• BIST 100

    14215,79%0,33
  • DOLAR

    42,84% 0,06
  • EURO

    50,65% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6179,38% -0,20
  • Ç. ALTIN

    10014,28% 0,39

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
16 Eylül 2020, Çarşamba 08:52
18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

18 gün önce evlenmişlerdi, şimdi yaşam mücadelesi veriyor!

Olay, 13 Eylül Pazar günü Keçiören ilçesinde meydana geldi. Sevginur ile Müslüm Aktaş çiftinin evinde silah sesi duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Sevginur Aktaş'ı silahla başından vurularak yaralanmış halde buldu. 

Polis ekipleri, eşinin intihar ettiğini öne süren Müslüm Aktaş’ı gözaltına alırken, kanlar içinde kalan Sevginur Aktaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla GATA hastanesine kaldırıldı. Sevginur Aktaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan polis memuru Müslüm Aktaş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

'BENİM KIZIM HAYATTA SİLAH KULLANAMAZ'

Öte yandan, hastanede doktorlardan iyi haber bekleyen Sevginur Aktaş'ın acılı babası Neşet Ayçiçek, 'Kızımla geçen sene tanışmışlar. Kızım benden müsaade isteyerek onunla evlendi. Yüzüğü taktıktan bir süre sonra anlaşamadıklarını öğrendim. Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Daha yeni evlendiler, 9 gün tatil yaptılar. Tuttukları evde sadece 4 gün yaşadılar. 4 günde bir insan bir insana bunu nasıl yapar. Ben kızımın bana döneceğini biliyordum ama senaryonun böyle olacağını, yoğum bakıma düşeceğini bilmiyordum. Aylarca kızıma yalvardım bu adam ile evlenme diye ama dinletemedim. Kızım Cumartesi günü bizi arayıp yanımıza geleceğini söylemişti. Bugün gidip komşularıyla görüştüm. Bir komşu, 'Yatak odalarımız bitişik. Yarım saat kavga ettiler. Kızın bağırıyordu, 'aç kapıyı gideceğim' diyordu. Silah sesini duyunca hepimiz çıktık ama kızın vurulmuştu' dedi. İşin ilginç tarafı, kızım tüm kıyafetlerini ve ayakkabısını giymiş çantasını hazırlamış o gün. Kızıma o adamın gücü yetmezdi. Sadece vurarak durdurabilirdi, oda onu yaptı. Benim kızım hayatta silah kullanamaz. Kızımı öldürmeye sıkmış resmen, kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış' diye konuştu. 



'YALVARIRIM HAKKIMI SAVUNUN'

Ayrıca Aktaş'ın annesi Ayfer Ayçiçek, 'Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Kızım bize gelmek istiyordu, oda izin vermemiş. Kızımda evden çıkmaya çalışmış ve tartışma çıkmış. Komşularda buna şahit. Bir süre sonra evde silah sesi duymuşlar. Kızımın intihar etmesinin imkanı yok. Kızım bıçak bile kullanamaz. Silahı kızımın ağzına dayamaya çalışınca kızımda kafasını çekmiş o sırada kurşun yüzünden girmiş arkadan çıkmış. Kızım gibi niceleri öldü, yalvarıyorum hakkımı savunun' dedi.

Polis memuru Aktaş'ın yüzündeki ize rağmen polis olduğunu belirten Ayçiçek çifti, kızlarının bileklerinde kesik olduğu iddialarını da yalanladı. 

Witkoff ikinci aşama için takvimi açıkladı, HAMAS siyonist rejimin ihlallerine karşı uyardı

Gazze'de enkazdan 14 şehidin cenazesi çıkarıldı

HAMAS: Batı Şeria'daki toprak gaspı ilhak ve sürgün planını açığa çıkarıyor

AKOM’dan Konya’ya şivlilik uyarısı

14 Batı ülkesi işgalci rejimin Batı Şeria'daki yerleşim planını kınadı

Motosikletle trafiği tehlikeye atan sürücüye 46 bin lirayı aşan ceza

İran, 4 milyon litre kaçak yakıt taşıyan gemiye el koydu

Yemen'deki savaşan taraflar, ceset takası konusunda anlaştı

Bakan Tekin KKTC'li mevkidaşı Çavuşoğlu ile bir araya geldi

"Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2025" eğitim bakanları oturumu özet raporu yayımlandı

Malatya'da ruhsatsız silah operasyonu: 1 gözaltı

Nijerya'da camide patlama: 7 ölü

"İslam Düşmanlığına Karşı Sessiz Direniş" Siirt’te özel gösterimle izleyiciyle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başkanlık Konseyi Başkanı el-Menfi ile görüştü

"Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi"ne yönelik 81 ilde farkındalık çalışmaları yürütülüyor

11. Yargı Paketi kabul edildi

Üniversite hocaları Bilim Kafe’de anlattı: Gıda güvenliği mutfaktan önce başlıyor

HAMAS'tan işgalin suçlamalarına yanıt

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Fenerbahçe Başkanı Saran gözaltına alındı

HÜDA PAR’ın Meclis’e sunduğu raporun detayları belli oldu: Kalıcı barış ve adalet için atılması gereken 15 adım!

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan Türkiye’yi ziyaret edecek

Delhi'deki hava kirliliği, Hindistan yönetimini endişelendiriyor

Libya Genelkurmay Başkanı ve heyetinin cenazeleri Adli Tıp’ta

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Belirlenen asgari ücret bir kişinin bile geçimini sağlamaz!

İran, bombalanan bölgelerin denetlenmesini reddetti

Rusya yeni hafif çok amaçlı uçağının uçuş testini gerçekleştirdi  

Senegal'de tekne alabora oldu: 12 ölü

Siirt’te okul servisinin çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Adana Buruk TOKİ’de temel hizmetlere erişimde sorunlar yaşanıyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Witkoff ikinci aşama için takvimi açıkladı, HAMAS siyonist rejimin ihlallerine karşı uyardı

Gazze'de enkazdan 14 şehidin cenazesi çıkarıldı

HAMAS: Batı Şeria'daki toprak gaspı ilhak ve sürgün planını açığa çıkarıyor

AKOM’dan Konya’ya şivlilik uyarısı

14 Batı ülkesi işgalci rejimin Batı Şeria'daki yerleşim planını kınadı

Motosikletle trafiği tehlikeye atan sürücüye 46 bin lirayı aşan ceza

İran, 4 milyon litre kaçak yakıt taşıyan gemiye el koydu