• BIST 100

    14216,39%-0,09
  • DOLAR

    42,80% 0,02
  • EURO

    50,28% 0,25
  • GRAM ALTIN

    6067,59% 1,61
  • Ç. ALTIN

    9736,39% 0,95

Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor

05 Kasım 2020, Perşembe 19:06
05 Kasım 2020, Perşembe 19:06
Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, İstanbul’da iki yeni şube daha açtı. Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubeleri ile İstanbul’da 20 şubeye ulaştı. Emlak Katılım Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Emlak Katılım, Türkiye çapında şube yatırımlarına devam ediyor. Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sunan Emlak Katılım, şubeleşme çalışmalarında da hız kesmiyor.

Türkiye’nin dört bir yanında hizmete açtığı şubeleriyle müşterilerinin ihtiyaç duyduğu bankacılık hizmetlerini karşılamayı ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen Emlak Katılım, İstanbul’da da şube ağını genişletmeyi sürdürüyor. Şubeleşme anlamında adımlarını hızlandıran Emlak Katılım’ın bu seferki iki yeni durağı Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) oldu. İstanbul’da 20 ve Türkiye genelinde 42 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Şube ağını genişleterek müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunmayı hedeflediklerini belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Türkiye’nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Bu bağlamda İstanbul’da Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubemizi aktif hale getirdik. İstanbul’da 20 ve ülke çapında 42 şubeye ulaştık. 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Şubelerimizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Dijital bankacılıkta büyümeye odaklanıyor

Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijital kanallarını geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından müşteri kazanmak istediklerini bu bağlamda şube ağları kadar dijital kanalları da etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, şöyle devam etti: “Bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım e-şube’yi hizmete sunduk. “e-şube” sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kulvarda büyümeye odaklanıyoruz.”

Şube ağı 42 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Antalya şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Şırnak'ta kaçakçılık, asayiş ve narkotik operasyonları: 159 gözaltı

Konya’da kargo kutusundan 100 adet ruhsatsız silah çıktı

Japonya, 15 yıl sonra dünyanın en büyük nükleer santralini yeniden açıyor

Burdur Gölü için 5 yılda yaklaşık 6 milyar liralık yatırım yapılacak

Avusturya’da ÖVP’nin Müslümanlara yönelik hakaretvari paylaşımına siyasetçilerden sert eleştiri

YÖK’ten lisans eğitiminde köklü değişiklik: Üniversite 3 yılda bitecek

Cami, gençlik ve umut: Anamur’da gönül buluşması

'Gençlik ve ailem' temalı 1. kısa film yarışması konuklarından Başkan Geçit'e ziyaret!

Witkoff: Görüşmeler verimliydi ama savaşı bitirecek adım atılmadı

Mersin’de iki belediyeye 3,7 milyon TL çevre cezası

Çocuklar için başlatılan Kur’an kursu inşaatı, 3 yıldır madde bağımlılarının mekanı

Aktarlarda tropikal kuru meyvelere yoğun ilgi

Gaziantep'te araması bulunan 2 kişi yakalandı

Mardin’de otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı

Şanlıurfa ZMO’da seçim: Mehmet Süzen güven tazeledi

Bingöl’de 4 bin 968 adet sentetik ecza hap ele geçirildi

Yetimler Vakfı'ndan üç aylar mesajı

Diyarbakır’da ağır suçlardan aranan 110 kişi yakalandı

Bingöl Karlıova’da tamamlanan TOKİ konutları inceledi

Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: Çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi

Cizre Dengbej evindeki duvarlarda bulunan çatlaklar tehlike saçıyor

Gazze'de ateşkes sonrası planlı yıkım sürüyor

Battalgazi Belediyesi'nden el emeği ürünler sergisi

Mersin'de okulda silahlı saldırı: Okul müdürü yaralandı

Adana’da asayiş uygulamalarında 495 aranan şahıs yakalandı

Adıyaman'da botun devredilmesi sonucu baraja düşen şahsın cenazesine ulaşıldı

Denizde Kafes Balıkçılığı Projesi ilk hasadını verdi

HAMAS: Silvan'daki yıkım Kudüs'ü Yahudileştirme planının parçası

Gaziantep'in son semercisi: Hayvancılık azalınca mesleğimiz öldü

Karatay Ziraat Odası Başkanı Kavuneker: Obruklar tek başına çiftçinin sorunu değildir

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şırnak'ta kaçakçılık, asayiş ve narkotik operasyonları: 159 gözaltı

Konya’da kargo kutusundan 100 adet ruhsatsız silah çıktı

Japonya, 15 yıl sonra dünyanın en büyük nükleer santralini yeniden açıyor

Burdur Gölü için 5 yılda yaklaşık 6 milyar liralık yatırım yapılacak

Avusturya’da ÖVP’nin Müslümanlara yönelik hakaretvari paylaşımına siyasetçilerden sert eleştiri

YÖK’ten lisans eğitiminde köklü değişiklik: Üniversite 3 yılda bitecek

Cami, gençlik ve umut: Anamur’da gönül buluşması