• BIST 100

    16127,91%-0,19
  • DOLAR

    44,31% 0,25
  • EURO

    50,79% -0,02
  • GRAM ALTIN

    6753,64% -1,39
  • Ç. ALTIN

    11465,56% 0,00

BATMAN’A SARI KODLU UYARI!

08 Aralık 2021, Çarşamba 10:12
08 Aralık 2021, Çarşamba 10:12
BATMAN’A SARI KODLU UYARI!
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

BATMAN’A SARI KODLU UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 8 Aralık Çarşamba tarihli güncel hava durumu raporuna göre Orta Toroslar Mevkisi, Karadeniz’in yüksek iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar bekleniyor.

Meteoroloji‘nin son hava durumu raporuna göre bugün ülkemiz genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ege ve Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak beklenirken Akdeniz’in Toroslar Mevkisi, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kar bekleniyor.

26 KENT İÇİN SARI KODLU UYARIDA

Meteoroloji 26 kent için sarı kodlu uyarıda bulunurken yağışların Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Tunceli, Bingöl, Muş, Siirt, Şırnak ve Hakkâri çevreleri ile Diyarbakır ve Batman’ın merkez ve kuzey, Elazığ’ın doğu ilçelerinde kuvvetli karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde ise yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

BATI VE DOĞU KARADENİZ’DE YOĞUN KAR YAĞIŞI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle Yağmur ve Sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak, Akdeniz’in Toroslar Mevkisi, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; Mersin, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde kuvvetli ve çok kuvvetli (30-60 kg/m²) sağanak ve gök gürültülü sağanak, Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Tunceli, Bingöl, Muş, Siirt, Şırnak ve Hakkâri çevreleri ile Diyarbakır ve Batman’ın merkez ve kuzey, Elazığ’ın doğu ilçelerinde kuvvetli karla karışık yağmur (20-50 kg/m²), yüksek kesimlerinde ise yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Bu gece saatlerinde iç ve batı kesimlerde pus, yer yer sis bekleniyor. Sıcaklıkların Marmara ve Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Mersin, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde kuvvetli ve çok kuvvetli (30-60 kg/m²) sağanak ve gök gürültülü sağanak, Akdeniz’in Toroslar Mevkisi, Tunceli, Bingöl, Muş, Siirt, Şırnak ve Hakkâri çevreleri ile Diyarbakır ve Batman’ın merkez ve kuzey, Elazığ’ın doğu ilçelerinde kuvvetli karla karışık yağmur (20-50 kg/m²), yüksek kesimlerinde ise yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (30-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 kent sarı kodlu uyarıda bulundu.

admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

İl il bayram namazı saatleri

Ramazan ayı boyunca düzenli camiye giden çocuklar ödüllendirildi

Erzurum’da zincirleme kaza: 7 yaralı

Gaziantep'te bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Brent petrol 113 doların üzerine çıktı

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’ı ziyaret edecek

Diyetisyen Korkmaz: Bayramda önemli olan yasaklar değil, dengedir

Yozgat’ta huzur uygulamasında 4 kişi yakalandı

Batı Şeria'da işgalci baskınları: Biri gazeteci 11 Filistinli alıkonuldu

Mardin’de elektrik akımına kapılan servis şoförü hayatını kaybetti

Ramazanda 95 bin gıda denetimi yapıldı: 130 milyon TL idari para cezası uygulandı

Afyonkarahisar’da dolandırıcılıktan aranan şahıs yakalandı

İran, Körfez’de saldırılarını sürdürüyor: Kuveyt hava savunması devrede

Hizbullah'ın saklı roket gücü, siyonist rejimi şaşırttı

Umman Dışişleri Bakanı: İran'ın saldırıları "kaçınılmaz ve mantıklı bir cevap"

İran enerji tesislerini vurdu, petrol fiyatları yükseldi

Gazze'de suikast dalgası: Kassam komutanları hedef alındı

Manisa’da feci kaza: 2 ölü, 5 yaralı

Akaryakıtta büyük zam yapılacak

Döviz kurlarında son durum

Altın fiyatlarında sınırlı yükseliş

Meteoroloji uyardı: Çok sayıda ilde kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor

ABD'li eski yetkiliden itiraf: İran'a savaş dayatıldı

Trump yine tehdit etti: Tekrar olursa Güney Pars'ı yok ederiz

İşgal basını açıkladı: İran savaşında 14 ölü, 3 bin 834 yaralı

ANFİDAP’tan "Mescid-i Aksa’ya sahip çık" çağrısı

Hizbullah operasyonlarını işgal rejiminin derinliklerine kadar uzattı

Körfez'de gerilim tırmandı: İran'dan enerji hatlarına misilleme

4 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı

Siverekli öğrenciler Yetimler Vakfı aracılığıyla Bangladeş’te iftar verdi

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İl il bayram namazı saatleri

Ramazan ayı boyunca düzenli camiye giden çocuklar ödüllendirildi

Erzurum’da zincirleme kaza: 7 yaralı

Gaziantep'te bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Brent petrol 113 doların üzerine çıktı

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’ı ziyaret edecek

Diyetisyen Korkmaz: Bayramda önemli olan yasaklar değil, dengedir