• BIST 100

    14153,58%-0,33
  • DOLAR

    42,72% 0,07
  • EURO

    50,12% -0,16
  • GRAM ALTIN

    5928,74% 0,34
  • Ç. ALTIN

    9560,88% 0,43

Batman'da 17 yaşındaki gençten 53 gündür haber alınamıyor

03 Kasım 2024, Pazar 12:26
03 Kasım 2024, Pazar 12:26
Batman
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Batman'da işe gitmek için 12 Eylül'de evden çıkan 17 yaşındaki gençten 53 gündür haber alınamadığını belirten gözü yaşlı anne ve baba oğlunun bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Batman merkez Huzur Mahallesi Güneş Caddesi'nde ikamet eden ve 12 Eylül sabahında çalıştığı iş yerine gitmek için evden çıkan Mustafa Demirbölek'ten (17) haber alınamıyor.

Tüm aramalara rağmen çocuğundan haber alamadığını belirten gözü yaşlı anne ve baba, çocuğunun bulunması için yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım istedi.

İlgili yerlere kayıp başvurusunda bulunan endişeli aile, oğullarından gelecek iyi haberi bekliyor.

"Eğer ki oğlumuz bu görüntülere ulaşır ya da görürse, Allah rızası için bize ulaşsın"

50 günü aşkındır oğlundan haber alamadıklarını ifade eden Gıyasettin Demirbölek, "Mustafa'm 12 Eylül günü sabahında her zaman işe girmek için evden çıktı ve o günden beri eve gelmedi. Mustafa'm 2007 yılı doğumludur. Daha önce il dışına çıkmışlığı yok. Bizden uzak kaldığı yerlerde dayanamaz, bizi özler. Şu anda her neredeyse kendi iradesiyle orda olduğuna inanmıyorum. O günden beri 50 günden fazladır kendisinden haber alamadık. Aile olarak perişan haldeyiz. Ne gündüzümüz var ne de geçemiz. Kenesini çok özedik. Eve gelmesini istiyoruz. Eğer ki oğlumuz bu görüntülere ulaşır ya da görürse, Allah rızası için bize ulaşsın ve evine gelsin. Oğlumun ailesiyle hiçbir sorunu yoktur. Kim aklına girdiyse, nereye götürdülerse, hiçbir bilgiye sahip değiliz. Oğlumun eve gelmediği ilk günün gece yarısında karakola gidip kayıp başvurusu yaptım. O günden beri kendisiyle ilgili hiçbir somut bilgi alamadık." ifadelerini kullandı.

"Mustafa'm her nerede olursa olsun, bulunup evine getirilmesini istiyorum"

Oğlunun bulunup evine getirilmesi için yetkililere seslenen Demirbölek "Oğlum kayıp olduktan 9 gün sonra fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından da paylaştık. Paylaşım yaptıktan 4-5 saat sonra oğlumun eskim mahalle arkadaşı olan biri bizi telefonla aradı ve Mustafa'yı İstanbul'da gördüğünü söyledi. Hatta bir yerde oturdukalrını, 15-20 dakika sohbet ettiklerini ve ardından ayrıldıklarını söyledi. Ama o esnada Mustafa'nın kayıp ya da evden izinsiz buralara geldiğini bilmediğini ve görüşmenin kayıp olduğundan üç gün sonra olduğunu ifade etti. Bu bilgilerden sonra bende İstanbul'a gittim ama yaptığım her türlü girişimlere rağmen Mustafa'nın izine rastlamadık. Başka yerlerden de farklı ihbarlar geldi ama onlardan da herhangi bir netice alamadık. Yetkililere çağrım; oğlumun bulunmasını ve her nerede olursa olsun evine getirilmesini istiyorum." dedi.

"Mustafa'm her neredeysen evine gelmeni istiyorum"

Oğlunun kaybolduğu günden beri ne gece ne de gündüz yatamadığını belirten anne Gülay Demirbölek, "Mustafa'm her neredeysen evine gelmeni istiyorum. Sensiz ne gecem kaldı ne gündüzüm. Sürekli fotoğraflarına bakıyoruz. Senden hiçbir şey istemiyoruz. Yeter ki evine gel. Seni çok özledik. Her nedeysen bizi ara sesini ve yüzünü görmek istiyoruz. Bari nerde olduğunu bilmek ve seni görmek istiyoruz ki içimiz biraz rahatlasın." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Türkiye Taşkömürü 263 yeni personel alacak

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı

Çevre, Şehircilik Bakanlığının, 2026 bütçesi TBMM’de kabul edildi

İsra Holding’den HAKSİAD’a iade-i ziyaret

Türkiye ve Ürdün arasında sosyal hizmetlerde iş birliği adımı

YÖK Başkanı Özvar: ABD ve Avrupa’da baskı gören akademisyenlere kapımız sonuna kadar açık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinli şehit Hind Rajab’ın ailesiyle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK Başkanı Yener’i kabul etti

HÜDA PAR İlçe Başkanı Gözüngül, Cizre’de artan trafik yoğunluğuna dikkat çekti

Bursa’da yüksek riskli hayvansal gıdalara denetim

Okullarda işitme taramaları aralıksız sürüyor

Ruhsal yüklerin bedendeki yansıması: Bruksizm

Pervari’de kar yağışı nedeniyle minibüs şarampole yuvarlandı

Beyin göçü ülkelerin geleceğini doğrudan etkiliyor!

Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin 2'nci etabı için çalışmalar başladı

Erzincan’da uyuşturucu operasyonunda çeşitli maddeler ele geçirildi

Mersin Kolay Transit Merkezi hizmete açıldı

Tarsus’ta 10 öğrencinin rahatsızlanmasıyla ilgili kaymakamlıktan yazılı açıklama

Diyarbakır’da İl Kanser Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Bakanlıktan “Büyükçekmece’de özel huzurevinde şiddet” haberlerine ilişkin açıklama

Bakan Yerlikaya: AFAD 16 yılda Gazze'ye 104 bin tonu aşkın insani yardımı ulaştırdı

Şırnak’ta kar nedeniyle kapanan köy yolları için çalışmalar sürüyor

Malatya'da Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisi'nin temeli dualarla atıldı

Mersin’de öğrenci taleplerine yönelik takip toplantısı

Şırnak’ta gönüllü öğretmenler öğrencileri sınava hazırlıyorlar

Siirt’te yerli ve millî savunma sanayi ürünleri öğrencilerle buluştu

Malatya'da çıkan yangında ev küle döndü

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı'ndan İBB zamlarına tepki

Elazığ Umut Kervanı bir çocuğun göz ameliyatını üstlendi

Vatandaşın asgari ücret talebi: İnsanca yaşam istiyoruz

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Türkiye Taşkömürü 263 yeni personel alacak

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan hükümlü yakalandı

Çevre, Şehircilik Bakanlığının, 2026 bütçesi TBMM’de kabul edildi

İsra Holding’den HAKSİAD’a iade-i ziyaret

Türkiye ve Ürdün arasında sosyal hizmetlerde iş birliği adımı

YÖK Başkanı Özvar: ABD ve Avrupa’da baskı gören akademisyenlere kapımız sonuna kadar açık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinli şehit Hind Rajab’ın ailesiyle buluştu