• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu

09 Ekim 2022, Pazar 11:35
09 Ekim 2022, Pazar 11:35
Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Fadıloğlu, Mehmet Çakır’ın mutluluğuna ortak oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Döne Çakır’ın doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan iki oğlu Mehmet ve Abdullah Çakır’ı evlerinde ziyaret ederek, yanında getirdiği tekerlekli sandalyeyi 19 yaşındaki zihinsel engelli Mehmet’e hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet, mutluluğunu ailesi ve Başkan Fadıloğlu ile paylaştı.
8 Şubat Mahallesi’nde ikamet eden Döne Çakır’ı ve doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan iki oğlu Mehmet ve Abdullah Çakır’ı evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aile ile yakından ilgilendi. Başkan Fadıloğlu, yanında getirmiş olduğu manuel tekerlekli sandalyeyi doğuştan zihinsel ve yürüme engelli olan Mehmet’e hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet Çakır, tekerlekli sandalyesine binerek, annesinin de yardımıyla ilk turunu evin içinde attı. Mehmet, büyük mutluluk yaşadı.
Bizim hiçbir zaman ayrımız, gayrımız yoktur
Her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretleri çerçevesinde bugün de Döne Hanım kardeşimizin evindeyiz. Ben öncelikle Döne Hanım kardeşimize teşekkür ediyorum. İki engelli yavrumuz var, engelli çocuklarıyla birebir ilgileniyor. Çocuklarıyla hakikaten yakından ilgileniyor olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Döne kardeşimizin 4 çocuğu var, okula giden, çalışan ve evde bakıma muhtaç yavrumuz var. Allah, hiçbir zaman devletimize zeval vermesin, çocuklarımızın ekonomik giderleriyle ilgili olarak, devletimizin vermiş olduğu imkanlar var fakat diğer taraftan hanım kardeşimizi bizim de en azından manevi olarak ziyaret etmemiz gerekiyor. Sağ olsun bizim Gıda Bankası organizasyonumuz çerçevesinde belirli aralıklarla ziyaretlerini yapıyorlardı, Mehmet oğlumuzun da hiç olmazsa dışarıya çıkabilmesi adına tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu duymuştuk. Bugün de onu takdim etmeye geldik. Bizim hiçbir zaman ayrımız, gayrımız yoktur. Bu evlatlar da bizim evladımız. Ben diğer taraftan bu hanenin ev sahipliğini yapan ev sahibi kardeşimize de bu ailemize ilgisinden ve alakasından dolayı da teşekkür ediyorum. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bizim toplumunun en önemli özelliği, bu şekildeki dayanışması. Bu kardeşlik hukuku içerisinde birbirimize destek olduğumuz müddetçe, Allah’ın izniyle daha güçlü bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz. Ben, Döne Hanım kardeşimizin şahsında tüm annelerimize teşekkür ediyorum. Bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet için de yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
Oğlum da biz de çok mutlu olduk
Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederek sözlerine başlayan Döne Çakır, “Başkanımız, bugün bizi ziyaret geldi, engelli çocuklarımı görmeye geldi. Allah, her zaman Başkanımızdan razı olsun. Oğlum Mehmet için de tekerlekli sandalye getirdi, Allah razı olsun. Oğlum da biz de çok mutlu olduk. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',48364,48365,48366']
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Diyarbakır’da sağanak yağış taşkınlara neden oldu

Mardin’de sağanak etkisini sürdürüyor: Dereler taştı, yollar göle döndü

HAMAS'tan Tubas'taki siyonist katliama tepki

İranlı kadından saldırılar karşısında dikkat çeken sözler: Filistinli çocuklar yıllardır bu şartlarda yaşıyor

Adalet Bakanlığı: Tüketici uyuşmazlıklarında arabuluculuk etkin çözüm sağlıyor

Gazze'de son 24 saatte 5 şehit ve 8 yaralı

Tünelde müzikli eğlenceye 180 bin lira ceza

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er'den Kadir Gecesi mesajı

Erakçi: ABD ve israilin bölge ülkelerine saldırdığına dair istihbaratımız var

Mart ayı SED ödemeleri ailelerin hesaplarına yatırıldı

Araçlarda multimedya cihazı cezaları geçici olarak durduruldu

Yurt dışında yakalanan 72 firari Türkiye’ye getirildi

Diyarbakır Valiliği uyardı: Kontrollü su tahliyesi yapılacak

Siirt’te akrabalar arasında bıçaklı kavga: 1 kişi yaralandı

İran: Suudi'ye yönelik İHA saldırısında dahlimiz yok

Bismil’de Göksu Çayı’nda su samuru yavruları bulundu

Battalgazi’de Ramazan ayında dayanışma programları

Gaziantep'te yurda kaçak giriş yapan 3 kişi yakalandı

Siirt’in Pervari ilçesinde karda mahsur kalan 78 kişi kurtarıldı

HÜDA PAR heyetinden Bingöl'deki TOKİ sakinlerine iftar ziyareti

Yeni Zelanda'daki cami katliamının üzerinden 7 yıl geçti

Malatya'da caddeler bir bir yenileniyor

Gaziantep’te sağanak sele neden oldu

İran'ın Irak'a doğalgaz ihracatı savaş zamanında üç katına çıktı

Batman'da metruk evde çıkan yangın paniğe neden oldu

İran Kızılayı: ABD-israil saldırılarında 29 binden fazla sivil yapı hasar aldı

Dışişleri Bakanlığı: İslamofobiyle mücadele insanlık görevidir

Laricani'den "sahte bayrak operasyonu" açıklaması

Isparta’da haftalık denetim: 61 aranan şahıs yakalandı

Laricani: Epstein şebekesi İran’ı suçlamak için 11 Eylül benzeri bir olay planlıyor

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Diyarbakır’da sağanak yağış taşkınlara neden oldu

Mardin’de sağanak etkisini sürdürüyor: Dereler taştı, yollar göle döndü

HAMAS'tan Tubas'taki siyonist katliama tepki

İranlı kadından saldırılar karşısında dikkat çeken sözler: Filistinli çocuklar yıllardır bu şartlarda yaşıyor

Adalet Bakanlığı: Tüketici uyuşmazlıklarında arabuluculuk etkin çözüm sağlıyor

Gazze'de son 24 saatte 5 şehit ve 8 yaralı

Tünelde müzikli eğlenceye 180 bin lira ceza