artık milli güvenlik sorunudur. Gencecik evlatlarımız bu tuzağın içine çekiliyor” şeklinde konuştu.

'Çiftçiye bedava elektrik vereceğiz'
Çiftçiye bedava elektrik sözünü yineleyen Kılıçdaroğlu, “Şu soruyu sormalıyız. Şanlıurfalılar bize niye oy vermiyor? Yiğidi öldür hakkını teslim et. Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediye başkanı kurdu güneş panellerini, çiftçiye elektriği bedava veriyor. Şanlıurfa’ya sözüm var, çiftçiye elektriği bedava vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Vaiz Gökalp'tan namaz ile alay edilen görüntülere tepki : Bir beğeni uğruna iman kaybedilmemeli

Baltık Denizi’nde Rus keşif uçağına engelleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Burhan görüşmesinde Türkiye-Sudan ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı

Çanakkale açıklarında 34 düzensiz göçmen yakalandı

İngiltere'de dev obruk tekneleri yuttu

Mogadişu’da halk 56 yıl aradan sonra ilk kez doğrudan oy kullandı

Mersin’de huzur ve güven için geniş kapsamlı denetim

HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı’dan RTÜK’e çağrı: Daha ne zamana kadar bu gidişatı izlemekle yetineceksiniz?

Polonya'nın Paris Büyükelçisi Rosciszewski görevden alındı

Hindistan'da kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 9 ölü, 21 yaralı

Umut Kervanı Hatay’da Regaib Kandili dolayısıyla gıda yardımında bulundu

HÜDA PAR: İslam dünyası bu zillet tablosundan bir an önce uyanmalı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı el Burhan ile görüştü

ABD'nin kuzeyi sellerin ardından yoğun kar yağışına teslim oldu

Mersin Valisi Atilla Toros, Toroslar ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

Valilikten Bursa’ya buzlanma ve don uyarısı

Antalya’da yasa dışı yaban keçisi avına 973 bin lira ceza

Bursa’da düzenlenen operasyonda yüzlerce litre alkol ele geçirildi

Kilauea Yanardağı'nda volkanik hareketlilik

Malatya'da sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil döner salonuna daldı

İşgal zindanlarında esirlere sistematik işkence ve aç bırakma

Mardin’de genç hafızlar finalde bir araya geldi

Yetimler Vakfı Regaip Kandili münasebetiyle Gazze'de sıcak yemek dağıttı

Malatya’da spor altyapısına önemli yatırım

HAKSİAD: 28 Bin TL insanca yaşam için yetersiz

Prof. Dr. Yasin Aktay: Türkiye, modernleşme ve batılılaşma adı altında kendi kimliğinden uzaklaştırıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yolcu rekoru

Belediye Başkanı Taşkın'dan muhtarlarla istişare toplantısı

Zincir marketler için pazar günü uzlaşısı

Konya’da dolandırıcılık operasyonu: 3 ilçede milyonluk vurgunlar önlendi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Vaiz Gökalp'tan namaz ile alay edilen görüntülere tepki : Bir beğeni uğruna iman kaybedilmemeli

Baltık Denizi’nde Rus keşif uçağına engelleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Burhan görüşmesinde Türkiye-Sudan ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı

Çanakkale açıklarında 34 düzensiz göçmen yakalandı

İngiltere'de dev obruk tekneleri yuttu

Mogadişu’da halk 56 yıl aradan sonra ilk kez doğrudan oy kullandı

Mersin’de huzur ve güven için geniş kapsamlı denetim