• BIST 100

    16650,05%2,42
  • DOLAR

    43,42% 0,06
  • EURO

    51,83% -0,07
  • GRAM ALTIN

    7254,47% -3,21
  • Ç. ALTIN

    12847,90% 5,74

Depremden etkilenen öğrencilere ücretsiz online eğitim desteği

24 Mart 2023, Cuma 10:20
24 Mart 2023, Cuma 10:20
Depremden etkilenen öğrencilere ücretsiz online eğitim desteği
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Depremden etkilenen öğrencilere ücretsiz online eğitim desteği

Türkiye’yi derinden sarsan ve asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrasında eğitimde yaşanan mağduriyeti gidermek için Uğur Kurs Adıyaman’da kurduğu çadırda, depremzede öğrencilere destek sağlamak için online eğitim kursları başlattı.
Depremden etkilenen tüm öğrencilerin, diledikleri yerden ve istedikleri zaman eğitimlerine online olarak devam edebilmeleri amacıyla online eğitim platformu Uğur Dijital, öğrencilerin ücretsiz kullanımına açıldı. 11 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle 2022-2023 eğitim öğretim döneminin ikinci yarısı illerimizde farklı tarihlerde başladı. Liseye ve üniversiteye giriş sınavlarında 8. sınıfın ve 12. sınıfın ikinci dönem müfredatı sınav kapsamlarından çıkarıldı. Bu süreçlerin akabinde eğitim öğretim süreçlerinde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Uğur Kurs, depremden etkilenen tüm öğrencilere online eğitim platformu Uğur Dijital’i ücretsiz kullanıma sunuyor.
Uğur Okulları Kahta Kampüs Müdürü Fatma Güngör Eskici, “Genel Müdürlüğümüzün desteğiyle birlikte Adıyaman Kahta ilçesinde bir online eğitim çadırı kurduk. Haftada üç gün canlı derslerimiz oluyor, iki gün de deneme sınavları yapıyoruz. Uğur Dijital tüm Türkiye’de depremden etkilenen tüm öğrenciler için ücretsiz hale getirildi. Öğrencilerin yapması gereken tek şey Uğur Dijital’e üye olmalarıdır. Bunun için bulundukları bölgedeki Uğur Okulları veya Uğur Kurs şubelerini arayarak ya da ziyaret ederek kullanıcı bilgilerini alabilirler. Uğur Dijital’e katılabilmeleri için çadır kentlerde olmaları gerekmiyor. Aynı zamanda istediği yerden istediği evden online eğitim platformumuza erişim sağlayabiliyor. Burada ders ve konu tekrarlarını yapıp, hedef belirleyip ulaşabilmesi için öğrenciyi yönlendiriyoruz. Aynı zamanda online deneme sınavlarına katılarak öğrencilere destek oluyoruz” ifadelerini kullandı.
Uğur Dijital’in depremzede öğrenciler için başlattığı bu kampanyadan öğrenciler de oldukça memnun ve yoğun katılım sağlıyor. Bu kampanya hakkında konuşan öğrencilerden Osman Efe Kıymaz, “Depremde evimiz ağır hasar gördü, çadır kentte kalıyoruz. Burada kurulan eğitim çadırında, haftada üç gün ders işliyoruz geri kalan iki gün de deneme sınavları yapılıyor” dedi.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Kocaeli’de 23 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Rusya: Belaya Bereza'nın kontrolü Rusya'ya geçti

İzmit'teki TÜPRAŞ rafinerisinde patlama

AB'den Ukrayna'ya yeni destek paketi

MEB Moğolistan Hükümeti heyeti ile çalışma toplantısı düzenlendi

Mersin için kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve su baskınlarına dikkat

Balıkesir'de 3,6 büyüklüğünde deprem

Nijerya’da Lassa ateşi kaynaklı can kaybı 17’ye yükseldi

Afyonkarahisar merkezli dolandırıcılık operasyonunda 17 şüpheli yakalandı

ABD: Ukrayna'da 1 haftalık ateşkes ilan edildi

Gaziantep'te servis minibüs devrildi: 10 yaralı

İran Dışişleri Bakanı Arakçi Türkiye'ye geliyor

Açık Öğretim Okullarında 2’nci dönem kayıt ve sınav takvimi güncellendi

Siyonist işgalciler Gazze'de sivilleri hedef aldı: 2 şehit, çok sayıda yaralı

Portekiz’de Kristin Fırtınası nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanlığı’ndan kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

İngiltere Başbakanı Starmer Çin'de

Gaziantep'te halk sağlığını hiçe sayan işletmeye 3 gün kapatma cezası

Nijerya’da protestolara polis müdahale etti: 3 ölü, 17 yaralı

Han Yunus'ta işgal saldırısında 2 kişi şehit oldu

Batman Gazetesi 64. Yayın Yılını Kutluyor

AB'den İran'a yeni yaptırım kararı

İran, protestolarda ölenlerin ismini açıklayacak

Malatya'da aranan 3 hükümlü yakalandı

Ağrı'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Umut Kervanı Genel Başkan Yardımcısı Elibüyük'ten Van'da yoğun mesai

HÜDA PAR Şırnak'ta "Ana Dilimi Seçiyorum" paneli düzenleyecek

Cezaevi nakil aracı devrildi: 19 yaralı

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden KKTC’ye Ramazan yardımı

HÜDA PAR'dan Bingöl'de zor zamanlar yaşayan hayvan sahiplerine  ziyaret

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kocaeli’de 23 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Rusya: Belaya Bereza'nın kontrolü Rusya'ya geçti

İzmit'teki TÜPRAŞ rafinerisinde patlama

AB'den Ukrayna'ya yeni destek paketi

MEB Moğolistan Hükümeti heyeti ile çalışma toplantısı düzenlendi

Mersin için kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve su baskınlarına dikkat

Balıkesir'de 3,6 büyüklüğünde deprem