• BIST 100

    16720,34%2,29
  • DOLAR

    43,58% -0,03
  • EURO

    51,99% 0,79
  • GRAM ALTIN

    7118,61% 2,53
  • Ç. ALTIN

    11665,04% -0,82

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

Olay, 13 Eylül Pazar günü Keçiören ilçesinde meydana geldi. Sevginur ile Müslüm Aktaş çiftinin evinde silah sesi duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Sevginur Aktaş'ı silahla başından vurularak yaralanmış halde buldu. 

Polis ekipleri, eşinin intihar ettiğini öne süren Müslüm Aktaş’ı gözaltına alırken, kanlar içinde kalan Sevginur Aktaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla GATA hastanesine kaldırıldı. Sevginur Aktaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan polis memuru Müslüm Aktaş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

'BENİM KIZIM HAYATTA SİLAH KULLANAMAZ'

Öte yandan, hastanede doktorlardan iyi haber bekleyen Sevginur Aktaş'ın acılı babası Neşet Ayçiçek, 'Kızımla geçen sene tanışmışlar. Kızım benden müsaade isteyerek onunla evlendi. Yüzüğü taktıktan bir süre sonra anlaşamadıklarını öğrendim. Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Daha yeni evlendiler, 9 gün tatil yaptılar. Tuttukları evde sadece 4 gün yaşadılar. 4 günde bir insan bir insana bunu nasıl yapar. Ben kızımın bana döneceğini biliyordum ama senaryonun böyle olacağını, yoğum bakıma düşeceğini bilmiyordum. Aylarca kızıma yalvardım bu adam ile evlenme diye ama dinletemedim. Kızım Cumartesi günü bizi arayıp yanımıza geleceğini söylemişti. Bugün gidip komşularıyla görüştüm. Bir komşu, 'Yatak odalarımız bitişik. Yarım saat kavga ettiler. Kızın bağırıyordu, 'aç kapıyı gideceğim' diyordu. Silah sesini duyunca hepimiz çıktık ama kızın vurulmuştu' dedi. İşin ilginç tarafı, kızım tüm kıyafetlerini ve ayakkabısını giymiş çantasını hazırlamış o gün. Kızıma o adamın gücü yetmezdi. Sadece vurarak durdurabilirdi, oda onu yaptı. Benim kızım hayatta silah kullanamaz. Kızımı öldürmeye sıkmış resmen, kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış' diye konuştu. 



'YALVARIRIM HAKKIMI SAVUNUN'

Ayrıca Aktaş'ın annesi Ayfer Ayçiçek, 'Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Kızım bize gelmek istiyordu, oda izin vermemiş. Kızımda evden çıkmaya çalışmış ve tartışma çıkmış. Komşularda buna şahit. Bir süre sonra evde silah sesi duymuşlar. Kızımın intihar etmesinin imkanı yok. Kızım bıçak bile kullanamaz. Silahı kızımın ağzına dayamaya çalışınca kızımda kafasını çekmiş o sırada kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış. Kızım gibi niceleri öldü, yalvarıyorum hakkımı savunun' dedi.

Polis memuru Aktaş'ın yüzündeki ize rağmen polis olduğunu belirten Ayçiçek çifti, kızlarının bileklerinde kesik olduğu iddialarını da yalanladı. 

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

HAMAS Sözcüsü Kasım: İşgalciler sahte bahanelerle ateşkes ihlallerini tırmandırıyor

AFAD Başkanı Pehlivan Gazze Yüksek Temsilcisi Mladenov’u kabul etti

Kastamonu’da aranan 20 kişi yakalandı

Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'den siyonistlerin işbirlikçisi çetelere: Akıbetleri ölüm ve yok oluştur

Hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Siyonist Herzog'un ziyareti sırasında Avustralya polisinden namaz kılan Müslümanlara sert müdahale

Kahramanmaraş’ta 7 bin sentetik hap ele geçirildi: 3 tutuklama

Rusya ile ABD arasında Küba krizi derinleşiyor

Malatya'da mezarlıklar ve çevresinde güvenlik denetimi

Giresun’da kar nedeniyle yolda mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı

Ağrı ve Van'da eğitime kar engeli

Bosna Hersek'in Sırp entitesinde başkanlık seçimini Karan kazandı

THY ocak ayında 7,6 milyon yolcuya hizmet verdi

Kırşehir'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Japonya'da dünyanın en büyük nükleer santrali yeniden aktif

Rusya'dan Ukrayna'ya İHA ve füze saldırısı: En az 5 ölü

Somali ile Suudi Arabistan arasında askeri iş birliği anlaşması

Rusya: Orta Doğu'daki durumun yakın zamanda düzelmesi olası görünmüyor

Ağrı'da Ezan Okuma Yarışması finali gerçekleştirildi

Kandilli Rasathanesi’nden kamuoyuna yansıyan iddialara ilişkin açıklama

İzmir'de 104 bin sentetik ecza ele geçirildi

Osmaniye otobanda hareket halindeki tır alev aldı

Mersin’de hizmet ve yatırımlar koordinasyon toplantısında ele alındı

Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü

Battalgazi'de Ramazan ayına özel mukabele okumaları için başvurular alınmaya başlandı

DMM’den “Saat kulesinin çevresindeki inşaatlar hâlâ tamamlanmadı” iddialarına yalanlama

Siirt için kuvvetli yağış uyarısı

Güney Kore'de askeri helikopter düştü! 2 ölü

ABD, Hint Okyanusu'nda petrol tankerine el koydu

Avustralya'da işgalci rejimin cumhurbaşkanının gelişi protesto edildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


HAMAS Sözcüsü Kasım: İşgalciler sahte bahanelerle ateşkes ihlallerini tırmandırıyor

AFAD Başkanı Pehlivan Gazze Yüksek Temsilcisi Mladenov’u kabul etti

Kastamonu’da aranan 20 kişi yakalandı

Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'den siyonistlerin işbirlikçisi çetelere: Akıbetleri ölüm ve yok oluştur

Hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Siyonist Herzog'un ziyareti sırasında Avustralya polisinden namaz kılan Müslümanlara sert müdahale

Kahramanmaraş’ta 7 bin sentetik hap ele geçirildi: 3 tutuklama