• BIST 100

    10622,60%-0,91
  • DOLAR

    41,80% -0,07
  • EURO

    48,50% -0,24
  • GRAM ALTIN

    5480,27% 1,41
  • Ç. ALTIN

    9015,83% 0,00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: “Konut değil yaşam alanları yapıyoruz”

13 Ekim 2023, Cuma 13:35
13 Ekim 2023, Cuma 13:35
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: “Konut değil yaşam alanları yapıyoruz”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: “Konut değil yaşam alanları yapıyoruz”

Adıyaman’daki kalıcı konutları gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Sadece konut değil, yaşam alanları inşa ediyoruz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konut alanlarını gezmeden önce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. İl Başkanı Emrah Erkan bulucu, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Milletvekili Resul Kurt, belediye başkanları, ilçe başkanları toplantıya katıldı.
Toplantı sonrasında Örenli Mahallesi’nde yapımı süren 3 bin 34 konut alanında incelemede bulunan Çiğdem Karaaslan, örnek daireyi gezdi.
Gazetecilere açıklamada bulunan Çiğdem Karaaslan, “Deprem bölgemizi hiç yalnız bırakmıyoruz. Depremin ilk anından ilk gününden beri sahada bütün o aşamaları, burada hem vatandaşlarımızla, hem yöneticilerimizle, başkanlarımızla, vekillerimizle hepimiz takip ediyoruz. Şuanda bulunduğumuz noktada, Adıyaman’da olmak bizler için de hakikaten bir mutluluk vesilesidir. Çünkü Adıyaman’da büyük bir yıkım yaşandı, canlar kaybedildi, Allah’tan rahmet diliyorum. Acı bu anlamda çok büyük ve hep yüreğimizde taşıyacağız. Ama bir yandan da çok büyük bir sorumluluğumuz var. Yaralarımızı hızla sarmak, hızla şehirlerimizi ihya ve inşa etmek için verdiğimiz bir gayret var. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, hükümetimiz, bakanlıklarımız, ilgili bütün kurum ve kuruluşlarımız sahada çok hummalı bir çalışma yürütüyor. İşte bu gün onun somut örneğindeyiz. İçinde bulunduğumuz konut alanında ki adada devam eden 614 konutun neredeyse büyük oranda bitmiş olduğunu görmek, örnek daireyi gezmiş olmak, vatandaşlarımızın çok kısa bir süre içerisinde peyderpey konutlarına yerleşecek olmaları, sıcacık yuvalarına yerleşecek olmalarını bilmek görmek hakikaten bizler için çok önemlidir. Bu alandı 3 bini geçen bir konut sayısı, Karadağ İndere mevkiinde 16 binin üzerinde konut ve bunlar hızla yükselmeye devam ediyor. Bizler sadece konut üretmiyoruz, bizler yeni yaşam alanları üretiyoruz. Dolayısıyla burada eğitimden sağlığa bütün imkanlarıyla, sosyal donatılarıyla birlikte aslında şehirlerimizi yeniden ihya ediyoruz. Dolayısıyla bu çok önemli bir süreç, hem yerinde dönüşümün devam ettiği, hem rezerv alanlarda konut dokusunun vücut bulduğu inşaat faaliyetlerinin hızla arttığı belli bir aşamaya geldi, inşallah tamamlayacağız” dedi.

İstanbul'da 12 saatlik su kesintisi

DSÖ: Gazze’nin sağlık sisteminin yeniden inşa edilmesi gerekiyor

Şehit Yasin Börü ve arkadaşları Malatya'da anıldı

Ege Denizi'nde 3.5 Büyüklüğünde Deprem

Kars'ta feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Sami Ebu Zuhri: Kudüs özgürlüğüne kavuşana kadar mücadelemize devam edeceğiz

Ağrı’da ambulans ile kamyonet çarpıştı: 7 yaralı

Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi insanlık suçlarının hesabını vermeli

ASTP Kurucu Başkanı Kır: Kudüs esarette olduğu müddetçe Filistin sorunu bitti demek inancımıza aykırıdır

Şırnak’ta 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Yol kontrolünde bir araçta 5 kilogram külçe altın ele geçirildi

Karabük’te kaçak kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı

Meksika’da sel felaketi: 64 ölü, 65 kişi kayıp

OPEC+ ülkeleri üretimi yükseltti

Rusya: Tomawahk füzelerinin Ukrayna'ya verilmesinin kötü sonuçları olur

Altının kilogramı 5 milyon 670 bin liraya yükseldi

Samsun’da temizlik aracının çarptığı yaya hayatını kaybetti

Malatya’da dilencilere 1 milyon 453 bin TL para cezası uygulandı

Batman-Bismil yolunda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı

"Hatay'da hala çadırda kalan depremzedeler var" iddiası yalanlandı

Doğru: Tren hattındaki güvenlik eksikleri giderilmeli

İzmir’de yıkım çalışmasında 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Bingöl’de trenin çarptığı büyükbaş hayvan telef oldu

Mısır'da Gazze için düzenlenen zirvede imzalar atıldı

Alice Fırtınası, İspanya'nın doğu kıyılarını ve Balear Adaları'nı vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şarm el-Şeyh’te 3 liderle görüştü

Gazze'de enkazlardan 60 şehidin daha naaşına ulaşıldı

Madagaskar'da kriz derinleyşiyor

Samsun'da şap hastalığı karantinası

Uzun süren ses kısıklığına dikkat!

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İstanbul'da 12 saatlik su kesintisi

DSÖ: Gazze’nin sağlık sisteminin yeniden inşa edilmesi gerekiyor

Şehit Yasin Börü ve arkadaşları Malatya'da anıldı

Ege Denizi'nde 3.5 Büyüklüğünde Deprem

Kars'ta feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Sami Ebu Zuhri: Kudüs özgürlüğüne kavuşana kadar mücadelemize devam edeceğiz

Ağrı’da ambulans ile kamyonet çarpıştı: 7 yaralı