-
BIST 100
17873,25%-0,08
-
DOLAR
47,88% 0,11
-
EURO
55,41% 0,26
-
GRAM ALTIN
6730,22% 0,59
-
Ç. ALTIN
10723,52% 0,00
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fedaioğlu: 28 Şubat zihniyetinin her an hortlayabileceğini bir kez daha idrak ediyoruz
-
A+Buyut
-
A-Kucult
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, amaçları itibarıyla 27 Mayıs neyse, 12 Eylül neyse, 27 Nisan neyse, 15 Temmuz neyse 28 Şubat da aynı şekilde bir darbe olduğunu kaydetti.
Fedaioğlu, Postmodern darbe ifadesiyle tarihe geçen 28 Şubat darbesinin yıl dönümü münasebetiyle partisinin il binasında basın açıklaması düzenledi.
28 Şubat’ın millet iradesine silah çekildiği kara bir gün olduğunu dile getiren Fedaioğlu, "28 Şubat darbesinin 29. yıl dönümünde darbe ve darbecilik zihniyetini kınamak için bugün bir araya geldik. Öncelikle şunun altını çizmek isteriz ki amaçları itibarıyla 27 Mayıs neyse, 12 Eylül neyse, 27 Nisan neyse, 15 Temmuz neyse 28 Şubat da aynı şekilde bir darbedir. Hatta siyasetin yanı sıra topluma yönelik de indirilmiş ağır bir darbeden bahsediyoruz. Sonuçlarının nesillerce sürmesi amaçlanan, hesaplı bir şekilde kurgulanmış bir darbedir. Bu ülkenin insanının milli ve manevi değerlerini hedef almış bir pusudur. Millet iradesine karşı tanklar yürütülmüş; seçilmiş Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti görevden el çektirilmiş; başta başörtülü kadınlar olmak üzere bu ülkenin mütedeyyin kesimlerine yönelik büyük bir zulüm dalgası başlatılmıştır. Bu ülkenin vatandaşları kendi ülkesinin kurumlarına sırf dini hassasiyetlerinden ötürü sokulmamaya çalışılmıştır. AK Parti olarak 28 Şubat ve benzeri tüm darbeci ve vesayetçi girişimlerin karşısında olduğumuzu burada bir kez daha ilan ediyoruz." şeklinde konuştu.
"Engelleri milletimizle birlikte aşacağız"
Fedaioğlu, "Son zamanlarda yine başörtüsü ve Anadolu’muzun yerel kıyafetlerine yönelik çirkin tavrı gördükçe 28 Şubat zihniyetinin her an hortlayabileceğini bir kez daha idrak ediyoruz. Maalesef bazıları AK Parti iktidarı döneminde atılan demokratikleşme adımlarıyla hak ve özgürlükler noktasında kaydedilen ilerlemeye rağmen hala içinde bu köhne zihniyeti taşıyor. Bu anlamda milli iradenin inşası noktasında demokrasi bilincinin, sivil iradenin, sandığın gücünün ne denli önemli olduğu bir kez daha anlaşılmaktadır. Bu fikirlerin karşısında duranlar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti var diye şimdilik belli şeyleri söylemeye cesaret ve fırsat bulamıyorlar. Ancak ilk fırsatta neler yapabileceklerinin fragmanını her seferinde milletimize izletiyorlar. Bu zihniyetle mücadele biz AK Parti için bir demokrasi mücadelesidir; bir hak mücadelesidir; büyük Türkiye mücadelesidir. Şunu vurgulamak lazım ki toplumsal barışımıza kasteden bu zihniyet orada durduğu sürece büyük ve güçlü Türkiye idealimize ve Türkiye yüzyılı vizyonumuza her daim ket vurulmaya çalışılacaktır. Ancak bizler tüm bu engelleri milletimizle beraber aşmaktan geri durmayacağız." ifadelerini kullandı.
"Darbeci zihniyet karşısında dimdik duracağız"
Darbeci zihniyet karşısında dimdik durma iradesini yılmadan sürdüreceklerini belirten Fedaioğlu, "Bizler AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemize hizmet etme kararlılığımızı ve darbeci zihniyet karşısında dimdik durma irademizi yılmadan sürdüreceğiz. Demokrasi tarihimizde bir daha asla 28 Şubat benzeri süreçlerle karşılaşmamak için milli irade anlayışını daima diri tutmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)
İzmirli aktar lavantanın kullanım alanlarını anlattı: Yağına ve esansına dikkat
HÜDA PAR Maden İlçe Başkanı Bektaş’tan Kaymakamlığa kapsamlı rapor
On binlerce Filistinli Mescid-i Aksa'da cuma namazı kıldı
Vietnam'da Afrika'dan kaçırıldığı belirtilen 1,2 ton fildişi ele geçirildi
Van'dan Filistin Konvoyu’na destek: Konvoyun yoluna devam etmesine izin verin
Bakan Göktaş: Taciz iddialarında hiçbir makam hukukun dışında koruma alanı oluşturamaz
NZP Gold hakkında sahte altın iddianamesi
Umut Kervanı Bursa'da yüzlerce aileye gıda ve nakdi yardımında bulundu
Van Umut Kervanı yaz okulu doğa gezisiyle sona erdi
Giresun’da sağanak sonrası iki vatandaşı arama çalışmaları sürüyor
Letonya hava sahasında İHA alarmı
KDC'de Ebola alarmı büyüyor: Salgın altıncı eyalete yayıldı
Kırmızı bültenle aranan Serkan Kurtuluş Türkiye’ye iade edildi
Diyarbakır İslami STK'lar: Filistin Konvoyu'nun yoluna devam etmesine izin verin
ABD ve Türkiye, Trump'a yönelik suikast iddiasını doğrulamadı
Bozcaada’da kaybolan Uğur Savaş’ı arama çalışmaları üçüncü gününde
Ryanair uçağında motor parçası kabin camını parçaladı: 1 yolcu ağır yaralandı
Sudan'da diyalog hazırlığı: Burhan'dan muhaliflere af ve ulusal komite mesajı
Arjantin'de yakalanan suç örgütü elebaşı Türkiye'ye getiriliyor
Romanya'da Ukrayna sınırı yakınlarına İHA düştü
Niğde'de sahte altın operasyonu
Japonya'da rekor yağış: 5 ölü, 1 kayıp
Almanya'da helikopter kazası: Pilot hayatını kaybetti
Hindistan'ın Himalaya bölgesinde tünel çöktü: 7 kişi öldü, kurtarma çalışmaları sürüyor
İngiltere'de skandal: Vergi destekli bağışlar Gazze'de katliam yapan askerlere aktarıldı
Marmara ve Ege'de fırtına bekleniyor
Avrupa alev alev: Fransa ve İngiltere'de orman yangınları büyüyerek devam ediyor
Bakan Fidan Mısır ile ilişkilerde iş birliğinin güçlendirileceğini belirtti
Trump yönetiminin Harvard'a açtığı "antisemitizm" davası düşürüldü
Ağrı trafiği alarm veriyor, kısa mesafeler çileye dönüşüyor, çözüm mühendislik aklında!
Yükleniyor







