• BIST 100

    9136,34%0,64
  • DOLAR

    38,51% 0,19
  • EURO

    43,69% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4038,91% 0,88
  • Ç. ALTIN

    6483,07% 0,00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “(Seçim sonuçları) Birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceğiz”

GÜNDEM 16.05.2024 12:50:04 0
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “(Seçim sonuçları) Birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “(Seçim sonuçları) Birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adıyaman’da teşkilatlarla düzenlediği toplantıda seçim sonuçlarını birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceklerini vurguladı.
31 Mart seçim sonuçlarını AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birine seçim sonucunu fatura etmek gibi bir kolaycılık o kadar kolay ki ve gelecekle ilgili yapacakları planlamalara hiçbir faydası olmayacağını dile getirdi.
AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında düzenlenen ve Milletvekili İshak Şan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, partinin yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart 2024 seçimleriyle ilgili sonuç değerlendirmesi yapmak ve önümüzdeki süreci planlamak üzere Adıyaman’ımızda teşkilat ziyareti amacıyla buradayım. Teşkilatlarımızla önümüzdeki süreçle ilgili konuda yapmamız gereken çalışmaları konuşacağız. 31 Mart 2024 seçim sürecinde sonuç itibariyle seçim akşamı aldığımız sonuç bizi memnun etmedi. Adıyaman’ı da memnun etmedi. AK Partimiz kurulduğu 2002’den bu yana geçen bu 22 yıllık süreç içerisinde sandıktan çıkan sonuçları en iyi değerlendiren, en iyi okuyan bir siyasi hareket olarak eksiğini, fazlasını yorumlamış ve siyasetin gelecek planlamasını en isabetli yapma kabiliyeti taşımız dünyanın en büyük hareketlerinden, siyasi partilerinden bir tanesi. 12 Milyona aşkın üyesi bulunan 2,5 milyon civarında parti teşkilatları olan bu büyük siyasi hareket hakikatten bu 31 Mart seçimleri sonrası ortaya çıkan sonuçtan memnun değil. Biz bunun daha iyisini bekliyorduk diyen ve bundan sonra da daha iyi olması için yapılması gerekenler neler diyen bir araştırmayı, sorgulamayı kendi içimizde yapıyoruz ve önümüz planlamasını da buna göre yapacağız. Hiçbir şekilde fatura kesmek gibi bir cümle doğru bir şey değil. Seçim bir süreç bu süreç içerisinde milletimizin dediklerinin ne olduğunu ne dediğini çok iyi anlamak lazım, ancak o süreçle ilgili kararlar verilebilir. Bunu en iyi şekilde AK Partimiz önümüzdeki günlerde Allah’ın izniyle değerlendirip sonuçlandıracak. Zaten çalışmalar deva ediyor. Sadece Adıyaman’ımızda değil Türkiye genelinde de yerel seçimler de daha iyi sonuçlar almak istedik. Daha iyi sonuçlar alamamamızın içerisinde ekonomik nedenler var, başka sorunlar var, 6 Şubat depreminin oluşturduğu travma var. Arkadaşlar biz şuna bakıyoruz, biz ondan ders alacağız. Onunla ilgili sonucu kimseye fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceğiz. Özellikle onun altını çizmek istiyorum. Yani birine seçim sonucunu fatura etmek gibi bir kolaycılık o kadar kolay ki ve gelecekle ilgili yapacağımız planlamalara da hiçbir katkısı ya da faydası yok. Sadece birilerinin hiddetini birilerinin belki de o konudaki kızgınlığına işte yüreğine su serper o. Amaç üzüm yemek bağcı dökmek değil. Bizim amacımız bu teşkilatlarımızın motivasyonunu canlı tutup önümüzdeki süreçte geçmişle ilgili olan kırılganlıkları, incinmişlikleri telafi edip geleceğe yönelik şeyleri konuşmamızın bizim de, hepimizin de, Adıyaman’ımız için de faydalı olanın bu olduğunu düşünüyoruz. Bunu da çok çabuk kısa süre içerisinde başaracağız” diye konuştu.
Toplantı yapılan konuşmaların ardından basına kapalı bir şekilde devam etti.

İlerleyen yaşına rağmen yarım asırlık tecrübesiyle sulama motorlarını tamir ediyor

Manisa'da yolcu otobüsü devrildi: 16 yaralı

Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan özgürlük filosu gemisine işgal saldırısı

2025 ALES/1 sonuçları açıklandı

Narin Güran cinayetinde 'Suçluyu kayırma' davasında 3'üncü duruşma başladı

Nablus'ta işgal saldırısında bir şehit

Yemen: Siyonist rejimin hava üssü balistik füzeyle vuruldu

Mardin’de 3 firari şahıs yakalandı

Siyonist rejim Gazze'de iki evi vurdu: 9 şehit, çok sayıda yaralı

Mevduat ve fon gelirlerinde stopaj uygulaması 31 Temmuz'a kadar uzatıldı

Brent petrolün varili 62 dolar seviyesinde

Ukrayna: Rusya'nın İHA saldırılarında 31 kişi yaralandı

Yapıcıoğlu Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu

Ülke genelinde düzensiz göç denetimi: 547 göçmen yakalandı, 21 organizatör gözaltında

Sağlık Bakanlığı 19 bin personel alımı yapacak

Döviz kurlarında son durum

Altın fiyatları güne yükselişle başladı

Doğu ve Güneydoğu için toz taşınımı ve fırtına uyarısı

Meteorolojiden sel ve su baskını uyarısı

Abdulmelik el-Husi: ABD uçak gemileri Yemen direnişinden kaçıyor

UNRWA: 3 bin yardım tırı Gazze sınırında bekletiliyor

HAMAS'tan ABD'ye tepki: UNRWA'nın yasaklanmasına verilen destek, siyonist soykırıma ortaklıktır

Kassam Tugayları'ndan Refah'ta siyonistlere pusu

Siyonist rejim Şam'da başkanlık sarayı yakınına hava saldırısı düzenledi

Pakistan ordusundan gerçek mühimmatla tatbikat

Rusya ve Kuzey Kore arasında Tumen Nehri üzerinde köprü inşasına başlandı

Trump ulusal güvenlik danışmanını kovdu

Gazze'den dünyaya "çocukların açlıktan ölmemesi" için çağrı

Filipinler'de otobüs kazası: 12 ölü

Kütahya'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ