-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,02
-
EURO
51,51% 0,08
-
GRAM ALTIN
6550,53% 2,75
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00
Başkan Çiftçi; Esnafın sorunlarını için defterdarlıkla görüştü
-
A+Buyut
-
A-Kucult
.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın sorun ve talepleri için Defterdalık İl Müdürü ile görüştü.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptıkları esnaf ziyaretleri sonrasında kendisine iletilen sorunlar için Defterdarlık İl Müdürü’nü makamında ziyaret ederek sorun ve taleplerini iletti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Batman Esnaf Sanatkarlar Odası olarak üyelerimizin ve esnaflarımızın sorun ve sıkıntıları ile sürekli ilgileniyor ve gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Oda olarak defterdarımızı ziyaret ettik esnaflarımızın sorun, sıkıntı şikayet ve taleplerini müdürümüze ilettik ve bu konuda esnaflarımıza yardımcı olmalarını ve hatta rehberlik etmeleri gerektiğini söyledik. Ülke olarak zorlu bir ekonomik süreçten geçiyoruz ve bundan en çok esnaflarımız etkileniyor bu süreçte kurumlarımızdan esnaflarımıza yardımcı olmaları istedik. Özellikle son zamanlarda yapılan denetimler konusuna değindik. Müdürümüz bu konuda personeline uyarılarda bulunacağını ve esnaflara yardımcı olacaklarını ve rehberlik yapacaklarını da belirtti. Müdürümüz esnafa yardımcı olma konusunda duyarlı olduklarını ve aynı şekilde personelinin de bu konuda dikkatli olduğunu belirtti. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu zorlu süreçte esnaf artan maliyet sigorta ve primlerle boğuşurken başka sıkıntılarla karşılaşmasını istemiyoruz bu süreci hep beraber atlatacağız ve daha güzel günler göreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Aydın açıklarında 34 düzensiz göçmen yakalandı
Fatih Dönmez: Dünya genelindeki ekonomik büyüme ve istikrarı tehdit ediliyor
Kocaeli’de 22 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
Almanya Cumhurbaşkanı, İran savaşı nedeniyle ABD'yi kınadı: "Uluslararası hukukun ihlali ve feci hata"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Özgür Özel'e tepki
Gazze'de işgalciler bir çocuğu şehit etti
Lübnan'dan siyonistlere roket atışı: Bir ölü çok sayıda yaralı
Balıkesir açıklarında sürüklenen lastik bottaki kişi kurtarıldı
Batman’da silahlı kavga: Yaralılar var
Kontrolden çıkan kamyonet şarampole yuvarlandı
İşgalcilerin Lübnan'a bugünkü saldırılarında 17 kişi şehit oldu
Öğretmenlerin alan değişikliğine bağlı yer değiştirme atamaları 28 Nisan'da yapılacak
Malatya'da 2 araç çarpıştı: 1 yaralı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Klasik ittifaklar çözülürken yeni ittifaklar kuruluyor
Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Ağrı'da gerçekleştirilen operasyonda 8 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü
Polise silahla mukavemet eden hükümlü yakalandı
Hepatit sinsi ilerleyebiliyor!
Malatya'da otomobil yayaya çarptı: 2 yaralı
Konya'da maddi hasarlı trafik kazası
İran ile Çin dışişleri bakanları görüştü
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki
Meteoroloji'den Ege Denizi için fırtına uyarısı
İranlı General Abdullahi: Sahadaki gerçekleri kavrayan Trump, bazı ülke liderlerine sığındı
Arakçi: Bölgesel istikrar halkların iradesine saygıyla mümkün
Diyarbakır barajlarında kontrollü su tahliyesi başlatıldı
Atasoy: Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli
Batman'da öğrenciler için "Bilim ve Teknoloji" semineri düzenlendi
Diyarbakır'da yoğun yağış yol çökmesine neden oldu
Yükleniyor







