• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

AK Parti heyetinden kaçırılan kızın ailesine ziyaret

19 Ocak 2023, Perşembe 03:00
19 Ocak 2023, Perşembe 03:00
AK Parti heyetinden kaçırılan kızın ailesine ziyaret
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

AK Parti heyetinden kaçırılan kızın ailesine ziyaret

AK Parti heyeti önceki gün Adıyaman’da, bir şahıs tarafından kaçırılan ve polis ekiplerince bulunan 4 yaşındaki kızın ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ve Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, Adıyaman’da sokakta oynarken kaçırılan 4 yaşındaki H.U’nun güvenlik ekiplerince bulunmasının ardından Usu ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Aileyle yakından ilgilenen AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, tüm Türkiye’yi hüzne boğan bu süreci yakından takip ettiklerini belirterek, “Müjdeli haberi aldığımız andan itibaren duygularımıza hakim olamadık. Gerçekten çok mutlu olduk. Bugün de ailemizin mutluluklarına ortak olmak için hem kendilerini ziyaret etmek istedik hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Gerçekten bu duyguyu tarif etmek imkansız. Hele hele bir kız çocuğun kaçırılmasının acısını en çok anne ve babalar derinden hisseder. Elbette şu ayrıntı da son derece önemli, olayın ilk başından itibaren Adıyaman Emniyet Müdürlüğümüzün kurduğu özel ekiple birlikte çevredeki yüzlerce kamera incelenerek yaklaşık 12 saatlik kamera görüntüsü taranmıştır. Son kamera görüntüsünün tespit edildiği alan daraltılarak yapılan çalışmalar neticesinde kızımızın Şanlıurfa iline götürüldüğü tespit edilerek özel ekip Şanlıurfa’da görevlendirilmiştir. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmalar neticesinde çocuğun kaybolmasının üzerinden 24 saat geçmeden şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış ve kızımız da ailesine teslim edilmiştir.
Bu titiz çalışmayı yürüten başta Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere tüm güvenlik görevliliklerimize teşekkür ediyorum. Bu mutlu haberi aldıktan sonra teşkilatımızla, mahalle başkanımızla ve mahalle muhtarımızla ailemizi ziyaret ettik ve her daim yanlarında olduğumuzu belirttik. Usu ailesinin hüznün emniyet teşkilatımızın gayretleriyle sevinç gözyaşlarına bırakması hepimizi hem duygulandırdı hem de mutlu etti. Rabbim bir daha bu acıları, bu sıkıntıları kimseye yaşatmasın. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun” diye konuştu.
Usu ailesi ise ziyaretten ötürü AK Parti heyetine teşekkür ederek süreçle ilgili bilgiler vererek, Adıyaman Emniyetine teşekkür etti.
[gallery ids=',80065']

Çevreyi kirletenlere 6 ayda 2,6 milyar lira ceza

Güneydoğu’dan temmuzda 1,1 milyar dolarlık ihracat: Yüzde 2,1 büyüme

36 ilde 102 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Gram altın 4 bin 400 TL’yi aştı

Gaziantep'te 158 aranan şahıs yakalandı

Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı

Rusya'da 6,7 büyüklüğünde deprem

İşgalci siyonistler Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi

Ankara’da sağanak yaşamı felç etti

İtalya'dan Gazze'ye havadan yardım kararı

Siyonist esir ailelerinden Netanyahu'ya tepki

DMM: “Usulsüz atama” iddiaları asılsız

İşgal rejimi Gazze’de Filistin Kızılayı karargahını vurdu

Aşırı sıcaklar etkisini yitiriyor

HÜDA PAR’dan “Son Kale Aile” paneli: Aile hakemliği yargı sistemine kazandırılmalı

Gazze'de sağlık sistemi çöküşün eşiğinde

UAEA: Zaporijya Nükleer Santrali vuruldu

Yıldırım: "Evlilik namaz gibi, hac gibi ibadettir"

Somali'de şiddetli çatışmalar devam ediyor

Pakistan, Çin'den Z-10ME taarruz helikopterleri satın aldı

Davet ve Gençlik Hareketi'nin park etkinlikleri devam ediyor

Otobüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Gazze'de can kaybı 60 bin 430'a ulaştı

Portekiz'de aşırı sıcaklar nedeniyle 264 ölüm

Ukrayna, Rus petrol tesislerine saldırdı

Şanlıurfa’da şiddetli yağış etkili oldu

HAMAS Gazze'deki siyonist esirin görüntüsünü paylaştı: israil hükümeti onları aç bırakmayı seçti

Rusya: ABD'nin denizaltıları uzun süredir kontrol altında

Uyuşturucu satmaktan araması bulunan şahıs yakalandı

"Asgari ücretlinin temel ihtiyaçlarını karşılaması artık mümkün değildir"

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Çevreyi kirletenlere 6 ayda 2,6 milyar lira ceza

Güneydoğu’dan temmuzda 1,1 milyar dolarlık ihracat: Yüzde 2,1 büyüme

36 ilde 102 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Gram altın 4 bin 400 TL’yi aştı

Gaziantep'te 158 aranan şahıs yakalandı

Meteoroloji'den sağanak ve fırtına uyarısı

Rusya'da 6,7 büyüklüğünde deprem