• BIST 100

    17185,58%-0,19
  • DOLAR

    43,76% 0,02
  • EURO

    51,73% 0,25
  • GRAM ALTIN

    7064,83% 0,74
  • Ç. ALTIN

    11636,31% 0,00

Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor

05 Kasım 2020, Perşembe 19:06
05 Kasım 2020, Perşembe 19:06
Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Emlak Katılım, Türkiye genelinde şubelerini açmayı sürdürüyor

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, İstanbul’da iki yeni şube daha açtı. Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubeleri ile İstanbul’da 20 şubeye ulaştı. Emlak Katılım Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Emlak Katılım, Türkiye çapında şube yatırımlarına devam ediyor. Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sunan Emlak Katılım, şubeleşme çalışmalarında da hız kesmiyor.

Türkiye’nin dört bir yanında hizmete açtığı şubeleriyle müşterilerinin ihtiyaç duyduğu bankacılık hizmetlerini karşılamayı ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen Emlak Katılım, İstanbul’da da şube ağını genişletmeyi sürdürüyor. Şubeleşme anlamında adımlarını hızlandıran Emlak Katılım’ın bu seferki iki yeni durağı Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) oldu. İstanbul’da 20 ve Türkiye genelinde 42 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Şube ağını genişleterek müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunmayı hedeflediklerini belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Türkiye’nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Bu bağlamda İstanbul’da Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubemizi aktif hale getirdik. İstanbul’da 20 ve ülke çapında 42 şubeye ulaştık. 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Şubelerimizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Dijital bankacılıkta büyümeye odaklanıyor

Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijital kanallarını geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından müşteri kazanmak istediklerini bu bağlamda şube ağları kadar dijital kanalları da etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, şöyle devam etti: “Bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım e-şube’yi hizmete sunduk. “e-şube” sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kulvarda büyümeye odaklanıyoruz.”

Şube ağı 42 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Antalya şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Emlak Konut’tan faizsiz "Hoş Geldin Evim Kampanyası"

Ramazan köşeleriyle manevi atmosfer yeniden canlanıyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’tan Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’a ziyaret

İçme suyuyla ilgili iddialara ABB'den açıklama

Gaziantep'te 3 günlük denetimlerde binlerce şahıs sorgulandı

Gaziantep’te kavga eden yabancı uyruklu 6 kişi sınır dışı edildi

Diyarbakır TOKİ kura çekimi başladı

Siirt'te bir asırlık hayır geleneği Şeyh Halef Camii’nde sürdürülüyor

Bursa Ulu Camii’nde Ramazan temizliği

Türkiye’nin yapay zekası: Cosmos T1

Tekirdağ’da bir evde 40 parça tahnit ve trofe ele geçirildi

Elazığ’dan Gazze’ye kardeşlik sofrası

Psikolog İçten: Tütün ürünlerinin içerisinde 4 binden fazla bağımlılık yapıcı madde bulunmaktadır

Uşak’ta uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli tutuklandı

Eski Güney Kore Devlet Başkanı Yoon’a müebbet hapis

Yozgat’ta narkotik operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı

Batı Şeria ve Kudüs'te 48 saatte 22 eylem

Aksaray’da iki otomobil çarpıştı: Biri çocuk 5 yaralı

Bingöl’de uyuşturucu satıcısı tutuklandı

“Gazze Barış Kurulu” Washington’da ilk kez toplanıyor

Yüz kaslarını okuyan sistem: Siyonist rejimden Apple'a kritik satış

Gaziantep'te ocak ayında konut satışları düştü

Bursa'da KGYS kameralarına takılan sürücülere ceza

Gaziantep'te 19 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Yurt dışı girişimlerin cirosu 89 milyar 840 milyon dolara ulaştı

Moskova, "Barış Konseyi"ne katılımı değerlendiriyor

Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan desteği

Çitçi’den Halka Çağrı: Yerel Esnaftan Alışveriş Yapın

Gaziantep’te 18 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Konut satışları ocakta yüzde 4,7 azaldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Emlak Konut’tan faizsiz "Hoş Geldin Evim Kampanyası"

Ramazan köşeleriyle manevi atmosfer yeniden canlanıyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’tan Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’a ziyaret

İçme suyuyla ilgili iddialara ABB'den açıklama

Gaziantep'te 3 günlük denetimlerde binlerce şahıs sorgulandı

Gaziantep’te kavga eden yabancı uyruklu 6 kişi sınır dışı edildi

Diyarbakır TOKİ kura çekimi başladı