• BIST 100

    16055,59%2,91
  • DOLAR

    44,04% 0,02
  • EURO

    51,27% -0,05
  • GRAM ALTIN

    7356,58% 1,12
  • Ç. ALTIN

    11864,39% 0,87

Eyyübiye Belediyesinde en düşük maaş 34 bin lira oldu

11 Şubat 2024, Pazar 11:40
11 Şubat 2024, Pazar 11:40
Eyyübiye Belediyesinde en düşük maaş 34 bin lira oldu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Eyyübiye Belediyesinde en düşük maaş 34 bin lira oldu

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana belediye çalışanlarıyla kardeş yakınlığında bulunarak gönülleri fetheden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediye personeliyle bir araya geldi. Belediyede çalışan işçilerin en düşük maaşın 17 bin TL’den 34 bin TL’ye yükseltildiğini müjdeleyen Başkan Kuş’un açıklaması büyük sevinçle karşılandı.
Eyyübiye Belediyesinin tüm birimlerinde çalışan personelin bir araya geldiği buluşmada bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kuş, 2019 yılından bu yana personeli aile fertleri gibi gördüğünü ve her zaman yanlarında olduklarını belirterek, hiçbir çalışanın mağdur olmasına müsaade etmediklerini ifade etti. Göreve geldiği 2019 yılından itibaren alın teri çok önemli diyerek, alın teri dökenlerin haklarını tam anlamıyla vereceklerini söylediklerini ve yapılan ilk protokolle çalışanların maaşlarında iyileştirmeler yaptıklarını ifade eden Başkan Kuş, “Sizleri beş yıl boyunca maaş anlamında hiç kimseye karşı ezdirmedik, Allah’ın izniyle ezdirmeyeceğiz” dedi.
Eyyübiye’deki değişime dikkat çeken Başkan Kuş, “Sizlerin gayret, çaba ve destekleriyle verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Çok güzel hizmetler yaptık. Cumhurbaşkanımız da tabi bu destek ve gayretlerinizi gördü. Eyyübiye için görevi, sizin adınıza şahsıma tebliğ etti. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Çalışanların maaş düzenlemelerini hiçbir zaman seçim kaygısıyla yapmadıklarını, asgari ücretin 17 bin TL seviyesine ulaştığını hatırlatan Başkan Mehmet Kuş, “Bugün itibariyle en düşüğü 17 bin TL olan maaşlarımızı 34 bin TL seviyesine çıkarıyoruz. Yaptığımız zam, hepinize hayırlı, uğurlu olsun” müjdesini verdi. Başkan Kuş, banka maaş promosyonu konusunda da ilgili başkan yardımcısının bankalarla görüşmeler yapmaya başladığını belirterek, buradan gelecek desteğin de işçilere önemli bir katkı olacağını, üç ay sonra toplu sözleşme kapsamında maaşlarda tekrar bir iyileştirme yapılacağını söyledi.
Hayatı boyunca adil olmaya büyük önem gösterdiğini, adil bir yönetim tarzı ortaya koymaya çalıştığını, incinmesine rağmen hiç kimseyi incitmediğini ifade eden Başkan Kuş, tüm personelin de bu hassasiyetle görevlerinin gereğini yapmasını, aidiyet duygusuyla hizmetlerini yerine getirmesini rica etti.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

İtalya'da çiftçiler maliyetlerdeki artışları protesto etti

Denizli’de 3.7 büyüklüğünde deprem

BM Genel Sekreteri Guterres Türkiye'ye gelecek

Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

İngiliz savaş gemisi doğu Akdeniz'e doğru yola çıktı

Costa: Orta Doğu'daki savaşın tek bir kazananı var, o da Rusya

Samsun'da kamyon ile tramvay çarpıştı: 3 yaralı

ABD Savaş Bakanı: İran'a saldırılarımız en yoğun günü bugün!

AB: Mevcut petrol ve doğal gaz fiyatlarındaki artış Rusya için beklenmedik gelirler sağlayabilir

Lübnan ve Suriye liderleri telefon görüşmesinde sınır güvenliğini ele aldı

Yasaklı içeriklere erişim engellenmeyince Rusya'dan Google'a ceza geldi

Hollanda'nın İran Büyükelçiliği geçici olarak Azerbaycan'a taşındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüştü

Azerbaycan, İran'a yardım gönderdi

Lavrov ve Arakçi bölgedeki son gelişmeleri ele aldı

Malatya OSB'de yeni meslek lisesi açılıyor

İspanya'dan rapor geldi: Rojin Kabaiş'in telefonuna tam erişim sağlanamadı

'Kutsal Emanetler ve Vakıf Eserleri Sergisi' Malatya'da ilk defa açıldı

Kenya'da sel: 49 ölü

Gazze Şeridi'ne ateşkese rağmen saldırılar sürüyor: Şehit sayısı 72 bin 134'e yükseldi

Vietnam’da yakıt krizi kapıda, uzaktan çalışma geri dönüyor

Gazze için hukuki seferberlik: Küresel Sumud Filosu’nun yanındayız

Kazakistan’da yeni anayasa için sandık kuruluyor

Duruşma görüntülerini paylaşanlar hakkında soruşturma

Kapıkule’de 8 kilo kokain ele geçirildi

İşgalci rejimin Lübnan'da katliamları sürüyor

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Battalgazi’de yol çalışmaları sürüyor

Yetimler Vakfı Gazze'de sıcak yemek desteğini sürdürüyor

Türkiye nükleer enerji vizyonunu Paris’te anlattı

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İtalya'da çiftçiler maliyetlerdeki artışları protesto etti

Denizli’de 3.7 büyüklüğünde deprem

BM Genel Sekreteri Guterres Türkiye'ye gelecek

Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

İngiliz savaş gemisi doğu Akdeniz'e doğru yola çıktı

Costa: Orta Doğu'daki savaşın tek bir kazananı var, o da Rusya

Samsun'da kamyon ile tramvay çarpıştı: 3 yaralı