reklam
reklam
DOLAR 32,3398 % 0.16
EURO 35,1932 % -0.04
STERLIN 41,1569 % 0.03
FRANG 36,4083 % 0.1
ALTIN 2.247,45 % 0,17
BITCOIN 2.204.278 -2.052

DUYGULAR DÖRT MEVSİM YAŞAR

Yayınlanma Tarihi : Google News


İnsanlar binlerce duygu ile hayatta yol alır. Bazen sıcak bazen soğuk bakışlarla karşılar karşıdaki insanları…
Her olayın dönüm noktası vardır. Ya hep ya hiç felsefesi ile hayata devam etmek erdemliktir. Dönüm noktası gelmişse içten alkışlayacaksın hiç üzülmeden rüzgarın esintisine bırakarak yarınlara yol alarak yeşil ve maviliğin çok olduğu yerlere yönelneli insan.
Yeşilliğin olduğu yerde bir umut vardır her mavi bulut yeni kapılar açar. Ağlayacaksan akan suyun sesini dinle aklında kara bulutlar geziyorsa sen mavi bulutları izle bir gizem var Orda :seni mutlu yarınlara götürecek gökkuşağının yedi renginin bütün güzelliklerini göreceksin. Derin bir nefes al gözlerini kapat hep en güzelini düşün ve içinden şükret daha güzel yarınlar seni bekliyor.
İnsan bütün değerleri gözönünde bulundurmalı bu dünya ya geliş nedenimizim belli bir süre içinde verildiği bu süreyi en güzel şekilde geçirmek için gereksiz davranış gereksiz konuşma ve bunaltıcı insanlardan uzak durmalıyız.
Bu hayatta içten güleceksin her anın en güzelini yaşayarak tamamlamalı güzel ömrümüzü. Bilinmeyen yolların dönüşü hatayı anlayarak vazgeçmektir. Karanlık yolun tünelinde olsan bile yüzbinlerce ışıklı yol vardır. Bu yolda yürüyen insanlar sevgi yolunda iyilik melekleriyle etrafındaki canlıları mutlu ederler.
Bu hayatta pozitif düşünelim pozitif gülelim sağlıklı yaşayalım ve mutlu olalım.

YORUM YAP