• BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,84% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67

Bakan Göktaş: '20 yılı aşan iktidarımızda temel amacımız insanımızın en iyi şartlarda refah ve huzur içinde yaşamasıdır'

GÜNDEM 2.01.2024 19:20:04 0
Bakan Göktaş:

Bakan Göktaş: '20 yılı aşan iktidarımızda temel amacımız insanımızın en iyi şartlarda refah ve huzur içinde yaşamasıdır'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “20 yılı aşan iktidarımızda temel amacımız insanımızın en iyi şartlarda refah ve huzur içinde yaşamasıdır” dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli temaslarda bulunmak geldiği Batman’da Vali Ekrem Canalp ve il protokolü tarafından karşılandı. Bakan Göktaş’a yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. Canalp’tan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi alan Göktaş, daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçerek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni yılın ilk günlerinde Batman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Göktaş, “20 yılı aşan iktidarımızda temel amacımız insanımızın en iyi şartlarda refah ve huzur içinde yaşamasıdır” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla yola devam ettiklerini ifade eden Göktaş, “Tarihi ve kültürel güzellikleriyle dolu Batman’ı da sizlerle birlikte AK belediyecilikle buluşturmalıyız. İnanıyorum ki vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda AK Parti kadrolarıyla Batman yeniden inşa edilecektir. Yerel seçimlerde hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Sizin nezdinizde bütün teşkilatımızın üstün bir gayretle çaba sarf edeceğine inanıyorum” dedi.
“Davamız, birlik beraberlik davasıdır” ifadesini kullanan Göktaş, AK Parti belediyeciliğini gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik olarak nitelendirdi.
Bakan Göktaş, konuşmasının sonunda kentteki 11 belediyenin de kazanılmasının önemine vurgu yaparak, “11-0 yapmaya var mısınız” diye sordu. Salonu dolduranlar bir ağızdan “varız” ifadesiyle Bakan Göktaş’a karşılık verdi.
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, daha sonra Batman Belediyesi’nce yapımı tamamlanan Habib Başkan Parkı ile Aile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yapımı tamamlanan aşevinin açılışını gerçekleştirdi.

Kuzey Kore'den ABD'ye nükleer mesaj

Cizre-Nusaybin kara yolunda trafik kazası: 6 yaralı

Yemen'in yeni Başbakanı Salih Bin Brik oldu

Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Malatya’da uyuşturucudan 2 tutuklama

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya’da incelemelerde bulundu

İşgal rejimi Gazze Şeridi'ndeki gıda kaynaklarını sistematik olarak yok ediyor

Motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı: 2 yaralı

Yemen Başbakanı istifa etti

Şüpheli şahısların üzerinden 1 kg metamfetamin ele geçirildi

ABD ambargoyu kaldırdığı Vietnam'a 24 adet F-16 savaş uçağı veriyor

Singapur genel seçim için sandık başına gitti

Yapıcıoğlu: siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engeldir

Bataklığa düşen uçağın yolcuları kurtarılmayı bekledi

Yapıcıoğlu: siyonistlerle karşılaşmak için her türlü askeri hazırlığı yapmamız lazım

Pakistan uzun menzilli balistik füzesini test etti

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı

Çin'de helikopter kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Avustralya'da seçimleri iktidardaki İşçi Partisi kazandı

Şanlıurfa'da maddi hasarlı trafik kazası

ABD, Suudi Arabistan'a 3.5 milyar dolarlık silah satacak

HÜDA PAR heyetinden Bingöl köylerine ziyaret

Hindistan Pakistan'dan yapılan ithalatı yasakladı

Oğraş: Zorunlu eğitim gençlerin iş gücü piyasasında yer edinmesini zorlaştırmaktadır

Sanayi sitesi esnafından yüzde 300 kira zammına tepki: Kepenkler kapatıldı

Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Siirt'te Kur’an-ı Kerim ziyafeti etkinliği

Anamur'dan hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Vali Kızılkaya’dan uyarı: Yol konforuna aldanmayın, hız kurallarına uyun

Mardin’de 4 katlı binada yangın paniği

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ