• BIST 100

    17375,05%2,41
  • DOLAR

    44,60% 0,11
  • EURO

    52,35% 0,46
  • GRAM ALTIN

    6811,84% -0,26
  • Ç. ALTIN

    10994,46% 0,29

Falcao: Gelmeden önce hayalini kurdum

31 Ekim 2020, Cumartesi 09:27
31 Ekim 2020, Cumartesi 09:27
Falcao: Gelmeden önce hayalini kurdum
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Falcao: Gelmeden önce hayalini kurdum

Galatasaray’ın Kolombiyalı yıldız futbolcusu Radamel Falcao, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda İspanyol ekibi Real Madrid’le oynayacakları maçların çok önemli olduğunu ve özellikle İstanbul’daki maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

UEFA’ya açıklamalarda bulunan Falcao, transferin son günlerinde takıma katılan oyuncular nedeniyle henüz hazır olmadıklarını anlatarak, “Paris Saint-Germain maçını kazanamadık ama bunun bizi düşürmemesi gerekiyor. Tam tersi olmalı. Bu oyuncu grubunun önümüzdeki maçlarda gerçekten heyecan oluşturacak ve hedeflediğimiz başarılara ulaşacak kalitesi var” ifadesini kullandı.

Real Madrid’in müthiş oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu belirten 33 yaşındaki futbolcu, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Umarım o maçlara kadar takım olarak birbirimize daha alışmış ve daha güçlü olacağız. Çünkü iyi oynarsak ihtiyacımız ve isteğimiz olan sonuçları alabileceğimizi biliyoruz. Bu maçlar bizim için çok önemli olacak. Özellikle evimizde oynayacağımız ilk maç. Bizim için maçı kazanmak hayati önem taşıyacak. Real Madrid’deki gibi büyük oyunculara karşı oynamak her zaman ayrı bir motivasyondur. Bence her futbolcu için Real Madrid’e ve oyuncularına karşı oynamak heyecan vericidir. Umarım keyif alarak güzel bir oyun oynayacağız ve üç puanı alacağız.”

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile 22 Ekim’de İstanbul’da, 6 Kasım’da da Madrid’de karşı karşıya gelecek.

“GALATASARAY, TÜRKİYE’DE DEVASA BİR KULÜP”

Galatasaray’a transfer sürecini de anlatan Falcao, şunları kaydetti:

“Galatasaray, Türkiye’de devasa bir kulüp. Çok tutkulu büyük bir taraftar kitlesi var. Her zaman Türkiye’de şampiyonluk için mücadele ediyor ve Avrupa sahnesinde daha büyük bir ekip olmayı hedefliyor. Buraya gelmek benim için cazip bir meydan okumaydı. Burada iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum. Gelme nedenim üzerinde çok düşünmedim çünkü daha en başından beri burada olmak istedim. Fırsat geldi ve buradayım.”

Türkiye’deki futbol atmosferini Güney Amerika’dakine benzeten Falcao, “Muhtemelen Avrupa’da gördüğüm en iyi atmosfer, muhteşem. Taraftarlar 90 dakika boyunca desteğe devam ediyor, en ihtiyaç duyduğunuz anda sizi ateşliyorlar. Sahamızda oynadığımız maçlardan zevk alıyorum ve taraftarımızı daha da coşturacak şeyler yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“GERÇEKTEN KALBİMİ FETHETTİLER”

Galatasaray taraftarının kendisine gösterdiği ilgi ve havalimanındaki karşılama töreniyle ilgili de konuşan Falcao, “Çok heyecan vericiydi. Buraya gelmeden önce öyle bir karşılamanın hayalini kurdum ve gözümde canlandırdım. Çünkü taraftarımızın ne coşkulu olduğunun farkındayım. Ne zaman bir Galatasaray taraftarına rastlasam benim transferimi istediğini hissettiriyordu. Buraya gelme kararımda bunun çok etkisi oldu. Gerçekten kalbimi fethettiler. Geldiğim andan itibaren hayalimdeki gibi oldu” değerlendirmesinde bulundu.

admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Yaş meyve sebze ihracatı 1 milyar 70 milyon doları aştı

Van’da otomobil takla attı: Bir ölü, 2 yaralı

Çin’in SatNet test uydusu yörüngeye yerleşti

Güney Lübnan’a hava saldırısı: Çok sayıda şehit ve yaralı var

Meteorolojiden 13 il için sarı kodlu uyarı

Gümrüklerde 233 kaçak araca el konuldu

Kastamonu'da tekstil fabrikasında yangın

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: Bir yaralı

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç’ten Tarsus’ta esnafına ziyaret

Bekayi: Müzakereler anlaşmayla sonuçlanmadı ama diplomasi bitmez

Irak'ta yeni cumhurbaşkanı seçildi

ABD masayı devirdi, Pakistan’dan “Ateşkesi sürdürün” çağrısı

Yüzlerce öğrenci umre ödüllü bilgi yarışmasında ter döktü

İç ve doğu bölgelerde kar, sağanak ve buzlanma etkili olacak

İslamabad'daki İran-ABD görüşmeleri sonuçsuz kaldı

Mardin'de iki otomobil çarpıştı: 10 yaralı

Malatya'da silahlı kavga: 1 ölü

Malatya'da inşaattan düşen işçi ağır yaralandı

Belçika, işgal rejimine gönderilen askeri teçhizata el koydu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Netanyahu'ya tepki

Çorum'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Macron ile Pezeşkiyan kalıcı ateşkesi görüştü

Tarsus’ta Berdan Nehri’nde kaybolan genç için arama çalışmaları sürüyor

Dışişleri Bakanlığı: Netanyahu'nun hedefi, barış görüşmelerini baltalamak ve bölgedeki yayılmacı politikalarını sürdürmektir

ABD istihbaratından İran raporu: Yenilmekten çok uzak, hala ciddi bir füze gücüne sahip

netanyahudan savaş mesajı

At eti skandalındaki firma yolsuzluk soruşturmasında

Malatya'da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Türkiye’nin enerji açmazına çözüm

Malatya'da açılacak olan Burger Kıng protesto edildi

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Yaş meyve sebze ihracatı 1 milyar 70 milyon doları aştı

Van’da otomobil takla attı: Bir ölü, 2 yaralı

Çin’in SatNet test uydusu yörüngeye yerleşti

Güney Lübnan’a hava saldırısı: Çok sayıda şehit ve yaralı var

Meteorolojiden 13 il için sarı kodlu uyarı

Gümrüklerde 233 kaçak araca el konuldu

Kastamonu'da tekstil fabrikasında yangın