-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Erol Bulut: Beşiktaş’ın daha baskılı oynayacağını düşündüm
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Erol Bulut: Beşiktaş’ın daha baskılı oynayacağını düşündüm
Aytemiz Alanyaspor, 3 günlük iznin ardından Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün akşam yaptığı idmanla başladı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Erol Bulut'un yönetiminde gerçekleştirilen idman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Yenileme çalışmalarıyla devam eden idmanın son bölümünde ise çift kale maç yapılarak tamamladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Lokman Gör, Salih Uçan Juanfran, milli takımlarda yer alan Efecan Karaca ile yunan futbolcu Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis katılmadı. Turuncu-yeşilliler Rizespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
“SON 2-3 HAFTADIR EKSİKLİĞİMİZ VAR”
Teknik Direktör Erol Bulut, idman öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup ayrıldığı Beşiktaş maçını değerlendiren Bulut, beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Escort Etiler Bulut, ”İyi oynadığımız müsabakadan 2-0 mağlup ayrıldık. Yeterince gol pozisyonu bulduğumuz bir maçtı. Rakibimize karşı 7-8 kere gol pozisyonu girdik. Beşiktaş, penaltının dışında kalemizde net pozisyon bulamadı. Maçın genel gidişatına baktığımızda üstün taraf, sahada baskılı oynayan ve gol pozisyonları bulan takım bizdik. Maalesef yakaladığınız pozisyonları değerlendirmediğiniz zaman maçtan galip gelemiyorsunuz. Sivasspor maçında da aynı durumları yaşadık. Yeterince gol pozisyonuna girdik o zaman da değerlendiremedik. Pozisyonları değerlendirmede son 2-3 haftadır bir eksikliğimiz var. Bu milli maç arasında oturup onların değerlendirmesini yapacağız. Pazar günü hazırlık maçı var. Çalışarak orada eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Daha detaylı çalışarak geçtiğimiz haftalarda kaçırdığımız pozisyonları Rizespor maçında değerlendirmeye çalışacağız” dedi.
“BEŞİKTAŞ’IN DAHA BASKILI OYNAYACAĞINI DÜŞÜNDÜM”
Bir gazetecinin Beşiktaş maçında ilk 6 haftada forma giyen 11'in dışında değişik bir kadroyla sahaya çıktıklarını sorması üzerine Bulut, “Planımda vardı. Hem Junior Fernandes olsun hem de Steven Coulker olsun, kendilerine maçtan önce konuşmalarımı yaptım, oynatmayacağımı söyledim. Junior Fernandes'in oynamamasının nedeni, rakip takımın daha baskılı ve hücuma yönelik bir futbol oynayacağını düşünmem. O yüzden Yacine'i seçtim sol tarafta. Defansa da çok yardımcı olabileceğinden dolayı. Zaten o anlamda görevini çok iyi yaptı. Fakat Beşiktaş baskılı oynamadı, tam tersi biz daha baskılı oynadık. Defansta da sol ayaklı bir stoperle başlamak istedim. Topu oyunda daha sokabilen, topları yana daha iyi atabilen, baskı yediğimizde topu daha rahat kullanabilen sol ayaklı bir stoper olması gerekiyordu. O yüzden o şekilde başladım” diye konuştu.
“JUANFRAN’IN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİK”
Sakat ve kart sınırında olan oyuncuların durumlarını hakkında da değerlendirme yapan Bulut şunları söyledi:
“Zaten son Beşiktaş maçında Juanfran'ın eksikliğini biraz hissettik ama bu demek değildi ki Baiano çok kötüydü. Hele de uzun zamandan sonra maç oynadı Baiano. O da sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncumuz. İlerleyen haftalarda Baiano ve Onur'u o pozisyonlarda daha iyi değerlendirmeye çalışacağız. Salih’in bir sakatlığı var. O da 2-3 gün sonra aramıza katılacak. Kartlar ve cezalar futbolun içerisinde olan durumlar. Cezalı duruma düşen olduğunda diğer futbolcu arkadaşlarımızı değerlendireceğiz.”
aip('pageStructure', {'pageUrl':'https://skor.sozcu.com.tr/2019/10/10/erol-bulut-besiktasin-daha-baskili-oynayacagini-dusundum-1392128','pageCanonical':'https://skor.sozcu.com.tr/2019/10/10/erol-bulut-besiktasin-daha-baskili-oynayacagini-dusundum-1392128','pageType':'yazi','pageIdentifier':1111392128,'pageCategory1':'skor','pageCategory2':'alanyaspor','pageCategory3':'futbol','pageCategory4':'supertoto-superlig','pageCategory5':'','pageTitle':'Erol Bulut: Beu015fiktau015f’u0131n daha basku0131lu0131 oynayacau011fu0131nu0131 du00fcu015fu00fcndu00fcm'}); aip('newsArticle', {'identifier':1111392128,'url':'https://skor.sozcu.com.tr/2019/10/10/erol-bulut-besiktasin-daha-baskili-oynayacagini-dusundum-1392128/','headline':'Erol Bulut: Beu015fiktau015f’u0131n daha basku0131lu0131 oynayacau011fu0131nu0131 du00fcu015fu00fcndu00fcm','articleBody':'','articleSection':'alanyaspor','keywords':'['Aytemiz Alanyaspor','Erol Bulut','su00fcper lig']','image_1':'https://cdn-amk.sozcu.com.tr/amk-resimler/2019/10/iecrop/erol-bulut_1_1_1570731133-400x400.jpg','author':'semih','dateCreated':1570731155,'datePublished':1570731155,'dateModified':1570731155,'info':'[]'}); Son güncelleme 21:12 | 10 Ekim 2019Trump’tan “Küstah” açıklama: Hark Adası’nı eğlence olsun diye yine vurabiliriz
İran: ABD ve işgal rejimi İran İHA’sını taklit ederek bölge ülkelere saldırıyor
İran'dan siyonist işgal rejimine bilgi sızdıran 20 ajan yakalandı
İşgal rejiminin gece Lübnan saldırısında 14 kişi şehit oldu
19 il için sarı kodlu uyarı
Netanyahu ilk defa askeri kabine toplantısına katılmadı
İşgalci ABD Rümeylan Üssü’nden çekildi
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Konya Kapu Camii’nde Ramazan’ın son günlerinde itikâf yoğunluğu
Aksaray’da acı kaza: Anne ve baba hayatını kaybetti, 4 çocuk ağır yaralı
Mehmet Salih Seyhan Kimdir?
Malatya'da çocuklara tekne orucu iftarı
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Diyarbakır’da ilçe başkanları ve il yönetimiyle buluştu
Yetimler Vakfı’ndan iftar programı
Yapıcıoğlu, Şehit Yasin Börü’nün ailesini ziyaret etti
ABD Irak'taki vatandaşlarını ülkeyi terk etmeleri yönünde uyardı
Rusya, Ukrayna'daki askeri ve enerji tesislerini hedef aldı
Lübnan'da can kaybı artıyor: Siyonist işgalcilerin saldırılarında şehit sayısı 826'ya yükseldi
Malatya'da 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mardin’de sağanak yağış etkili oldu: Yollar göle döndü
AB, Rusya’ya yönelik yaptırımları 6 ay daha uzattı
Arakçi: Hürmüz Boğazı sadece ABD, israil ve müttefiklerine kapalı
Bener: Ramazanın özellikle son 10 günü itikâf ve ibadetle geçirilmeli
Siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarında şehit sayısı artıyor: 72 bin 234 şehit
Küba ABD ile son dönem görüşmelerini ilk kez doğruladı
Brezilya ile ABD arasında vize gerginliği
Kenya’da sel felaketi: Ölü sayısı 62’ye yükseldi
Fransa’da yerel seçimler için halk sandık başına gidiyor
Bakan Fidan: Mescid-i Aksa'nın ibadete kapatılması tehlikeli bir adım
Bakan Işıkhan: Batman, Türkiye Yüzyılı'nın lokomotif şehirlerinden biri oldu
Yükleniyor






