GÜNDEM 24.11.2022 15:45:02 0

Başkan Erdoğan: “2022 yılı köylerimize hizmet noktasında gayet iyi geçti”

Başkan Erdoğan: “2022 yılı köylerimize hizmet noktasında gayet iyi geçti”
Haberi Sesli Oku

Başkan Erdoğan: “2022 yılı köylerimize hizmet noktasında gayet iyi geçti”

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta ilçesinde köylere yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada, “2022 yılı köylerimize hizmet noktasında gayet iyi geçti” dedi.
Kahta İlçesine bağlı köylerde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, il genel meclis üyeleri ile birlikte köylerdeki çalışmaları inceledi.
Başkan Mehmet Can Erdoğan, köy muhtarlarından bilgi alarak çalışmaların hangi aşamada olduğu ve ihtiyaç ve taleplerini aldı.
Meclis Başkanı Erdoğan; 2022 yılında il geneli köylerde ki çalışmalara da değinerek önümüzde ki süreçte de daha hızlı ve verimli hizmetleri il geneli köylerine kazandırılacağını ifade etti.
Erdoğan, “İl Özel İdaresi olarak 2022 yılı içerisinde yaptığımız yatırım programları doğrultusunda hem hazırlanmış olan bütçe programı hem KÖYDES ödenekleri, ayrıca ek bütçeler doğrultusunda köylerimizin ihtiyaç ve taleplerine yönelik çalışmalarımızı yerine getirmeye çalıştık. 2022 yılının köylerimize hizmet bakımından gayet verimli bir yıl olduğu ve önümüzde ki yılda bu yıl ve geçtiğimiz yıllar ile benzer ama daha geniş, hizmet kalitesi daha da artmış bir program ile aynı kararlılık ve istikrar üzerine köylerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Devletimizin sunmuş olduğu bu güzel olanakları halkımız ile buluşturma ve onlara en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Adıyaman İl Özel İdaresi olarak araç gereçlerimiz, personelimiz ve teknik elemanlarımız ile hem de yapılan yatırım programları ile Adıyaman’ımız geneline ve ilimizin en ücra köşesine devletimizin sunduğu olanakları ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu güzel hizmetlerin köylerimize kazandırılması için bizlere destek veren her daim milleti ve devleti için gece gündüz durmadan çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanlarımıza, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanımız Ahmet Aydın’a, Valimiz Mahmut Çuhadar’a, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',62676,62677']

TBMM Zirai Don Araştırma Komisyonu Malatya'da kayısı bahçelerini yerinde inceledi

Müftü Yardımcısı Erdem: Kurban bir kulluk nişanesi ve Allah'a samimiyetle yönelmenin tezahürüdür

Umut Kervanı'ndan İstanbul'da sosyal market

Almanya’da uçak kazası: 2 ölü

HÜDA PAR Milletvekili Demir, Gaziantep'te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

Nijerya'da salgın hastalıklar nedeniyle 366 kişi hayatını kaybetti

Bitlis’te uyuşturucu operasyonu: Lastik içerisinde 4 kilo skunk ele geçirildi

Polonya'da yarın cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu yapılacak

Vali Kızılkaya: Siirt’in yol sorununu 3 yılda kökten çözüyoruz

Midibüs yoldan çıkarak kaza yaptı: 28 yaralı

Yeni şehir hastanesine otopark talebi

Malatya'dan 13 Türkiye birincisi çıktı

Yazıcı: Vicdanlar sustukça çocuklar ölmeye, soykırımlar yaşanmaya devam edecek

Bursa'da 13 yaşındaki çocuk kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru’dan konut tepkisi

Şanlıurfa'da havalandırma boşluğuna düşen üç yavru kedi kurtarıldı

Alev alan şehir içi yolcu aracı paniğe neden oldu

Peygamber Sevdalıları Derneği, Gazze gündemiyle Siverek basınıyla bir araya geldi

Nijerya'da şiddetli sel: 150 ölü, binlerce kişi yerinden oldu

Şanlıurfa'dan Gazze için çağrı: "Meydanlara çıkalım, zulme dur diyelim"

Bursa merkezli 25 ilde dolandırıcılık operasyonu: 18 tutuklama

TBMM Zirai Don Araştırma Komisyonu Malatya'da bir araya geldi

Van'da iki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü 2 yaralı

Bingöl’de İl Su Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Bingöl’de araç uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Japonya'nın kuzeyinde 6,1 büyüklüğünde deprem

CHP'li Seyhan ve Ceyhan Belediye Başkanlarına gözaltı

Gazze'de şehit sayısı 54 bin 381'e yükseldi

Bingöl'de 4 bin 763 kök kenevir ele geçirildi

Yükleniyor