Reklam
  • BIST 100

    17946,70%0,33
  • DOLAR

    47,86% -0,03
  • EURO

    55,40% -0,02
  • GRAM ALTIN

    6735,94% 0,00
  • Ç. ALTIN

    10673,88% 0,00
Reklam

4 gündür kızından haber alamayan anne yetkililerden destek istedi

16 Ağustos 2026, Pazar 15:56
16 Ağustos 2026, Pazar 15:56
4 gündür kızından haber alamayan anne yetkililerden destek istedi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Batman’da 4 gündür kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki Nurgül Güner’in ailesi, kızlarının bulunması için yetkililerden ve vatandaşlardan destek istedi.

Batman’da 4 gündür kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki Nurgül Güner’in ailesi, kızlarının sağ salim bulunması için yetkililere çağrıda bulundu.

Kaybolduğu gün annesine terziye gideceğini söyleyen Güner'in, daha sonra park yakınında siyah bir otomobile bindiği iddia edildi. Aile, park çevresindeki kamera ve MOBESE kayıtlarının incelenmesini istedi.

Kızından 4 gündür haber alamamanın üzüntüsünü yaşayan anne Sevgül Güner, kızının can güvenliğinden endişe ettiklerini belirterek yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istedi.

Güner, "Yeter ki kızımın sağ olduğunu bileyim. Bize bir mesaj göndersin, sesini duyayım. Tek istediğimiz kızımızın sağ salim bulunması." diyerek yaşadığı acıyı dile getirdi.

Nurgül Güner'in kaybolduğu gün annesine terziye gideceğini söylediğini aktaran aile, genç kızın daha sonra parkın yakınında görüldüğünü belirtti.

Aile, bir komşunun, Güner'in siyah bir otomobile binerken gördüğü iddiasında bulundu. Kızının 4 gündür kayıp olduğunu belirten anne Sevgül Güner, yaşadıkları endişeyi anlatarak yetkililerden yardım istedi.

Güner "Dört gündür kızım kayıp. Bir haber alamıyoruz. Parkın önünde bir araba durmuş, arka kapıyı açmışlar ve kızımı bindirmişler. Kim olduğunu biz de bilmiyoruz. Allah rızası için kimse kızımı çıkarsın." ifadelerini kullandı.

Nurgül'ün ailesiyle herhangi bir sorunu olmadığını dile getiren anne Güner, kızının kardeşleri ve ailesiyle yakın ilişkisi bulunduğunu belirterek, "Kızımızın hiçbir sorunu yoktu. Bizden iki saat ayrı kalsa bile dayanamazdı. Şimdi nerede olduğunu, kimin yanında olduğunu bilmiyoruz." diye konuştu.

Ailenin, kaybolmanın ardından ilgili devlet kurumlarına başvurduğu ancak kamera görüntülerine ulaşamadıkları yönündeki iddiaları da gündeme geldi. Park çevresindeki güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarının incelenmesini isteyen anne Güner, kızının bulunması için yetkililerden destek talep etti.

"Yaşadığını bilmek istiyoruz"

Kızına da seslenen anne Güner "Kızım, eğer sesimi duyuyorsan bil ki ne ben ne baban ne de ailen sana hiçbir şey yapmayacağız. Ne istiyorsan yaparız. Yeter ki bize haber ver. Bize bir mesaj gönder, sesini duyayım.” şeklinde konuştu.

"Bir umutla 4 gündür bekliyoruz"

4 gündür büyük bir endişe yaşadıklarını belirten anne Güner, "Gece gündüz ağlıyoruz. Ben perişanım, babası perişan, kardeşleri perişan. Tek istediğimiz kızımızın sağ olduğunu bilmek.” dedi.

Aile, Nurgül Güner’in bulunması için vatandaşlardan da duyarlı olmalarını ve genç kadını görenlerin yetkililere bilgi vermesini istedi. (İLKHA)

Ömer Faruk SEYHAN

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com
Reklam
Reklam

Trump, Güney Kore'yle askeri tatbikatların ölçeğini Kuzey Kore için küçülttü

İtalya'da bir çift, çocuklarının arabada öldüğünü 100 kilometre sonra fark edebildiler

Tanker demir bariyeri biçti: Sürücü yaralandı

Yemen'deki Suudi destekli hükümet güçleri Ensarullah hedeflerine saldırdı

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: 8 tutuklama

Cezayir'de otobüs devrildi: 6 ölü 31 yaralı

HAMAS, Kahire toplantısının detaylarını açıkladı ve arabuluculardan beklentilerini dile getirdi

"Hayat Namazla Güzeldir" programı İstanbul'da yoğun katılımla gerçekleşti

Mardin’de yaşanan kaza sonrası kavga: 3 yaralı

Gazze'den 35 esir serbest bırakıldı

Şanlıurfa'da 'Hayat Namazla Güzeldir' final programı düzenlendi

Diyarbakır'da otluk alanda başlayan yangın lastiklere sıçradı

Hekimhan'da sel baskını

Malatya'da otomobiller çarpıştı: 2 yaralı

Lübnan'da şehit sayısı 4 bin 346'ya yükseldi

Türkiye dahil 8 ülkeden, ABD'nin Gazze'deki saldırıları sona erdirme planlarının işgal tarafından reddedilmesine tepki

Belçika'da binlerce hektar alan kül oldu, orman yangınları sürüyor

Ankara'daki uyuşturucu operasyonunda 6 gözaltı

Trump'ın damadı Mısır yönetimi ve HAMAS temsilcileriyle görüşmeler yaptı

İçişleri Bakanı Çiftçi Diyarbakır'da konuştu: Tarihi bir dönemece girdik

Şırnak'ta bot devrildi: Bir ölü

Zimbabve'de teknenin devrilmesi sonucu ölü sayısı 80'e yükseldi

Petro: Golan Tepeleri israile ait değil, Suriye toprağıdır

Yunanistan'da orman yangını: 2 ölü

Siyonist işgalciler Gazze'de yerinden edilenlerin kaldığı çadırlara saldırdı

İstanbul'da kentsel dönüşümde sayı 1 milyona ulaştı

HAMAS, Mısır istihbaratıyla Gazze ve Batı Şeria'yı görüştü

Mısır ile Etiyopya arasında Nil Nehri gerginliği

HÜDA PAR’ın gündeme getirdiği sorun için çalışma başlatılacak

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz: Antalya’da yüksek elektrik faturaları vatandaşı mağdur ediyor

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Trump, Güney Kore'yle askeri tatbikatların ölçeğini Kuzey Kore için küçülttü

İtalya'da bir çift, çocuklarının arabada öldüğünü 100 kilometre sonra fark edebildiler

Tanker demir bariyeri biçti: Sürücü yaralandı

Yemen'deki Suudi destekli hükümet güçleri Ensarullah hedeflerine saldırdı

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: 8 tutuklama

Cezayir'de otobüs devrildi: 6 ölü 31 yaralı

HAMAS, Kahire toplantısının detaylarını açıkladı ve arabuluculardan beklentilerini dile getirdi

Reklam
Yeni Slow Radyo