• BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,44% -0,10
  • EURO

    43,53% -0,41
  • GRAM ALTIN

    3973,14% -2,37
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19

Batman Üniversitesi'nde "Batman Kitaplığı" yerlerini aldı

EĞİTİM 1.12.2024 12:18:38 0
Batman Üniversitesi

Batman Üniversitesi Yayınları tarafından yayımlanan ve kent gelişimi ile kültürüne katkı sağlayacak kitaplar Batman Üniversitesine bağlı fakülte ve yüksekokul binalarına konulan kitaplıklarda yerini aldı.

Batman Üniversitesi Yayınevi tarafından baskısı tamamlanan toplam 17 eser “Batman Kitaplığı” adı verilen raflarda sergileniyor.

Teknik Bilimler Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından şık bir tasarımla dizayn edilerek üretilen kitaplıkların yer aldığı binalarda; Batman Vizyon 2030, Batman Halk Kültürü, Dün Bugün Yarın Batman, Nymphaeus’tan Batman’a, Geçmiş Bugün Gelecek Batman (tam metin bildiriler kitabı), 1. Uluslararası Batman Sempozyumu 2022 (Özet Bildiriler Kitabı),  2. Uluslararası Batman Sempozyumu 2024 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), 2. Uluslararası Batman Sempozyumu 2024  (Özet Bildiriler Kitabı), Enerji Sistemleri Analizi, Batman Enerji Zirvesi, Uluslararası Bilişim Kongresi 2022 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), Uluslararası Bilişim Kongresi 2023 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), Uluslararası Bilişim Kongresi 2024 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), 1. Uluslararası Öğrenci Kongresi (Tam Metin Bildiriler Kitabı), ISENS-21 (Tam Metin Bildiriler Kitabı), 2. ICEPHSS Bildiri Özeti Kitapçığı ve ICEPHSS 2022 Bildiri Özeti Kitapçığı adlı eserler yer alıyor.

"Üniversite-kent iş birliğini önemsiyoruz"            

Batman şehri ile alakalı 8 kitabı yayımlamanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Rektör Demir; "Yayımladığımız eserler; müstakil araştırma, konferans, sempozyum ve zirve gibi farklı bilimsel etkinlikler neticesinde ortaya konulmuştur. Bu çerçevede Üniversite-kent iş birliğini önemsiyor ve toplumsal faydayı göz önünde bulundurarak bu yönde çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Dünyanın her yerinden gerek dijital ve gerekse de fiziksel olarak ulaşılabilen, ihtiyaçlara cevap verebilecek ve güvenilir bir yayınevinden çıkan kaynak kitaplarımızın Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Eserlerimize çalışmalarıyla katkı sunup emek veren bütün akademisyen ve araştırmacıları yürekten kutluyorum." dedi. (İLKHA)

Rusya ve Kuzey Kore arasında Tumen Nehri üzerinde köprü inşasına başlandı

Trump ulusal güvenlik danışmanını kovdu

Gazze'den dünyaya "çocukların açlıktan ölmemesi" için çağrı

Filipinler'de otobüs kazası: 12 ölü

Kütahya'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Antalya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

ABD’yi fırtına vurdu: 6 ölü

Mardin’de fırtına etkisini sürdürüyor: Ağaçlar devrildi, camlar kırıldı

Ankara için kuvvetli yağış uyarısı

Bingöl’de Valilikten fırtına uyarısı

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl’de fırtına: çatılar uçtu, maddi zarar büyük

BM: Gazze'de bebeklerin yüzde 92'si açlık tehlikesi altında

Diyarbakır'da sanayi sitesindeki patlama anı kameralara yansıdı

Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu alarm!

Bakan Kurum: Muhalefete rağmen 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız

Diyarbakır'da sanayi sitesinde patlama

Yapıcıoğlu: Şiddetin ve gözyaşının durması için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız

Antalya'da 3.9 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Zeren'den Nevroz Parkı'na mescit çağrısı

Rus gazının Türk Akımı üzerinden Avrupa'ya ihracatı yüzde 13 arttı

Diyarbakır'da çatının uçma anı kameraya yansıdı

ABD-İran görüşmeleri ertelendi

Selden etkilenen Somali için acil yardım çağrısı

1 Mayıs olaylarında 384 kişi gözaltına alındı

Fırtına Diyarbakır’da maddi hasara yol açtı

Muğla açıklarında 12 düzensiz göçmen yakalandı

Çin'den BRICS ülkelerine işbirliğini güçlendirme çağrısı

Batman’da şiddetli fırtınada ağaç devrildi, park halindeki araç hasar gördü

BM: Esad rejiminin çöküşünden bu yana 1,4 milyondan fazla Suriyeli evlerine döndü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ