• BIST 100

    14146,33%-0,26
  • DOLAR

    42,80% 0,19
  • EURO

    50,16% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5956,40% 0,03
  • Ç. ALTIN

    9601,11% -0,09

AK Parti İl Adıyaman Başkanlığı vefa iftarı düzenledi

19 Nisan 2023, Çarşamba 11:45
19 Nisan 2023, Çarşamba 11:45
AK Parti İl Adıyaman Başkanlığı vefa iftarı düzenledi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

AK Parti İl Adıyaman Başkanlığı vefa iftarı düzenledi

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev alan partililer için vefa iftarı düzenledi.
Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programının açılış konuşmasını AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu yaparak, tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.
Başkan Emrah Erkan Bulucu, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana vefa duygusunu her daim muhafaza ettiğini vurgulayarak, “Hamdolsun ki Adıyaman AK Parti teşkilatı olarak birbirimize karşı vefa duygularımızı en iyi şekilde muhafaza ettik ve etmeye devam ediyoruz. Hele hele asrın felaketinin en ağır şekilde yaşadığımız Adıyaman’da ahde vefanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha gördük. İşte bu zor günlerde sadece siyasi parti olarak değil her bir vatandaşımızın vefa müessesini en derinden yaşayarak, yaşatarak bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamıza vesile olacağına inanıyorum. Manevi boyutuyla da bakacak olursak vefa imandandır düsturunu unutmamamız gerekiyor. Kıymetli bir üstadın da ifade ettiği gibi, ‘Vefaya veda etmeyin, iyilik gördüğünüz insanı unutmayın.’ Bu güne kadar bu davayı birlikte omuzladık. Bundan sonrada Allah’ın izniyle bu davayı birlikte yürüteceğiz. Çünkü bizim uğrunda hizmet ettiğimiz dava insana hizmet etme davasıdır. AK Parti´nin diğer partilerden ayrıldığı en önemli nokta burasıdır. Kurulduğu günden bu güne kadar teşkilatlanmalarda yer alan gönül dostlarından, gönüllülere kadar her kademesine gösterdiği vefanın, her seçimden zaferle çıkan bir başarı hikayesi vardır. Allah´a şükürler olsun ki Adıyaman’ımızın güzel insanları her seçim döneminde hizmet siyasetinden yana tercihini kullandı. İnşallah 14 Mayıs’ta da milletimizle birlikte gelecek asrı “Türkiye Yüzyılı” kılacağımıza inanıyoruz. Saha çalışmalarımızda bunu net bir şekilde görüyoruz. Bu seçim sürecinde de gönül bağını hiçbir zaman bırakmayan dava arkadaşlarımızla birlikte Adıyaman’da gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Umut, azim ve inançla çıktığımız yolun sonunda 14 Mayıs’ın zaferi olacak inşallah. Bu vesileyle davetimize icabet ederek vefa gösteren dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim ramazanı hepimize mübarek kılsın” diye konuştu.
AK Parti’nin iftar yemeğine TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Milletvekili adayları Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, Ziya Polat, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, parti mensupları katıldı.

Hakkâri’de yasa dışı avcılığa 956 bin TL para cezası

Tayvan'da metro istasyonunda bıçaklı saldırı: 3 ölü

Ağrı’da zamanla yarış, 2 yaşındaki Aras bebek uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi

AB ülkeleri Ukrayna'ya 90 milyar avro kredide anlaştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Pütürge'ye 41 milyon liralık hizmet

Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem

Adalet Bakanı Tunç’tan, “Rojin Kabaiş” açıklaması

Türkiye'den ABD'nin Suriye'ye yaptırımları kaldırmasına ilişkin açıklama

Deprem bölgesi Malatya'da bir camii daha ibadete açıldı

Hafta sonu nüfus müdürlükleri açık olacak

"Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2025" yayımlandı

Saral'dan Sabancı Üniversitesi’ne "cuma namazı" tepkisi

Gıda zehirlenmesi m viral enfeksiyon mu?

SoGreen Yeşil ve Kapsayıcı Kalkınma Hibe Programı başvuruları başladı

Ankara’da aranan bin 107 şahıs yakalandı

​​​​​​​Güneydoğu'da hububat sektörü ihracatı 3,2 milyar dolar olarak gerçekleşti

Batman'da Kuzeydoğu Çevre Yolu çalışmaları sürüyor

Ankara’da hafta sonu nüfus müdürlükleri açık olacak

Mardin’de tır ile otomobil çarpıştı: Otomobil sürücüsü ağır yaralandı

Bakan Tekin: Aldığımız her karar mutlaka bir öğretmenler odasında konuşularak alındı

Üstün yetenekli öğrenciler için atıklar çöp değil sanat malzemesi

Mardin’de tır'ın çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Muğla'da feci kaza: 13 yaralı

Gazze’de yarım kalan tıp hayalleri Türkiye’de yeniden filizlendi

Kocaeli’de kırsal alana İHA düştü

Bursa’da Mevlâna Haftası Anma Programı gerçekleştirildi

Adana'da 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

YÖK Başkanı Özvar: Yapay zeka alanındaki ihtiyaca doğru bir modelle cevap verdik

Ankara’da aranan bin 107 şüpheli yakalandı

TOBB: 2025’in ilk 11 ayında kurulan şirket sayısı yüzde 1,8 azaldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Hakkâri’de yasa dışı avcılığa 956 bin TL para cezası

Tayvan'da metro istasyonunda bıçaklı saldırı: 3 ölü

Ağrı’da zamanla yarış, 2 yaşındaki Aras bebek uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi

AB ülkeleri Ukrayna'ya 90 milyar avro kredide anlaştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Pütürge'ye 41 milyon liralık hizmet

Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem

Adalet Bakanı Tunç’tan, “Rojin Kabaiş” açıklaması