• BIST 100

    15675,15%1
  • DOLAR

    43,36% 0,27
  • EURO

    50,96% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6905,56% 1,00
  • Ç. ALTIN

    10946,16% 0,00

17 yaşındaki Ceren’in katili: Yanlışlıkla öldürdüm

25 Mayıs 2020, Pazartesi 21:17
25 Mayıs 2020, Pazartesi 21:17
17 yaşındaki Ceren’in katili: Yanlışlıkla öldürdüm
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

17 yaşındaki Ceren’in katili: Yanlışlıkla öldürdüm

Olay, geçen perşembe saat 23.00 sıralarında İzmir-Ankara Karayolu Taytan Mahallesi yol kavşağında bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, Ceren Kultaş, arkadaşının kullandığı otomobille akaryakıt istasyonuna geldi. Arkadaşı burada otomobilini yıkadığı sırada, Kultaş cep telefonunda konuştuğu biriyle tartışmaya başladı. Kultaş telefonunu kapattıktan bir süre sonra, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir motosiklet akaryakıt istasyonuna geldi. Kimliği öğrenilemeyen kişi, pompalı tüfeği Kultaş'a doğrultarak ardı ardına ateşledi. Saçmaların isabet ettiği Kultaş, kanlar içeresinde yere yığılırken, saldırgan ise hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ve 112 sağlık görevlileri sevk edilirken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kultaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Kultaş'ın cenazesi Karabük Mezarlığı’nda toprağa verilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Bölgedeki kameraları inceleyen ekipler, Kultaş’ı vuranın Şükrü Ş. olduğunu tespit etti. Hırsızlık ve mala zarar verme gibi birçok suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen Şükrü Ş.’yi yakalamak için özel bir ekip kuruldu. Salihli başta olmak üzere 4 farklı ilçede soruşturma yapan ekipler, zanlı Şükrü Ş.’nin, cinayeti işlediği benzin istasyonuna 50 metre mesafedeki boş bir fabrikada yakaladı. Cinayeti işledikten sonra plakasız motosiklet ile olay yerinden İzmir yönüne doğru kaçan Şükrü Ş.’nin, bir süre sonra cinayetin işlendiği benzin istasyonuna 50 metre uzaklıkta bulunan ve yıllardır kullanılmayan bir depoya gelerek 4 gün boyunca burada kaldığı ortaya çıktı. Şüphelinin saklandığı boş fabrikadan birkaç kez dışarı çıkıp yeniden fabrikada gizlendiği öğrenildi.

'BAŞKA BİRİNE BENZETTİM'

Fabrikada yakalandıktan sonra Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Şükrü Ş., buradaki işlemlerin ardından Salihli Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli Şükrü Ş., alınan ilk ifadesinde ''S.K. adlı genç kızla aramızda bir husumet vardı. Olay günü benzin istasyonunun oradan geçerken benzinlikte gördüğüm kişiyi S.K.'ye benzettim. Biraz ilerledikten sonra geri döndüm ve yanımda bulunan pompalı tüfekle 4-5 el ateş ettim.  Ancak öldürdüğüm kişi S.K. değil, Ceren Kultaş’mış” dedi.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

ABD, Suriye'den askerlerini çekmeyi değerlendiriyor

Gine'de hükümet istifa etti

İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den Zelenski’ye tepki: Dünya palyaçolardan bıktı

Batman'da kar ve buzlanmaya karşı dikkat çağrısı

Bakan Bolat: Dış ticarette önceliğimiz ihracattır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Batman'da

Batman-Beşiri yolunda araçlar mahsur kaldı

Trump'ın Rusya için Grönland planı ortaya çıktı

Bilirkişilik başvuru süresi uzatıldı

Emeklilerin maaş farkları hesaplara yatırıldı

Bursalılar su ve ulaşıma yapılan zamlara tepki gösterdi

İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 26,1’e yükseldi

Batman'da kar nedeniyle araçlar yolda kaldı

Musk, dünya sahnesinde Trump’ın sözde ‘Barış Kurulu’ ile alay etti

Diyarbakır'da İLİTAM bütünleme sınavları kar engeline takıldı

ÖSYM yılın ilk sınavını yarın e-YDS ile gerçekleştirecek

Psikiyatri Uzmanı Çetin: Bir tıkla başlıyor, hayatları dağıtıyor

Sağlık Bakanlığı'ndan Bursa'ya 17 yeni ambulans

Gaziantep’te hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı

Siyonist işgalciler Gazze'de "sarı hat"ı genişletti, onlarca binayı yıktı

Kapalı yol açıldı, 14 yaşındaki Gülsüm sağlık ekiplerine ulaştırıldı

Gaziantep Havalimanı uçuşlara açıldı

Şanlıurfa’da yoğun kar nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapatıldı

ABD’de göçmen skandalı: ICE ajanları 5 yaşındaki çocuğu operasyonda kullandı

Rus yetkili: Putin ve Witkoff görüşmesi yapıcı ve samimi geçti

İspanya, Barış Konseyi'ne katılmayı reddetti

Gaziantep’te karla kaplı yolları açma çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi'nde bütünleme sınavları ertelendi

“Huzur İstanbul” denetimlerinde bin 100 kişi gözaltına alındı

ZMO Başkanı Doğan: Baraj doluluk oranları sevindirici seviyelere ulaştı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


ABD, Suriye'den askerlerini çekmeyi değerlendiriyor

Gine'de hükümet istifa etti

İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den Zelenski’ye tepki: Dünya palyaçolardan bıktı

Batman'da kar ve buzlanmaya karşı dikkat çağrısı

Bakan Bolat: Dış ticarette önceliğimiz ihracattır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Batman'da

Batman-Beşiri yolunda araçlar mahsur kaldı