• BIST 100

    9130,93%0,58
  • DOLAR

    38,54% 0,26
  • EURO

    43,73% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4041,53% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6483,07% 0,00

Bakan Bozdağ’dan muhalefete, depremzedelere hakaret eleştirisi

GÜNDEM 18.05.2023 13:45:05 0
Bakan Bozdağ’dan muhalefete, depremzedelere hakaret eleştirisi

Bakan Bozdağ’dan muhalefete, depremzedelere hakaret eleştirisi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçimlerin ardından AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuştu. Bakan Bozdağ, konuşmasında, depremzedelere hakaret edenler üzerinden CHP’yi eleştirerek, “Depremzedelere karşı yaptıkları saygısızlık bunun en son göstergesidir. O insanları incitmeleri, kırmaları, hakaret etmeleri ve yaptıkları saygısızlıkları buradan bir kez daha lanetliyor, bu ahlak yoksunu, insanlıktan nasibini almamış kişileri bir kez daha kınadığımı ifade etmek isterim” dedi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçimlerin ardından il ilk defa basın toplantısı düzenledi. Bakan Bozdağ toplantıda, Kılıçdaroğlu’nun 16 seçim kaybettiğini ancak buna rağmen Kılıçdaroğlu’nu eleştirilmeyip Kılıçdaroğlu’na oy vermeyenlere, demediklerini bırakmayanların depremzedelere yapılan saygısızlığın son göstergesi olduğunu belirtti.
“Terörle mücadele kesintisiz devam edecektir”
Bozdağ, konuşmasının başında şehitlere rahmet dileyerek, “Sözlerimin başında öncelikle Şırnak’ta ki operasyon sırasında şehit olan kahraman askerlerimize Cenabı Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Yakınlarına ve aziz milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Canımız yansa da, milletimizin geleceğini, ülkemizin bekasını kimseye çiğnetmeyeceğiz. Türkiye’nin terör ile etkin, kararlı, sürekli mücadeledesi kesintisiz devam edecektir. Türkiye yüzyılında terörden arınmış ve terörün sona erdiği bir Türkiye’yi evlatlarımıza bırakmak, ülkemizi huzur, barış ve güven adası haline getirmek temel hedeflerimizin başında yer almaktadır. Bu nedenle bu hedefi gerçekleştirmek için yeni dönemde de aynı güçle terörle etkin ve kararlı mücadelemiz devam edecektir. Değerli basın mensupları, 14 Mayıs 2023’te yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi ülkemizde büyük bir demokratik olgunlukla tamamlanmıştır. Türkiye’de demokrasinin geldiği noktayı, milletimizin geleceğine sahip çıkma konusunda ortaya koyduğu iradeyi en güzel anlatan tablolardan birisi olmuştur. Dünyanın yakından takip ettiği vatandaşlarımızın bizzat yaşadığı bu demokrasi şölenini hep beraber yaşadık ve gördük ki Türkiye’de demokrasi kökleşmiş ve derinleşmiş, demokratik standartlar yükselmiş durumda vatandaşlarımız büyük bir demokratik olgunlukla sandıklara gitti, iradesini yansıttı ve üzücü herhangi bir hadiseye mahal vermeden seçimler tamamlanmış oldu. Ben bu vesileyle 14 Mayıs 2023’te yapılan seçimde görev alan herkese, Yüksek Seçim Kurulu Başkanımızdan, Kurul üyelerine, il-ilçe seçim kurullarından üyelerine, başkan ve üyelerine, sandık kurul ve üyelerine ve parti temsilcilerine ve bu süreçte emek veren herkese sandığa gidip milli iradesini sandığa yansıtan her bir vatandaşımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin büyüklüğünü ve demokratik olgunluğunu gösterme konusundaki tutumlarını da ayrı ayrı kutluyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin bütün adaylar arasında büyük bir farkla açık ara farkla seçimi tamamlaması da ikinci turda milletin kimi seçeceğine şimdiden ilan etmiş oldu. Yani Cumhurbaşkanımızı ikinci turda milletin ve devletimizin başı devlet başkanı seçeceğine dair iradesini de ortaya koymuş oldu. Bu nedenle de aziz milletimize şükranlarımızı, saygılarımızı sunuyoruz” dedi.
“Her seçimde kaybeden bir kadro var”
Bakan Bozdağ, depremzedelere yönelik hakaretlere de değinerek, “Her seçimde kaybeden bir kadro var. Şimdi düşünün bir ekip var. Teknik direktör var. 17 tane maç yapılıyor. 17 maçı da kaybediyor. Şimdi taraftarları veya o takımın yöneticilerinin hiçbirisi yahu bizim teknik direktör 17 maça çıktı, 17 maçı da kaybetti diye teknik direktörü eleştirmiyor ama o teknik direktöre oy vermeyen insanlara demedikleri hakareti veya onun yönetiminde seçime giden partiye oy vermeyen insanlara yapmadıkları hakareti bırakmıyorlar. Depremzedelere karşı yaptıkları saygısızlık bunun en son göstergesidir. O insanları incitmeleri, kırmaları, hakaret etmeleri ve yaptıkları saygısızlıkları buradan bir kez daha lanetliyor, bu ahlak yoksunu insanlıktan nasibini almamış kişileri bir kez daha kınadığımı ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Field: Şefkat ve kabul stresi azaltıyor!

Gaziantep'te araması bulunan 811 kişi yakalandı

Çil: Gündüz kuşağı adı altında yapılan yayınlar, aile kurumunu zedelemektedir

Bakan Bolat: Nisan ayı dış ticaret açığı yüzde 21,7 arttı

Filistinli çocukların çınarı İstanbul'da yeşeriyor

Mardin’de tonlarca saman balyası yandı

Nablus’ta Filistinli bir genç daha şehit edildi, cenazesi alıkonuldu

Yapıcıoğlu: Sadece maddi destek vererek aile kurumunu koruyamazsınız

Ukrayna'dan pazara saldırı: 7 ölü

Rekabet Kurulu'ndan Erikli ve Pınar Su’ya 26 milyon liralık ceza

HÜDA PAR'dan inşaat işçilerine ziyaret: Emekçiler vergi yükünden kurtarılmalı

Gaziantep Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahipleri için açılan kermese davet

Avrupa Yetim Eli, 30 ülkede kurban organizasyonu gerçekleştirecek

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

İzinsiz kazı yapan şahıslar gözaltına alındı

Kapıkule Sınır Kapısı'nda 87 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Dünyanın en büyük batarya ile çalışan gemisi hizmete sunuldu

Kaçak avcılık operasyonunda 164 bin TL ceza kesildi

İlerleyen yaşına rağmen yarım asırlık tecrübesiyle sulama motorlarını tamir ediyor

Manisa'da yolcu otobüsü devrildi: 16 yaralı

Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan özgürlük filosu gemisine işgal saldırısı

2025 ALES/1 sonuçları açıklandı

Narin Güran cinayetinde 'Suçluyu kayırma' davasında 3'üncü duruşma başladı

Nablus'ta işgal saldırısında bir şehit

Yemen: Siyonist rejimin hava üssü balistik füzeyle vuruldu

Mardin’de 3 firari şahıs yakalandı

Siyonist rejim Gazze'de iki evi vurdu: 9 şehit, çok sayıda yaralı

Mevduat ve fon gelirlerinde stopaj uygulaması 31 Temmuz'a kadar uzatıldı

Brent petrolün varili 62 dolar seviyesinde

Ukrayna: Rusya'nın İHA saldırılarında 31 kişi yaralandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ