10646,41%-0,40
40,55% -0,48
47,57% -0,70
4354,64% -1,33
6965,95% -0,80
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Salih Seyhan’ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında özellikle gençlerin korunmasına yönelik olarak yürütülen uyuşturucuyla mücadele eğitim çalışmaları gündeme alındı.
Görüşmede, okullarda yürütülen bilinçlendirme seminerleri, rehberlik faaliyetleri ve kurumlar arası iş birliği konularında değerlendirmelerde bulunuldu. Milli Eğitim Müdürü Ciğer, öğrencilerin erken yaşta doğru bilgilendirilmesinin önemine dikkat çekerken, basının bu süreçteki rolüne de vurgu yaptı.
Batman’da uyuşturucuya karşı topyekûn mücadele anlayışının eğitimle desteklenmesi gerektiği görüşü her iki tarafça da yinelendi.
Ziyaret sırasında Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı da unutmadı. Gazeteciliğin, toplumun doğru bilgiye ulaşmasındaki hayati rolüne dikkat çeken Ciğer, tüm basın mensuplarının bayramını tebrik etti.
Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Salih Seyhan da, bu anlamlı günde yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın; halkın gözü, kulağı ve vicdanıdır. Gazetecilik kutsal bir görevdir,” dedi.
Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyarette, basın ve eğitim kurumları arasında sürdürülebilir iş birliğinin önemi bir kez daha vurgulandı.