• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,20% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6245,46% 0,83
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da

30 Eylül 2023, Cumartesi 18:25
30 Eylül 2023, Cumartesi 18:25
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da düzenlenen Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’na katıldı. Kılıçdaroğlu uyuşturucunun milli güvenlik sorunu olduğunu söylerken, daha önce verdiği çiftçiye bedava elektrik sözünü yineledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Şanlıurfa’da düzenlediği Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’nda konuştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfalılardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaları durumunda 5 bin derslik yapacaklarının sözünü verdi. Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediyenin güneş enerjisi santrali kurduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, yerel seçimde Şanlıurfa’yı kazanmaları durumunda çiftçilere bedava elektrik sözünü de yineledi.
Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorununun olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Ahlaki, etik değerleri esas alırsak çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur. Siyaset kurumunun bugün temel sorunu kirlilikten arınmamış olmasıdır. Siyaset halka hizmet aracıdır. Eğer siz siyaseti zenginleşme aracı olarak görürseniz sorunlar çözülemez. Şanlıurfa, dünya siyaset tarihi açışından da çok önemli ve kadim bir şehirdir. Şanlıurfa’ya peygamberler diyarı diyoruz. 14 peygamberin bu topraklardan geçtiğini tarihçiler söylerler. Şanlıurfa Dicle ve Fırat’ın geçtiği bir kenttir. Şanlıurfa milli mücadele açısından çok önemli bir şehirdir. Şanlı unvanı boşuna verilmemiştir. Mustafa Kemal ismi ilk kez bu topraklarda bir caddeye verilmiştir” dedi.

'Uyuşturucu işi Türkiye’de artık milli güvenlik sorunudur'
Uyuşturucu kullanımına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, “Kendi tarihini bilmeyen insanlar bir ülkeyi yönetemezler. Siyaset zenginleşme aracı değildir, halka hizmet aracıdır. Bu bölgenin tarihini dünyaya tanıtacaksınız. Uyuşturucu sorunu Türkiye’nin en büyük belalarından biridir. Uyuşturucu baronları cirit atıyor. Uyuşturucu olayı yaygınlaşırsa gençliğimizi kaybederiz. Uyuşturucu işi Türkiye’de artık milli güvenlik sorunudur. Gencecik evlatlarımız bu tuzağın içine çekiliyor” şeklinde konuştu.

'Çiftçiye bedava elektrik vereceğiz'
Çiftçiye bedava elektrik sözünü yineleyen Kılıçdaroğlu, “Şu soruyu sormalıyız. Şanlıurfalılar bize niye oy vermiyor? Yiğidi öldür hakkını teslim et. Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediye başkanı kurdu güneş panellerini, çiftçiye elektriği bedava veriyor. Şanlıurfa’ya sözüm var, çiftçiye elektriği bedava vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan "Özel eğitimde 27 yaş engeli" iddialarına yalanlama

İstanbul Valiliği’nden sağanak ve fırtına bilançosu

Bangladeş, Gazze'deki uluslararası barış gücüne katılmak istiyor

BESO seçimleri yoğun katılımla başladı

İşgalciler, El Halil'de bir Filistinliyi şehit etti

Arjantin’deki büyük yangınların işgalci siyonistlerin çıkardığı iddiası

Uzman uyardı: Migren ilaçla ağırlaşabilir

Maduro'dan oğluna mesaj: İyiyiz, ben bir savaşçıyım!

23 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

EPDK 43 şirkete lisans verdi

İstanbul’da zehir tacirlerine operasyon

Grönland’daki tüm siyasi partilerden ABD’ye ortak tepki

ABD, Suriye’de DAİŞ hedeflerini vurduğunu duyurdu

Pakistan'da düğün evinde tüp patlaması: 6 ölü 9 yaralı

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor

Trump, Venezuela petrolünü gasp eden kararnameyi imzaladı

Instagram’da büyük veri sızıntısı: 17,5 milyon kullanıcının bilgileri ifşa oldu

Yarıyıl tatili cuma günü başlıyor

İş sağlığı ve güvenliğinde yenilikçi yaklaşımlar ele alındı

İNOSAM Başkanı Gürkan Avcı: Emekliler cezalandırılıyor

Manisa’da sabaha karşı art arda depremler

Siyonist Yahudiler Filistinlilere ait 200 küçükbaş hayvanı çaldı

Meteoroloji'den denizlerde fırtına uyarısı

Yemen’de Ensarullah Hareketine karşı Yüksek Askeri Komite kuruldu

Yeni dolandırıcılık yöntemi: Mobil oyunlara dikkat!

Aralık 2025, Türkiye'de son 30 yılın en sıcak ayı oldu

HAKSİAD Ankara Şubesi açıldı

Fas'ta 1386 kişi kraliyet affından yararlandı

Fırtına nedeniyle bazı feribot seferleri iptal edildi

68 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış, fırtına ve çığ riski

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Milli Eğitim Bakanlığı’ndan "Özel eğitimde 27 yaş engeli" iddialarına yalanlama

İstanbul Valiliği’nden sağanak ve fırtına bilançosu

Bangladeş, Gazze'deki uluslararası barış gücüne katılmak istiyor

BESO seçimleri yoğun katılımla başladı

İşgalciler, El Halil'de bir Filistinliyi şehit etti

Arjantin’deki büyük yangınların işgalci siyonistlerin çıkardığı iddiası

Uzman uyardı: Migren ilaçla ağırlaşabilir