• BIST 100

    9339,59%-0,11
  • DOLAR

    39,44% 0,21
  • EURO

    45,49% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4289,17% 0,12
  • Ç. ALTIN

    6927,68% -0,09
Başkan Büyükkılıç, OSB’de Yardım Toplama Merkezi’ni ziyaret etti
GÜNDEM
Tarih: 9.02.2023 16:30
Güncelleme: 1.01.0001 00:00
Başkan Büyükkılıç, OSB’de Yardım Toplama Merkezi’ni ziyaret etti
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Başkan Büyükkılıç, OSB’de Yardım Toplama Merkezi’ni ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) Deprem Bölgesi Yardım Toplama Merkezi’ni ziyaret etti. Deprem bölgesi Kahramanmaraş’tan geldiğini söyleyen bir vatandaş, Başkan Büyükkılıç’a yardımlarından dolayı teşekkür ederken, Büyükkılıç, “Biz bu milletin sesiyiz, bu milletin nefesiyiz, bu milletin adına bu işleri yapıyoruz” dedi.
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki deprem ile Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası deprem bölgesine yardım için tüm Türkiye tek yürek olurken, tüm yurtta olduğu gibi Kayseri’de de yardım seferberliği sürüyor. Başkan Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Deprem Bölgesi Yardım Toplama Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Kayseri OSB Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki incelemelerde Büyükkılıç’a, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ile Serdar Öztürk eşlik etti.
Deprem bölgelerine gidecek yardımlar için yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
“Gün yara sarma günü”
Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, birliğin, beraberliğin yegâne ilaç olduğunu söyleyerek, “Gün yara sarma günü, gün dayanışma günü, gün birbirimize kenetlenme günüdür. Kayserimiz bu anlamda üzerine düşeni fazlasıyla her zaman olduğu gibi yapıyor. Valiliğimizin, AFAD’ımızın, belediyelerimizin, sivil toplum teşkilatlarımızın dayanışması içerisinde kısacası tek yürek olmuş, birlik, beraberlik duygusuyla yaklaşım sergileniyor. Burada gerekli çalışmalar yapılıyor, lojistik destekler yapılıyor. Sahada tablo çok daha farklı, hem ağır kış şartları hem de tablonun ağır olması itibariyle” diye konuştu.
Dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin önemine işaret eden Başkan Büyükkılıç, “Devlet, millet el ele, yerel yönetimler hep beraber, odalarımız, teşkilatlarımız, bakanlarımız çalışmalar yapıyor. Dayanışmanın, birliğin, beraberliğin önemli olduğunu bir kez daha vurguluyoruz. Olumsuz konuşmanın kimseye faydası yok. Bu anlayışla hep beraber kenetlenelim. Yeri geldi canların elinden tuttuk, yapılan çalışmaları yerinde yönettik, koordine ettik, dayanıştık, valilerimizle görüştük” dedi.
Başkan Büyükkılıç, konuşmasında, “Bizler de buradan Kayserimiz olarak her zamanki hayırseverliğimizle dayanışma içerisinde lojistik desteğimizi sürdürüyoruz. Yine oradan gelen canlarımızla ilgili alacağımız tedbirler olacak. Kardeşlerimize ev sahipliği yapıp, onları da hiçbir şekilde mağdur etmeden ne yapılabileceği konusunda Valiliğimizle, AFAD’ımızla değerlendirmeler yapacağız, önlemleri alacağız. Emeği geçen her bir bireye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraş’a görevlendirilen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in selamlarını ileten Başkan Büyükkılıç, “Gökmen valimizin selamlarını getirdim. Orada Genel Sekreter Yardımcımız Bayar Bey görevli, itfaiyemiz orada, her konuda Kayseri’nin sesini duyuyorsunuz, bunlar da bizleri daha da motive ediyor. Şuanda fedakârlık yapma, şuanda üzerimize düşeni yapma vaktidir” şeklinde konuştu.
Deprem bölgesinden gelen vatandaştan Büyükkılıç’a teşekkür
Deprem bölgesi Kahramanmaraş’tan geldiğini söyleyen bir vatandaş, Başkan Büyükkılıç’ın elini öpmek isteyerek, “Maraş deprem bölgesinde oradaydık. Ben elinizi öpmek istiyorum. Yaptığınız yardımlardan dolayı Kayseri halkına teşekkür ediyoruz, Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Başkan Büyükkılıç da, “Biz sizlerin alnından öpüyoruz. Biz bu milletin sesiyiz, bu milletin nefesiyiz, bu milletin adına bu işleri yapıyoruz. Biz birbirimize dua ederiz” diye vatandaşa karşılık verdi.
[gallery ids=',97112,97113,97114,97115,97116']

Siyonist rejim, Tahran'daki İmam Hüseyin Üniversitesine saldırdı

Otomobil çocukların arasına daldı: 3 yaralı

Elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti

İran, Tel Aviv’i füzelerle vurdu

İran'dan işgal rejimine doğru yoğun füze atışları: Tel Aviv'e füzeler düştü, yangın çıktı!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Türkiye güçlü bir siyonizm tehdidiyle karşı karşıya

İran'da intihar saldırısı planlayan Mossad casusları yakalandı

Devrim Muhafızları: Saldırıların kaynağı olan işgal hava üslerini hedef aldık

Katar, Filistinli mülteciler için 20 milyon dolar yardım sağlayacak

Kremlin: Rusya-ABD ilişkilerinin normalleşme süreci askıya alındı 

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan İran Büyükelçiliği’ne ziyaret

Suriye Dışişleri Bakanı İle Alman mevkidaşı ile görüştü

TBMM, işgalin İran saldırganlığına karşı tezkereyi kabul etti

Siirt’te park halindeki otomobil alev alev yandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri işgalin İran'a saldırılarını görüştü

İran: Şu ana kadarki operasyonlarımız caydırıcıydı; cezalandırıcı operasyonlarımız çok yakında!

Malatya'da aracın çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti

Kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı

Malatya Büyükşehir Meclisi haziran ayı toplantıları sona erdi

İran'dan yeni füze fırlatıldı: Sirenler çaldı!

Bat Yam'da 88 bina İran füzeleriyle hasar gördü

İran Ordusu: 28 düşman hava aracı düşürüldü, işgale ait Hermes casus İHA’sı imha edildi

Rekabet Kurumu’ndan gıda laboratuvarlarına ceza

Gazze'deki direniş, ortak operasyonlarla işgalcileri öldürüp yaralıyor

Elektrik ve su sorunu küçükbaş hayvan üreticilerini bezdirdi

Genetik testler otizmi net göstermez, riski ortaya koyar!

Devrim Muhafızları: Operasyonlar siyonist rejim yıkılana kadar sürecek

Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı

Nijeryalı Eğitimci İdriss: Eğer bu kadar insanın ölmesi sizi bir araya getiremiyorsa, diyecek söz yok

Vali Yavuz: Bağımlılık, yalnızca bedenleri değil, zihinleri ve iradeyi de esir almaktadır!

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Siyonist rejim, Tahran'daki İmam Hüseyin Üniversitesine saldırdı

Otomobil çocukların arasına daldı: 3 yaralı

Elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti

İran, Tel Aviv’i füzelerle vurdu

İran'dan işgal rejimine doğru yoğun füze atışları: Tel Aviv'e füzeler düştü, yangın çıktı!

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Türkiye güçlü bir siyonizm tehdidiyle karşı karşıya

İran'da intihar saldırısı planlayan Mossad casusları yakalandı