• BIST 100

    14765,59%0,37
  • DOLAR

    43,12% 0,22
  • EURO

    50,28% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6206,32% 0,20
  • Ç. ALTIN

    10070,24% 0,00

Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu

09 Ekim 2022, Pazar 11:35
09 Ekim 2022, Pazar 11:35
Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Döne Çakır’ın doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan iki oğlu Mehmet ve Abdullah Çakır’ı evlerinde ziyaret ederek, yanında getirdiği tekerlekli sandalyeyi 19 yaşındaki zihinsel engelli Mehmet’e hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet, mutluluğunu ailesi ve Başkan Fadıloğlu ile paylaştı.
8 Şubat Mahallesi’nde ikamet eden Döne Çakır’ı ve doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan iki oğlu Mehmet ve Abdullah Çakır’ı evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aile ile yakından ilgilendi. Başkan Fadıloğlu, yanında getirmiş olduğu manuel tekerlekli sandalyeyi doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan Mehmet’e hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet Çakır, tekerlekli sandalyesine binerek, annesinin de yardımıyla ilk turunu evin içinde attı. Mehmet, büyük mutluluk yaşadı.
Bizim hiçbir zaman ayrımız, gayrımız yoktur
Her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretleri çerçevesinde bugün de Döne Hanım kardeşimizin evindeyiz. Ben öncelikle Döne Hanım kardeşimize teşekkür ediyorum. İki engelli yavrumuz var, engelli çocuklarıyla birebir ilgileniyor. Çocuklarıyla hakikaten yakından ilgileniyor olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Döne kardeşimizin 4 çocuğu var, okula giden, çalışan ve evde bakıma muhtaç yavrumuz var. Allah, hiçbir zaman devletimize zeval vermesin, çocuklarımızın ekonomik giderleriyle ilgili olarak, devletimizin vermiş olduğu imkanlar var fakat diğer taraftan hanım kardeşimizi bizim de en azından manevi olarak ziyaret etmemiz gerekiyor. Sağ olsun bizim Gıda Bankası organizasyonumuz çerçevesinde belirli aralıklarla ziyaretlerini yapıyorlardı, Mehmet oğlumuzun da hiç olmazsa dışarıya çıkabilmesi adına tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu duymuştuk. Bugün de onu takdim etmeye geldik. Bizim hiçbir zaman ayrımız, gayrımız yoktur. Bu evlatlar da bizim evladımız. Ben diğer taraftan bu hanenin ev sahipliğini yapan ev sahibi kardeşimize de bu ailemize ilgisinden ve alakasından dolayı da teşekkür ediyorum. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bizim toplumunun en önemli özelliği, bu şekildeki dayanışması. Bu kardeşlik hukuku içerisinde birbirimize destek olduğumuz müddetçe, Allah’ın izniyle daha güçlü bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz. Ben, Döne Hanım kardeşimizin şahsında tüm annelerimize teşekkür ediyorum. Bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet için de yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
Oğlum da biz de çok mutlu olduk
Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederek sözlerine başlayan Döne Çakır, “Başkanımız, bugün bizi ziyaret geldi, engelli çocuklarımı görmeye geldi. Allah, her zaman Başkanımızdan razı olsun. Oğlum Mehmet için de tekerlekli sandalye getirdi, Allah razı olsun. Oğlum da biz de çok mutlu olduk. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',48364,48365,48366']

Yahudi çeteler Filistinlilere saldırdı, araçlarını ateşe verdi

İran'da protestolar: Trump'tan yeni tehdit, Tahran'dan sert yanıt

Ahmed eş-Şara, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macron ile Halep'teki çatışmaları görüştü

Halep'te geçici ateşkes ilanı: PKK/SDG'ye şehri terk etmeleri için süre verildi

Gazze'de ateşkese rağmen katliam: 5'i çocuk 14 şehit

Erzurum Valiliği 2024-2025 asayiş verilerini paylaştı

En düşük emekli aylığının yükseltilmesine ilişkin teklif TBMM'ye sunulacak

Nestle marka bebek mamaları 50 ülkeden toplatılıyor

Isparta’da 4 bin dolarlık cüzdanın sahibi bulundu

Bolu'da tır ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı

Malatya'da okullar kar nedeniyle tatil edildi

Rusya Dnipropetrovsk bölgesinde ilerleyişini sürdürüyor

Suriye'ye doğal gaz akışı başladı

Bakan Yerlikaya UNRWA Genel Komiseri Lazzarini ile görüştü

Elazığ'da eğitime kar engeli

HAMAS: İşgal, ateşkesin ikinci aşamasını engellemek için Gazze'ye saldırılar düzenliyor

Bolu İl Tüketici Hakem Heyeti’ne geçen yıl 2 bin 814 başvuru yapıldı

81 ilin Milli Eğitim Müdürü Antalya'da toplandı

Malatya'da çıkan yangında bir ev tamamen yandı

Bakan Yumaklı: İçme ve kullanma suyunun sorumluluğu belediyelere aittir

Erivan-Bakü hattında yeni ticaret dönemi

Bursa’da fırtına nedeniyle asma tavan çöktü: 2 kişi son anda kurtuldu

JETCO toplantısında Eylem Planı ve Karşılıklı Tanıma Anlaşması imzalandı

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda kritik gelişme

Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Ishak Dar ile görüştü

İçişleri Bakanlığı’ndan kuvvetli rüzgar, kar ve sağanak uyarısı

Tunceli'de eğitime ara verildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'da 100 bin sosyal konut inşa edeceğiz

Bulgaristan'da şiddetli yağışlar etkili oldu yerleşim yerleri su altında kaldı

MEB, Akademi Giriş Sınavı ve ÖABT’nin yapısı ile uygulama esaslarını güncelledi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Yahudi çeteler Filistinlilere saldırdı, araçlarını ateşe verdi

İran'da protestolar: Trump'tan yeni tehdit, Tahran'dan sert yanıt

Ahmed eş-Şara, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macron ile Halep'teki çatışmaları görüştü

Halep'te geçici ateşkes ilanı: PKK/SDG'ye şehri terk etmeleri için süre verildi

Gazze'de ateşkese rağmen katliam: 5'i çocuk 14 şehit

Erzurum Valiliği 2024-2025 asayiş verilerini paylaştı

En düşük emekli aylığının yükseltilmesine ilişkin teklif TBMM'ye sunulacak