reklam
reklam
DOLAR 32,3374 % 0.17
EURO 35,1807 % -0.04
STERLIN 41,1311 % -0.04
FRANG 36,3667 % 0
ALTIN 2.240,36 % -0,14
BITCOIN 2.149.726 -5.402

FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE!..

Yayınlanma Tarihi : Google News
FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE!..

En evvel taşıdığı bu değerli ismin değerini bilmemektir. Hz. Fatma’nın asaletinden, iffetinden bihaber olmaktır. Hz. Fatma: “Öldüğümde beni gece gömün. Ta ki namahrem erkekler beni görmesin.”

Fatmagül’ümüz ise gece gündüz bulunmaması gereken yerlerde gezmektedir. Bu yetmemekte oradaki erkeklerin şehvetini tahrik edecek dar ve açık elbiseler giymekte, makyajlar yapmaktadır. Bu yetmemekte en çekici resimlerini Facebookta, İnstigramda vs. sosyal paylaşım sitelerinde teşhir etmekte buna kaç beğeni gelir demektedir. Bu yetmemekte izlememesi gereken diziler, filmler, reklamlar, programlar izlemektedir. Bu yetmemekte geleneğine, örfüne, dinine en aykırı aktrisleri rol model almaktadır.

Tanımadığı erkeklerin mesajlarını almakta, yüzünü hiç görmediği erkeklerle saatlerce telefonda ya da internette en münasebetsiz, en edepsiz, en mahrem konuları konuşmaktadır.

Hadis-i şeriflerde erkeklere kadınlarla ilgili çok ciddi uyarılar vardır. Örneğin; ”Namahrem bir kadına bakmak, şeytanın oklarından bir oktur. Erkeği kalbinden vurur.”

Değerli Dostlar! Kalbinden manevi bir ok yiyen erkek, manen ölür. Kalbindeki sevgi, merhamet, şefkat gibi hisler kalbin manevi ölümüyle bu manevi duygularda ölmüştür. Akıl bu erkeği merhametten mahrum, şehvani hislerin zebunu (köle) canavar bir hayvana dönüştürür.

UNUTMAYIN! Canavar bir hayvan her an masum bir ceylanı parçalayabilir.

Fatmagül’ün Suçu Ne! Fatmagül yabancı erkeklere tomurcuk, eşine Goncagül olmalıydı. Maalesef  birçok  bayan evde çok sıradan giyinirken çarşı, pazar, komşu, gezme durumlarında ise en güzel, en şık elbiseler giymekte, takılar takmakta her hali ben buradayım demektedir.

İbretlik bir kıssa :Peygamberimizin kapısına  âmâ (kör) bir sahabe gelir. Peygamberimizle birlikte  Hz. Ayşe’de kapıya çıkar. Peygamberimiz Hz. Ayşe’yi uyarır. HZ. AYŞE; “Ya Resulullah o beni görmüyor ki…” Peygamberimiz: ”O seni görmüyorsa da sen onu görüyorsun”. Buyurur. Bir tarafta Peygamber eşi, ahlak abidesi, namusun sembolü  diğer tarafta sahabe ve kör…  Tavır: Yine karşısına çıkmamak. Onlardaki bu hassasiyet bizdeki rahatlığın sebebi nedir acaba?

Bu makaleyi okuyanlar şunu düşünebilir. Erkeklerin hiç mi suçu yok? Elbette ki erkeklerin de bu noktada eksiklikleri, yanlışları en az kadınların ki kadar vardır. Fakat namus, iffet, haya, sadakat kadının sembolüdür, simgesidir, bembeyaz bayrağıdır. Bu bembeyaz bayrak, bu tertemiz sancak yere düşmemeli, namahremin eli değmemeli, fısk ve sefahet çamuruna girmemeli… Mahşere değin tertemiz kalmalı ve kadının beraat fermanı olmalı…

SİZLER BU ASRIN FATIMASI OLUN Kİ BU ASRIN HASANLARI HÜSEYİNLERİ ZEYNEPLERİ YETİŞSİN…

YORUM YAP