GÜNDEM 16.02.2023 13:00:06 0

Başkan Büyükkılıç, depremzedeleri ziyaret edip, çocuklarla ilgilendi

Başkan Büyükkılıç, depremzedeleri ziyaret edip, çocuklarla ilgilendi
Haberi Sesli Oku

Başkan Büyükkılıç, depremzedeleri ziyaret edip, çocuklarla ilgilendi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, deprem bölgelerinden kentte misafir edilen depremzedelerin kaldığı Şule Yüksel Şenler KYK Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, depremzede çocuklarla yakından ilgilendi.

Kayseri, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası, farklı şehirlerden gelen depremzedelerin yanında olmayı ve onları misafir etmeyi sürdürüyor. Depremzedelere kucak açan ve tüm imkânları seferber eden Başkan Büyükkılıç, Talas ilçesinde Şule Yüksel Şenler KYK Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, burada depremzede vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Yurtta kalan depremden etkilenen çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Büyükkılıç, depremzede vatandaşlara bir istek ve talepleri olup olmadığını sordu. Depremzedeler de Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Çok yardımcı oldunuz, Allah razı olsun, teşekkür ederiz. Bir sıkıntımız yok. Allah bu felaketi kimseye göstermesin” diye dua ederken, Büyükkılıç da “Birbirimize sahip çıkacağız, yaralarımızı saracağız, birbirimize dua edeceğiz” dedi.
Büyükkılıç, yetkililerden de çalışmalar hakkında bilgiler alarak, “Şule Yüksel Şenler Kız Yurdu’nda misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizi ziyaret ettik. Hamdolsun burada kalan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için devletimizin tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

“DAYANIŞMA VAKTİ”
Birliğin, beraberliğin bugünlerde adeta ilaç olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Bizim tek gayemiz depremzede kardeşlerimizin yüzlerinde bir nebze de olsa bir tebessüm oluşturabilmek ve rahat bir şekilde hayatlarını devam ettirebilmelerine katkı sağlamaktır” dedi. Bugünlerin dayanışma, birlik ve beraberlik günleri olduğuna vurgu yapan Büyükkılıç, “Dayanışma vakti. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaraları sarıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi üstümüze ne düşüyorsa yapıyoruz ve inşallah yapmaya da devam edeceğiz. Bu kadim milletin güzel insanlarıyla hep birlikte bu zorlu süreci de aşacağız” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',122954,122955,122956,122957']

Siyonist rejimden Suriye'ye şimdiye kadarki en yoğun hava saldırıları

Meteorolojiden 5 il için sarı kodlu uyarı

ABD'nin Ukrayna'ya F-16 eğitiminin maliyeti 310 milyon dolar

Almanya'da bir araç kalabalığın arasına daldı: 3 yaralı

Hindistan'da şiddetli yağış ve toz fırtınası: 4 ölü

Kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı, 2 yaralı.

Venezuela'dan Kolombiya'ya tepki

Tayland’da şarbon kaynaklı ilk ölüm

ABD’de trafik kazası: 7 ölü

Singapur erken genel seçim için yarın sandık başına gidecek

Nijerya'da kolera salgınında 34 can kaybı

Gündüz kuşağı yayınlarına son verilmesi çağrısı yapıldı

Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak

HÜDA PAR İl Başkanı Gülsever’den Sanayi Sitesinde işyeri yanan esnafa ziyaret

Şırnak'ta Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı düzenlendi

Bolivya uçağı havada kayboldu

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir'den gündem değerlendirmesi

Adana'da 10 kilogram metamfetamin ele geçirildi: 6 tutuklama

Kırmızı bültenle aranan 4 suçlu bulundukları ülkelerden Türkiye'ye getirildi

BM: Gazze'de gıda stokları çoğunlukla tükendi, suya erişim imkansız hale geliyor

Şantiye alanında işçilerin kaldığı konteynerde yangın

Tünelde kaza yapan tır ikiye bölündü: 1 yaralı

HÜDA PAR Medya Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Van'da medya temsilcilerini ziyaret etti

Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu gemisine saldırıyı kınadı

Yapıcıoğlu, Mersin’de STK temsilcileri ve hal esnafıyla buluştu

Ensarullah, milyonluk mitingde Hayfa'yı balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu

Malatya'da otomobil bahçeye yuvarlandı: 2 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın KKTC’yi ziyaret edecek

Özyaramış: Gazze’deki soykırım uluslararası hukukun açık bir ihlalidir

Hür Gençlik Gazze için basın açıklaması yaptı

Yükleniyor