• BIST 100

    15594,65%0,33
  • DOLAR

    43,29% 0,04
  • EURO

    50,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    6778,74% 2,44
  • Ç. ALTIN

    10690,39% 0,00

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da

30 Eylül 2023, Cumartesi 18:25
30 Eylül 2023, Cumartesi 18:25
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da düzenlenen Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’na katıldı. Kılıçdaroğlu uyuşturucunun milli güvenlik sorunu olduğunu söylerken, daha önce verdiği çiftçiye bedava elektrik sözünü yineledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Şanlıurfa’da düzenlediği Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’nda konuştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfalılardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaları durumunda 5 bin derslik yapacaklarının sözünü verdi. Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediyenin güneş enerjisi santrali kurduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, yerel seçimde Şanlıurfa’yı kazanmaları durumunda çiftçilere bedava elektrik sözünü de yineledi.
Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorununun olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Ahlaki, etik değerleri esas alırsak çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur. Siyaset kurumunun bugün temel sorunu kirlilikten arınmamış olmasıdır. Siyaset halka hizmet aracıdır. Eğer siz siyaseti zenginleşme aracı olarak görürseniz sorunlar çözülemez. Şanlıurfa, dünya siyaset tarihi açışından da çok önemli ve kadim bir şehirdir. Şanlıurfa’ya peygamberler diyarı diyoruz. 14 peygamberin bu topraklardan geçtiğini tarihçiler söylerler. Şanlıurfa Dicle ve Fırat’ın geçtiği bir kenttir. Şanlıurfa milli mücadele açısından çok önemli bir şehirdir. Şanlı unvanı boşuna verilmemiştir. Mustafa Kemal ismi ilk kez bu topraklarda bir caddeye verilmiştir” dedi.

'Uyuşturucu işi Türkiye’de artık milli güvenlik sorunudur'
Uyuşturucu kullanımına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, “Kendi tarihini bilmeyen insanlar bir ülkeyi yönetemezler. Siyaset zenginleşme aracı değildir, halka hizmet aracıdır. Bu bölgenin tarihini dünyaya tanıtacaksınız. Uyuşturucu sorunu Türkiye’nin en büyük belalarından biridir. Uyuşturucu baronları cirit atıyor. Uyuşturucu olayı yaygınlaşırsa gençliğimizi kaybederiz. Uyuşturucu işi Türkiye’de artık milli güvenlik sorunudur. Gencecik evlatlarımız bu tuzağın içine çekiliyor” şeklinde konuştu.

'Çiftçiye bedava elektrik vereceğiz'
Çiftçiye bedava elektrik sözünü yineleyen Kılıçdaroğlu, “Şu soruyu sormalıyız. Şanlıurfalılar bize niye oy vermiyor? Yiğidi öldür hakkını teslim et. Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediye başkanı kurdu güneş panellerini, çiftçiye elektriği bedava veriyor. Şanlıurfa’ya sözüm var, çiftçiye elektriği bedava vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

İşgal rejimi Lübnan’ın güneyinde bir araca saldırı düzenlerdi

ABD uçak gemisi Malakka Boğazı'nı geçerek Arap Denizi'ne yöneldi

Dünyanın en uzun süren deneyi: Bir damla için 8 yıl

Çocuklarda geçmeyen öksürüğün nedeni bocavirüs olabilir

2025’te tüketici hakem heyetlerine 907 bin 515 başvuru yapıldı

Türkiye ile Gana arasında afet yönetimi iş birliği

2025 Adalet Bakanlığı sınav sonuçları açıklandı

Brent petrol 63,65 dolardan işlem görüyor

Maddi mallara yatırım 2024’te 5,6 trilyon lirayı aştı

Katar’da Eurofighter Typhoon uçakları tedarik süreci görüşüldü

Psikolog Tuncay: Kumar bağımlılığı ciddi bir toplumsal soruna dönüştü

AFAD’da çığ tehlikesine karşı koordinasyon toplantısı yapıldı

Adana'da 26 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

İLKHA'nın gündeme getirdiği tutuklu icra kâtibi tahliye edildi

Gazze'de ikinci aşama uygulanamıyor: Avrupa, koordinasyondan çekilmeyi tartışıyor

Trump’ın uçağı havada arızalandı, Washington’a geri döndü

Merkez Bsı bir şirketin faaliyet izninin iptal kararını kaldırdı

Tek katlı evde çıkan yangın korkuttu

Kapalı köy yolu açıldı, hasta zamanında hastaneye ulaştırıldı

Batman'da petrol kuyusu ve apartman yangını söndürüldü

SDAM analizi: Maduro krizi ve küresel güç dengeleri

Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk operasyonu: 12 gözaltı

Döviz kurlarında son durum

Tüketici Hakem Heyetlerine 907 bin 515 başvuru yapıldı

Altın tüm zamanların rekorunu kırdı

9 ilde organize suç örgütlerine operasyon: 65 tutuklama

Meteoroloji'den yağmur, kar ve fırtına uyarısı

ABD, Karayipler'de yedinci petrol tankerine el koydu

Şam'dan PKK/SDG'ye süre: Haseke'nin devlete entegrasyonu için son 4 gün

Erdoğan ile Trump telefonda görüştü: Bölgesel gündem ve Gazze barış çabaları masada

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İşgal rejimi Lübnan’ın güneyinde bir araca saldırı düzenlerdi

ABD uçak gemisi Malakka Boğazı'nı geçerek Arap Denizi'ne yöneldi

Dünyanın en uzun süren deneyi: Bir damla için 8 yıl

Çocuklarda geçmeyen öksürüğün nedeni bocavirüs olabilir

2025’te tüketici hakem heyetlerine 907 bin 515 başvuru yapıldı

Türkiye ile Gana arasında afet yönetimi iş birliği

2025 Adalet Bakanlığı sınav sonuçları açıklandı