DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
STERLIN 40,9789 % -0.12
FRANG 35,6891 % -0.07
ALTIN 2.279,66 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Cuma Hoca’dan Temayül Teşekkürü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cuma Hoca’dan Temayül Teşekkürü

Cumartesi günü yapılan AK Parti Milletvekili Temayül Yoklaması ile ilgili olarak AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Cuma Dişikırık bir teşekkür mesajı yayınladı.

Temayül Yoklamasında şahsına oy veren ve vermeyen bütün teşkilata yürekten teşekkür ettiğini belirten AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Cuma Dişikırık “14 Mayıs‘ta yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti Batman milletvekili aday adayları Temayül yoklamasına teşkilatımızın yoğun katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Şahsıma oy veren ve vermeyen bütün teşkilata yürekten teşekkür ediyorum. Amacımız AK Partimizin Batman’da en iyi oyu alması ve hak ettiği milletvekili sayısını çıkarmasıdır. Türkiye genelinde Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi AK partimizin mecliste çoğunluğu almasıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra partimiz ve teşkilatımızla beraber hareket ederek ülkemize ve Batmanımıza güzel hizmetlerin gelmesi için var gücümüzle çalışacağımıza buradan bir daha beyan ediyoruz.

Tekrardan oylamaya katılan partimizin değerli delegelerine şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ederim. Her ne olursa olsun Batmanımıza hizmet etmek benim için bir onurdur. Bu anlamda AK Parti il yöneticilerine, merkez ve ilçe başkanlarına ve tüm delegelere, siz değerli basın mensuplarına tekrar teşekkür ederim. Diğer milletvekili aday adaylarına da bu süreçte başarılar diliyorum. Onlar da bizler gibi AK Partimizde Aday Adayı olup safını belli etmiştir onları da yürekten kutluyorum. İnşallah Genel merkezin uygun gördüğü teşkilatımız ve kamuoyunun benimsediği güzel bir milletvekili adayı listesi ile Batman da en iyi oyu alacağımıza gönülden inanıyorum Sözlerimi Batman için şimdi diyerek bitiriyorum. Allahu Teâlâ Ülkemiz ve Batman için hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin” dedi.

YORUM YAP