• BIST 100

    9364,55%0,16
  • DOLAR

    39,40% 0,10
  • EURO

    45,45% -0,17
  • GRAM ALTIN

    4286,21% 0,05
  • Ç. ALTIN

    6927,68% -0,09
AK Parti, basın mensuplarıyla bir araya geldi
GÜNDEM
Tarih: 18.05.2023 14:10
Güncelleme: 1.01.0001 00:00
AK Parti, basın mensuplarıyla bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

AK Parti, basın mensuplarıyla bir araya geldi

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda geçmiş dönem ve yeni dönem milletvekilleri basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Perre Antik Uygulama Otelinde düzenlenen programda, AK Partili yöneticiler ve basın mensupları bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantı sonrasında basın eski ve yeni milletvekilleri basın mensuplarının soruları cevapladı.
Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Emrah Bulucu, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederek, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlere basın mensuplarının göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. Huzurun başkenti olan Adıyaman’a yakışır bir şekilde bir seçim gerçekleştirdik. 28 Mayıs çalışmalarına da başladık. Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla seçmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise, 6 Şubat depreminden sonra memlekete daha çok hizmet etmek gerektiğini belirterek, “Kentin yeniden ayağa kaldırılabilmesi için el birliği ile herkesin katkı sunacağı bir çalışma sergilememiz lazım. Kentimizin yeniden inşa etmesi için imar planının çıkmasını bekliyoruz. Bu kente hizmet eden milletvekillerimize çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.
27. Dönem Milletvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, “6 Şubat’tan beri çok acı günler yaşadık. Büyük bir hasar ile karşı karşıya kaldık. Bu sorunların üstesinden de el birliği ile geleceğiz. Devlet millet bu enkazı kaldırmak için çabaladık. Ancak son günlerde yapılan yardımları, oy olarak gören kişileri görmek bizleri üzdü. Bizim için insan önemliyken, birileri için bunun böyle olmadığını görmek bizleri son derece üzdü” şeklinde konuştu.
Milletvekili Resul Kurt, depremde en ağır yaralı alan Adıyaman’a en iyi şekilde hizmet etmek için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.
Milletvekili İshak Şan, görev yapacakları beş yıl boyunca rehavete kapılmadan, kente en iyi şekilde hizmet etmenin gayretinde olacaklarının altını çizdi.
Milletvekili Mustafa Alkayış, 14 Mayıs’ta ki seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, Adıyaman’ı yeniden kalkındırmak için omuzlarında büyük yük olduğunu kaydetti.
27. Dönem Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyamanlı vatandaşların istikrardan ve güvenden yana tercihini yaptığını, 28 Mayıs tarihindeki seçimlerde de rekor oy ile Cumhurbaşkanını destekleyeceğini ifade etti.
Milletvekili adayı Ziya Polat, yeni seçilen milletvekillerinin bayrağı daha ileri götürmesi temennisinde bulundu.

Rekabet Kurumu’ndan gıda laboratuvarlarına ceza

Gazze'deki direniş, ortak operasyonlarla işgalcileri öldürüp yaralıyor

Elektrik ve su sorunu küçükbaş hayvan üreticilerini bezdirdi

Genetik testler otizmi net göstermez, riski ortaya koyar!

Devrim Muhafızları: Operasyonlar siyonist rejim yıkılana kadar sürecek

Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı

Nijeryalı Eğitimci İdriss: Eğer bu kadar insanın ölmesi sizi bir araya getiremiyorsa, diyecek söz yok

Vali Yavuz: Bağımlılık, yalnızca bedenleri değil, zihinleri ve iradeyi de esir almaktadır!

İran medyası: Tahran'ın füze harekatında siyonist istihbarat subayları öldü

Siyonist Katz: ABD, savunmamızda bize destek veriyor, bugün Tahran’a saldırılar düzenleyeceğiz

HÜDA PAR'dan valiliğe çağrı: Siyonist katilin İstanbul'umuzda konser vermesi büyük bir züldür

Şanlıurfa'da kamyonet şarampole devrildi: 1 kişi yaralandı

DMM, “Bakanlık koruması altındaki 5 çocuk intihara kalkıştı” iddialarını yalanladı

Türkiye’nin orman alanı 23,4 milyon hektara yükseldi

Ceyhan Belediyesi’nde başkanlık koltuğu yine Aydar ailesine geçti

Şanlıurfa’da tarla yangını: 100 dönüm buğday kül oldu

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 55 bin 493'e ulaştı

Kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Pakistanlı Dr. Şevket Javaz: Birlik olmadan Filistin’in kurtuluşu mümkün değil

Evde çıkan yangında mutfak küle döndü

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılan Elibüyük, Mısır'da yaşadıklarını anlattı

Emekli öğretmen hüsn-i hat sanatıyla hayatını baştan yazdı

Üç tır çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Aktan: Düğünlerde Kur'an ve sünnete uygun bir duruş sergilenmeli

Battalgazi Belediyesi'nden yeşil alan atağı

11’inci kattan düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi defnedildi

Endonezyalı Siyaset Bilimci Didik: Bir Müslüman’ın en büyük sınavı Filistin’e karşı tutumudur

Elazığ Ovası’nda 2025 yılı fiğ hasadı başladı

DSÖ: Gazze hastanelerinde 2 milyon kişi için sadece 1500 yatak kapasitesi kaldı

Elazığ'da, Gazze'ye giden aktivistler coşkuyla karşılandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Rekabet Kurumu’ndan gıda laboratuvarlarına ceza

Gazze'deki direniş, ortak operasyonlarla işgalcileri öldürüp yaralıyor

Elektrik ve su sorunu küçükbaş hayvan üreticilerini bezdirdi

Genetik testler otizmi net göstermez, riski ortaya koyar!

Devrim Muhafızları: Operasyonlar siyonist rejim yıkılana kadar sürecek

Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı

Nijeryalı Eğitimci İdriss: Eğer bu kadar insanın ölmesi sizi bir araya getiremiyorsa, diyecek söz yok