• BIST 100

    16178,67%-0,46
  • DOLAR

    44,21% 0,07
  • EURO

    51,08% 0,11
  • GRAM ALTIN

    6940,29% -2,42
  • Ç. ALTIN

    11465,56% -1,02

Fadıloğlu’ndan yaşlılara saygı ziyareti

22 Mart 2023, Çarşamba 11:00
22 Mart 2023, Çarşamba 11:00
Fadıloğlu’ndan yaşlılara saygı ziyareti
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Fadıloğlu’ndan yaşlılara saygı ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısyla 2 yaşlıyı evlerinde ziyaret etti. Fadıloğlu, “Allah, büyüklerimizi hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin. Anne-baba duası alan, dede-nene duası alan hem bu dünyada hem de öbür dünyada iflah olur. Biz, bu yüzden her zaman büyüklerimizin duasına talibiz” dedi.
Ay içerisinde çok sayıda yaşlıyı evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla 72 yaşındaki Zöhre Ülkü ile 89 yaşındaki Makbule Aslan’ı evlerinde ziyaret etti.
İlk ziyaretini Beykent Mahallesinde ikamet eden ve Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan Vefa Hizmetinden yararlanan Zöhre Ülkü’nün hanesine yapan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaşlı çiftle uzun süre sohbet etti. Her imkanda yaşlı çiftin yanında olduğunu vurgulayan Fadıloğlu, yaşlı çitten dua talep etti. Rıdvan Fadıloğlu, ikinci ziyaretini ise Çamlıtepe Mahallesinde ikamet eden Makbule Aslan’ın evine yaptı. Yatalak olan, oğlu ve gelini ile birlikte yaşayan Makbule Aslan’dan da dua isteyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Aslan’a şifa diledi.
“Her zaman büyüklerimizin duasına talibiz”
Ziyaret sonunda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Makbule teyzemize öncelikle teşekkür ediyorum. Makbule teyzemize teşekkür ederken, oğluna ve gelinine de teşekkür ediyorum. Oğlu ve gelini, Makbule teyzemize bakıyor. Allah, büyüklerimizi hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin. Hem oğlu hem de gelini yaşlımızı yalnız bırakmayıp, onunla beraber yaşıyorlar, onun hizmetinde bulunuyorlar. Yaşlılara Saygı Haftası’nda da ben tüm gençlerimize şunu öneriyorum. Anne-baba duası alan, dede-nene duası alan hem bu dünyada hem de öbür dünyada iflah olur. Ama dua almazsa iflah olması mümkün değil. Biz, bu yüzden her zaman büyüklerimizin duasına talibiz. Burada Makbule teyzemiz dualarla karşıladı bizi. Allah, hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin. Büyüklerimizin varlığı ile biz varız. Allah, onları başımızdan eksik etmesin. Hepimize de imanla yaşayıp, imanla göç etmeyi nasip etsin. Ben, Makbule teyzemizin şahsında tüm yaşlılarımızın Yaşlılara Saygı Haftası’nı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.
“Allah, devletimize ve milletimize de zeval vermesin”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Makbule Aslan, “Allah, razı olsun. Bugün, Başkanımız beni evimde ziyaret etti, halimi, hatırımı sordu. Allah, kendisinden bin kere razı olsun. Allah, kendisine uzun ömürler nasip etsin. Allah, devletimize ve milletimize de zeval vermesin. Bir daha bize böyle zor günler yaşatmasın. Biz Başkanımızdan her zaman razıyız, her zaman bize yardımcı oluyor. Allah, hiçbir zaman kötüye fırsat vermesin ve bizleri iyiden ayırmasın” diye konuştu.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Turgut Özal Gençlik Merkezi'nin temeli atma töreni gerçekleştirildi

HÜDA PAR: Bölge devletleri ABD askeri üslerini kapatmalıdır

BAMMED Başkanı Özcan: Bayramlar umudu büyütme zamanıdır

Vali Yavuz: Bayram süresince 2 bin 911 personel görev yapacak

Diyarbakır’da tatlıcılar yoğun mesai yapıyor

Gaziantep’te bayram öncesi gıda denetimleri arttı

AFAD’da değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

B personeli gibi arayan dolandırıcılara operasyon: 8 şüpheli tutuklandı

AFAD’dan afetlere karşı yeni rehber: YORA kitabı yayımlandı

DMM: "israile lojistik sağlanacağı" iddiaları dezenformasyon

Avukat Akşit: Süresiz nafaka ve 6284 sayılı kanun yeniden düzenlenmeli

73 ilde uyuşturucu operasyonu: 475 şüpheli tutuklandı

Uzmandan tavsiyeler: Bayramda sağlığınızı riske atmayın!

İçişleri Bakanlığından bayram öncesi trafik uyarısı

Pastanelerde gece gündüz bayram yoğunluğu mesaisi

Malatya'da spor salonunda çıkan yangın paniğe neden oldu

Bayram öncesi otogarda beklenen yoğunluk oluşmadı

Orta Doğu'da Savaşın 19. Günü

Mardin'de tatlı bayram telaşı esnafın yüzünü güldürüyor

Çanakkale Zaferi'nin 111'inci yıl dönümü Diyarbakır'da kutlandı

MSB: Uluslararası toplumun sorumluluğunu yerine getirmesi çağrımızı yineliyoruz

Malatya'da 750 gramın altında doğan üç prematüre bebek sağlığına kavuştu

Ticaret Bakanlığı sahte ilan ve dolandırıcılığa karşı EİDS ile önlem alıyor

İncirlik Üssü'ne ikinci Patriot sistemi konuşlandırılıyor

Umut Kervanı Tarsus, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu

Bayramda sağlıklı beslenme için uzmanından kritik uyarılar

Malatya'da gıda güvenliği için denetimler yoğunlaştı

Gaziantep'te baklava mesaisi: Ustaları siparişlere yetişmeye çalışıyor

HAMAS, Ali Laricani'nin şehadeti nedeniyle İran'a başsağlığı dileklerini iletti

İzmir’de silahlı saldırıda 2 kişi tutuklandı

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Turgut Özal Gençlik Merkezi'nin temeli atma töreni gerçekleştirildi

HÜDA PAR: Bölge devletleri ABD askeri üslerini kapatmalıdır

BAMMED Başkanı Özcan: Bayramlar umudu büyütme zamanıdır

Vali Yavuz: Bayram süresince 2 bin 911 personel görev yapacak

Diyarbakır’da tatlıcılar yoğun mesai yapıyor

Gaziantep’te bayram öncesi gıda denetimleri arttı

AFAD’da değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi