Başkan Taşkın: Engelsiz yaşam merkezimizle tüm ailelere ulaşacağız

Tarih: 30.01.2025 15:43 Güncelleme: 30.01.2025 15:43
Başkan Taşkın: Engelsiz yaşam merkezimizle tüm ailelere ulaşacağız
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Türkiye Muhtarlar Federasyonu üyesi muhtarlarla Engelsiz Yaşam Merkezi'nde bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, merkezde verilen özel eğitim hizmetlerinin önemine dikkat çekti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Türkiye Muhtarlar Federasyonu üyesi muhtarlarla Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde bir araya geldi. Muhtarlarla gerçekleştirilen buluşmada, merkezin sunduğu hizmetler ve özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler için sağladığı imkânlar ele alındı.

Muhtarlara merkezi gezdirerek burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Taşkın, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin özel gereksinimli bireyler için önemli bir destek noktası olduğunu belirtti. Bu merkezin Battalgazi'de bilmeyen hiçbir aile kalmayana kadar tanıtılacağını vurgulayan Taşkın, muhtarların mahallelerinde köprü görevi üstlenerek aileleri merkeze yönlendirmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

"Her mahalleye ulaşacağız"

Taşkın, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin özel eğitime ihtiyacı olan çocuklar için önemli bir merkez olduğunu belirterek, "Bu merkezimizde özel eğitime ihtiyaç duyan tüm yavrularımıza hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Muhtarlarımız aracılığıyla mahallelerdeki ailelere ulaşarak çocuklarımızın burada eğitim almasını sağlayacağız. Burada öğrencilerimize çeşitli branşlarda eğitim veriyoruz ve ulaşım dâhil her türlü imkânı sunuyoruz." dedi.

Özellikle merkezin, Doğu Anadolu Bölgesi'nde tek olan hidroterapi merkezine sahip olduğunu belirten Taşkın, bu merkezin özel eğitime ihtiyacı olan bireyler için nadir bulunan bir rehabilitasyon ortamı sunduğunu ifade etti.

Taşkın, Engelsiz Yaşam Merkezi'nden haberdar olmayan aileleri burayı ziyaret etmeye davet ederek, "Bu mekânı görsünler, bizimle irtibat halinde olsunlar. Çocuklarımızı en iyi şekilde ağırlayıp eğitimlerini sağlayacağız." dedi.

Taşkın, katılımları dolaysıyla Türkiye Muhtarlar Federasyonu üyelerine ve tüm muhtarlara teşekkür etti. (İLKHA)

Trump, Maduro yönetimini "yabancı terör örgütü" ilan etti

Yüzyılın Konut Projesi başvurularında son günler

Bitlis'te eğitime kar engeli

Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem

Kocaeli’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Yem ve gıda işletmelerine yönelik denetimler sürüyor

ABD'den Japonya'ya askeri ekipman satışı

Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem

İşgal zindanlarında Filistinli esir sayısı artıyor

Mersin'de aylardır devam eden yol ve köprü çalışmalarının tamamlanamaması tepkilere yol açıyor

DMM’den “Türkiye’ye BioNTech aşıları gelmedi” iddialarına yalanlama

Bakan Göktaş: Bir çocuğun hayatına umut olan binlerce hayırseverimiz var

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu, İçmeler Mahallesi sakinleriyle buluştu

Girit Adası açıklarında göçmen botu battı: 14 ölü

Rusya, Harkov'da bir bölgeyi daha ele geçirdi

Kastamonu’da ruhsatsız silah ele geçirildi, aranan 32 kişi yakalandı

Rusya: Ukrayna'ya NATO askerlerinin konuşlandırılmasına asla onay vermeyiz

Nijerya'da düzenlenen saldırıda 5 asker hayatını kaybetti

Bolivya'da sel felaketi: 20 ölü, 24 kayıp

Avrupa Birliği benzinli ve dizel otomobil yasağını hafifletmeye hazırlanıyor

Tayland-Kamboçya çatışmasında 700 binden fazla kişi tahliye edildi

Antalya’da trafik denetimlerinde 11 bin 553 sürücüye ceza kesildi

HAMAS: Netanyahu'nun Mescid-i Aksa'da Burak Duvarı'nda Yahudi ritüelleri yapması kabul edilemez

Başkan Er: Kent merkezindeki iş yerleri şehrin dışına çıkarılacak ve şehir daha yaşanabilir bir hale gelecek

Iğdır’da uyuşturucu operasyonu: 15 gözaltı

Filistin Âlimler Birliği Başkanı Tekruri'den İTTİHADUL ULEMA İstanbul temsilciliğine ziyaret

Antalya'da 3,8 büyüklüğünde deprem

Erzincan’da yaban keçisi avlayanlara 975 bin lirayı aşkın ceza

Malatya'da araç koyunların arasına daldı: 12 koyun telef oldu

Rusya'la ait uzun menzilli bombardıman uçakları Karadeniz'de

Yükleniyor