11280,79%-0,06
41,11% -0,07
48,17% 0,21
4586,49% 0,56
7300,98% 0,68
Yönetim Kurulu Başkanlığını Mesut Demir’in üstlendiği Memurkent Konut Yapı Kooperatifi Batman’da hizmet vermeye başladı
“Memurkent Konut Yapı Kooperatifi olarak, kurumsal yapımızı güçlendirmek ve üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına hizmet büromuzu açtık” diyen Başkan Demir. “Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve Batman’ın hızla gelişen turizm bölgesi olan Hasankeyf, sahip olduğu değerlerle bölgenin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Batman Valiliği’nin basına yapmış olduğu açıklamalara göre İl özel idaresinin bölgedeki imar çalışmalarını son aşamaya getirdiği belirtilmiştir. Bu süreçte Memurkent Konut Yapı Kooperatifi, imar öncesinde üyelerine iki büyük arazi kazandırarak yalnızca ortaklarına değil, aynı zamanda Batman’ın gelişimine de katkı sağlayan önemli bir adım atmıştır” dedi.
SAHTE HESAPLARA SUÇ DUYURUSU
Demir açıklamasının devamında: “Son dönemde “Memurkent” ismi kullanılarak vatandaşlarımızı yanıltmaya yönelik girişimlerde bulunulduğu, bu girişimlerde sahte parsel satışları, imar dışı araziler için verilen gerçek dışı vaatler ve yıkımlar üzerinden haksız kazanç sağlama çabaları tespit edilmiştir. Bu tür girişimlerin vatandaşlarımızı mağdur etmemesi adına Kooperatifimiz, gerekli hukuki adımları atarak, ilgili kişi ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacaktır.
HASANKEYF’İN TARİHİ DOKUSUNA UYGUN VİLLALAR
Ayrıca vatandaşların haklarının korunması adına gerekli basın açıklamasını yapan ve suç duyurusunda bulunan Batman Valiliği ve Batman İl Özel İdaresi’ne hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eder, vatandaşlarımızı yalnızca resmî kurumların ve kooperatifimizin resmi açıklamalarına itibar etmeye davet ederiz. Memurkent Konut Yapı Kooperatifi olarak amacımız, İl Özel İdaresi tarafından yürütülen, imar çalışmaları tamamlandıktan sonra Hasankeyf’in tarihi dokusuna uygun villaların inşasına başlayıp üyelerimizi güvenle konut sahibi yapmaktır” dedi.