• BIST 100

    11178,89%-0,04
  • DOLAR

    41,28% 0,11
  • EURO

    48,98% 0,00
  • GRAM ALTIN

    4889,83% -0,05
  • Ç. ALTIN

    7995,93% -0,37

Ak Parti İstanbul milletvekili Ayaydın baba ocağında gazetecilerle bir araya geldi

23 Eylül 2023, Cumartesi 12:20
23 Eylül 2023, Cumartesi 12:20
Ak Parti İstanbul milletvekili Ayaydın baba ocağında gazetecilerle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Ak Parti İstanbul milletvekili Ayaydın baba ocağında gazetecilerle bir araya geldi

Diyarbakır ve Mardin’de temaslarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili, Diyarbakır’da Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) yönetimiyle bir araya geldi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile beraber Mardin’deki temaslarının ardından Diyarbakır’a geldi. Ayaydın, kentte GGC Başkanı Mehmet Mücahit Ceylan ve gazetecilerle istişarede bulundu.
Mardinli bir ailenin evladı olduğu için bu şehirle bağını koparmak istemediğini ifade eden Ayaydın, “Mardin, Derik, Mazıdağı ilçelerini gidip vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ben normalde İstanbul vekili olarak seçildim. Ancak Mardinli bir ailenin evladı olduğum için hiçbir zaman Mardinle bağımızı koparmadık. Babam gibi İstanbul vekili aynı zamanda güneydoğunun vekili, güneydoğu insanın sorunuyla uğraşan dertlerine derman olabilen vekil olarak hizmet etmek istiyorum bende. O yüzden bugün ki seyahatimize Mardin’den başladık daha sonra Diyarbakır’a geldik, Diyarbakır’daki hemşerilerimizle buluştuk. Onların dertlerine derman olmaya çalıştık. Bizim Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bir sloganımız var; sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız dedik. O yüzden her insana, her kesime derman olamaya çalışıyoruz” dedi.
2024’teki yerel seçimlerin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Ayaydın, “Yerel seçimler bizler için çok önemli, ülkemiz için çok önemli. Nasıl Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde halkımızın göstermiş olduğu, Cumhurbaşkanımıza olan teveccühü aynı şekilde 2024 Mart seçimlerinde tekrar edeceğine inanıyoruz. Ülkemiz, milletimiz yerel seçimlerde belediyeleri de bünyemize katarak, gerek ilçe belediyeleri gerekse büyükşehir belediyeleri hepsini alabildiğimiz kadar bünyemize katarak daha çok halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Halkımızın bu hizmetlerden yararlanmasını istiyoruz. Ben İstanbul vekiliyim. Şu anda İstanbul’da büyükşehirde hiçbir hizmet alamadığının bütün milletimiz farkında. Ve herkes bunu söylüyor. İnşallah 2024 yerel seçimlerde öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediyesini alarak daha sonra diğer büyükşehirleri ve ilçe belediyeleri alarak halkımıza hizmet edebileceğimize buradan sözümüzü verelim” diye konuştu.

'Sıkılmadık el bırakmayacağız'
Yerel seçim için şimdiden çalışmalara başladıklarını dile getiren Ayaydın, “Durmak yok yola devam diyerekten, her gün her insanımıza giderek sıkılmadık el bırakmayacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bugün buraya vesile olduk. Diyarbakır Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetine de teşekkür ediyorum. Bugün bizleri bir araya getirdiler onlara da ziyaretlerimizi gerçekleştirmiş olduk” ifadelerinde bulundu.

Sivas’ta park halindeki otomobil patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te 3 kilo metamfetamin ele geçirildi

Çanakkale açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı

Meteorolojiden 11 il için sarı kodlu uyarı

Kocaeli’de uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

Rusya ve Çin arasında nükleer iş birliği anlaşması

Tunceli'de orman yangını

2 ilde denize girişler 3 gün yasaklandı

Pakistan ve Suudi Arabistan arasında stratejik savunma anlaşması

BM: Gazze'de iki günde 40 binden fazla kişi zorla yerinden edildi

Siyonist rejimden Lübnan'a hava saldırısı

ABD’de uzun namlulu tüfekle araca saldırı: 3 ölü

Iğdır'da balya makinesine kapılan genç hayatını kaybetti

Fed faiz kararını açıkladı

Orta Asya’da geniş kapsamlı askeri tatbikat

Yunanistan'da Batı Nil virüsü alarmı

Göçmen teknesinde yangın: 50 ölü

Kolombiya'da hapishanede isyan: 5 ölü, 7 yaralı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı

Gazze'de açlıktan ölenlerin sayısı 432'ye yükseldi

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Ahmed Şara ile görüştü

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatından kırtasiyeci esnafına ziyaret

Hindistan'da beyin yiyen amipten 19 kişi öldü

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı heyeti muhtarlar ve esnafla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kudüs'e namahrem ellerin kirletmesine izin vermeyiz”

Durmaz: Antalya'da öğrenci sağlığı için kantinlerde denetimler sıklaştırılmalı

Adana’nın önemli ticaret merkezi su baskınlarıyla boğuşuyor

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Soğukpınar köyünde vatandaşların sorunlarını dinledi

TMO çekirdeksiz kuru üzüm alım fiyatını 120 lira olarak açıkladı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Sivas’ta park halindeki otomobil patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep’te 3 kilo metamfetamin ele geçirildi

Çanakkale açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı

Meteorolojiden 11 il için sarı kodlu uyarı

Kocaeli’de uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

Rusya ve Çin arasında nükleer iş birliği anlaşması