• BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,32% 0,07
  • EURO

    51,11% -0,30
  • GRAM ALTIN

    6054,71% -5,47
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da

30 Eylül 2023, Cumartesi 18:25
30 Eylül 2023, Cumartesi 18:25
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da düzenlenen Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’na katıldı. Kılıçdaroğlu uyuşturucunun milli güvenlik sorunu olduğunu söylerken, daha önce verdiği çiftçiye bedava elektrik sözünü yineledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Şanlıurfa’da düzenlediği Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’nda konuştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfalılardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaları durumunda 5 bin derslik yapacaklarının sözünü verdi. Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediyenin güneş enerjisi santrali kurduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, yerel seçimde Şanlıurfa’yı kazanmaları durumunda çiftçilere bedava elektrik sözünü de yineledi.
Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorununun olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Ahlaki, etik değerleri esas alırsak çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur. Siyaset kurumunun bugün temel sorunu kirlilikten arınmamış olmasıdır. Siyaset halka hizmet aracıdır. Eğer siz siyaseti zenginleşme aracı olarak görürseniz sorunlar çözülemez. Şanlıurfa, dünya siyaset tarihi açışından da çok önemli ve kadim bir şehirdir. Şanlıurfa’ya peygamberler diyarı diyoruz. 14 peygamberin bu topraklardan geçtiğini tarihçiler söylerler. Şanlıurfa Dicle ve Fırat’ın geçtiği bir kenttir. Şanlıurfa milli mücadele açısından çok önemli bir şehirdir. Şanlı unvanı boşuna verilmemiştir. Mustafa Kemal ismi ilk kez bu topraklarda bir caddeye verilmiştir” dedi.

'Uyuşturucu işi Türkiye’de artık milli güvenlik sorunudur'
Uyuşturucu kullanımına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, “Kendi tarihini bilmeyen insanlar bir ülkeyi yönetemezler. Siyaset zenginleşme aracı değildir, halka hizmet aracıdır. Bu bölgenin tarihini dünyaya tanıtacaksınız. Uyuşturucu sorunu Türkiye’nin en büyük belalarından biridir. Uyuşturucu baronları cirit atıyor. Uyuşturucu olayı yaygınlaşırsa gençliğimizi kaybederiz. Uyuşturucu işi Türkiye’de artık milli güvenlik sorunudur. Gencecik evlatlarımız bu tuzağın içine çekiliyor” şeklinde konuştu.

'Çiftçiye bedava elektrik vereceğiz'
Çiftçiye bedava elektrik sözünü yineleyen Kılıçdaroğlu, “Şu soruyu sormalıyız. Şanlıurfalılar bize niye oy vermiyor? Yiğidi öldür hakkını teslim et. Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediye başkanı kurdu güneş panellerini, çiftçiye elektriği bedava veriyor. Şanlıurfa’ya sözüm var, çiftçiye elektriği bedava vereceğiz” ifadelerini kullandı.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Zelenskiy: Esir takası ihtimali var

Şanlıurfa'da elektrik direğini oyup kaçak hat çektiler

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Okullarda ikinci ara tatil sona erdi: 18 milyon öğrenci ders başı yaptı

Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Erzurum’da kayganlaşan yolda kaza: 2 ölü, 5 yaralı

Altın sert çakıldı, 4 ayın dibini gördü

New York LaGuardia Havalimanı’nda uçak ile araba çarpıştı

Ülke genelinde yağışlı hava etkili olacak

Filistinli esirler sistematik işkence izleriyle özgürlüğe kavuştu

ABD'nin Hark Adası planına İran'dan sert uyarı: Misilleme genişler

Yahudi çeteler Batı Şeria'da Filistinlilerin köylerine saldırdı: 9 yaralı

Lübnan'da siyonist rejim saldırılarında 1029 kişi şehit oldu

Siyonist rejim Gazze'de polis aracını vurdu: 3 şehit

Trieste'de yüzlerce muhacir bir araya geldi

İran'dan misilleme: Tel Aviv çevresi vuruldu, ağır hasar oluştu

İşgal ordusu Lübnan'da fosfor bombası kullandı

MİT Başkanı Kalın, HAMAS heyetiyle görüştü

Hakkari'de eğitime bir gün ara verildi

Siirt’te bıçaklı ve sopalı kavga: 1’i ağır 2 yaralı

İran'dan savaşta yeni strateji

Şanlıurfa’da iş yerine uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Pakistan'dan Hindistan'a " İndus Suları Anlaşması'nı uygulayın" çağrısı

Adıyaman’da sele kapılan 4 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı

Ağrı Dağı’nda tipiye yakalanan dağcılar için ekipler harekete geçti

Şanlıurfa’da sağanak sonrası sel: Evleri su bastı

İran: Enerji santrallerimize saldırı olursa bölgedeki tüm enerji santralleri hedefimiz olur

Bangladeş'te otobüs ile tren çarpıştı: 12 ölü, 26 yaralı

Erzurum'da kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

Fatih’te 2 bina çöktü: Enkaz altından kurtarılan bir kişi hayatını kaybetti

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Zelenskiy: Esir takası ihtimali var

Şanlıurfa'da elektrik direğini oyup kaçak hat çektiler

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Okullarda ikinci ara tatil sona erdi: 18 milyon öğrenci ders başı yaptı

Dolar ve Euro bugün ne kadar?

Erzurum’da kayganlaşan yolda kaza: 2 ölü, 5 yaralı

Altın sert çakıldı, 4 ayın dibini gördü