GÜNDEM 23.08.2023 15:50:14 0

Bakan Uraloğlu: “Sizin normal hayata dönüşünüzü ne kadar hızlandırırsak o kadar mutlu olacağız”

Bakan Uraloğlu: “Sizin normal hayata dönüşünüzü ne kadar hızlandırırsak o kadar mutlu olacağız”
Haberi Sesli Oku

Bakan Uraloğlu: “Sizin normal hayata dönüşünüzü ne kadar hızlandırırsak o kadar mutlu olacağız”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi temas ve açılış için geldiği Adıyaman’da, 'Adıyaman’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak yaptıklarımız var, yapmamız gerekenler var. Sizin günlük yaşantınızı normal hayata dönüşünüzü ne kadar hızlandırırsak, ne kadar katkı sağlarsak biz de mutlu olacağız” diye konuştu.
İlk olarak Adıyaman Valiliğini ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, şeref defterini imzaladıktan sonra makamda, depremin ardından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Buradan Adıyaman Belediyesini ziyaret eden Bakan Uraloğlu, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’tan belediyenin çalışmalarını dinledi.
Bakan Uraloğlu, parti binasına gelerek İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve partililer ile sohbet etti. Partililere seslenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Biz 60 gün Adıyaman’da kaldık. Adıyaman’ın derdine nasıl derman oluruz diye gayret ettik. Daha iyisini yapmak mümkün mü, elbette mümkündür. Cumhurbaşkanımız 4 defa Adıyaman’a geldi. Onu görünce bizim yükümüz daha da ağırlaşıyor. Adıyaman gerçekten bu hizmetlerin hepsine fazlasıyla layık olan bir ilimiz. Adıyaman’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak yaptıklarımız var, yapmamız gerekenler var. Sizin günlük yaşantınızı normal hayata dönüşünüzü ne kadar hızlandırırsak, ne kadar katkı sağlarsak biz de mutlu olacağız” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, depremzedelere bedava konut vereceğini söylemesiyle ilgili göndermede bulunan Bakan Uraloğlu, “Siz gereğini yaptınız, birkaç tane belediye var, onları da kattık mı Adıyaman tam böyle tekamül etmiş olacak. Allah razı olsun, Allah bahtınızı açık etsin. Her şeye rağmen gereğini yaptınız. Bakın, size gelip dediler ki, ‘Size evleri bedava yapacağız.’ Yapamayacağına inandınız. Cumhurbaşkanımız size, ‘Belli oranda hibe yapacağız, gerisini de siz ödeyeceksiniz’ dedi. Size inandırıcı geldi. Siz de gereğini yaptınız. Biz de bundan sonra Adıyaman için gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü

Kastamonu'da trafik kazası: 4 yaralı

Sözleşmeli öğretmen atamasında sözlü sınava hak kazanan adaylar açıklandı

Almanya'nın yeni Başbakanı Merz, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir araya geldi

Batman Gazze için ayakta: On binler sokağa döküldü

Fed faizi yüzde 4.50 seviyesinde sabit tuttu

Çin Devlet Başkanı Şi, Rusya'da

Rusya ile Venezuela stratejik ortaklık anlaşması imzaladı

HÜDA PAR’dan "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı" ile ilgili soru önergesi

HÜDA PAR Kapıköy Sınırı Kapısı’ndaki sorunları Meclis’e taşıdı

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Sevgili: Sapkınlık suç sayılsın

Bakan Fidan, Varşova’ya gidecek

HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı: Tüp bebek yapmak isteyen çiftlerimize bir imkân oluşturmamız gerekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü

Pakistan'dan nükleer savaş uyarısı

Malatya'da 10 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Bingöl’de trafik kazası: 7 yaralı

Panama'nın ABD ile imzaladığı askeri işbirliği anlaşması protesto edildi

Kızının doğumundan birkaç saat sonra bir gazeteci, işgal katliamında şehit oldu

BM: Nijerya'da 600 binden fazla çocuk açlık tehlikesiyle karşı karşıya

Malatya Valisi Yavuz: 100 bin 417 konut ve iş yeri inşa ediyoruz

İşgal rejimi, Gazze’de bir restoran ve pazarı bombaladı: Onlarca şehit

THY'nin İslamabad ve Lahor seferleri iptal edildi

Pakistan Dışişleri Bakanı Dar: Hakan Fidan, gece arayarak dayanışmasını iletti

Port Sudan’da donanma üssü hedef alındı

Irak Başbakanı Sudani, Türkiye’ye geliyor

Fırat Üniversitesi öğrencilerinden Vicdan Gemisi'ne yapılan saldırıya tepki

Avrupa’daki 6 ülke, işgalci rejimin Gazze'deki planlarından “ciddi endişe” duyduklarını bildirdi

Şırnak'ta öğrenciler vicdan gemisine yapılan saldırıyı lanetledi

Otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Yükleniyor