• BIST 100

    16649,43%-0,01
  • DOLAR

    43,48% 0,00
  • EURO

    51,58% -0,01
  • GRAM ALTIN

    6677,59% -1,62
  • Ç. ALTIN

    11383,46% -2,09

Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, mahalleliler ile buluşmaya devam ediyor

08 Eylül 2024, Pazar 14:46
08 Eylül 2024, Pazar 14:46
Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, mahalleliler ile buluşmaya devam ediyor
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalledeki sorunları dinledi.

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen "Mahalle Sizin, Söz Sizin" programı kapsamında Yıldıztepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören katıldı. Toplantıda, mahalle sakinlerinin talepleri ve beklentileri dinlendi. Mahalle Muhtarı Bayram Alışık da mahalledeki eksiklikleri dile getirerek belediye başkanlarına verilen hizmetler için teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, toplantıda yaptığı konuşmada, her hafta düzenlenen "Mahalle Sizin, Söz Sizin" buluşmalarının önemine değinerek, "Bugün her hafta gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmamız için toplandık. Yıldıztepe Mahallemizin eksiklerini ve sorunlarını not alacağız. Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de bizler, bu sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağız," dedi. Başkan Taşkın, mahalleye yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi vererek, "Halı saha sözümüz var. Büyükşehir Belediyemiz ile bu projeyi birlikte gerçekleştireceğiz. Semt konağı uzun vadeli bir projemiz, onu da hayata geçireceğiz. Asfalt ve kaldırım eksikliklerini de belediye olarak tamamlayacağız," ifadelerini kullandı. Programın başlığını hatırlatarak sözlerine devam eden Taşkın, "Tabii bu programın başlığı 'Söz Sizin'. Biz buraya sizleri dinlemeye geldik. Tekrardan katılımınız için teşekkür ediyorum," diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de konuşmasında, seçim öncesi oluşturulan sinerji ve güç birliğinin devam ettiğini vurgulayarak, kentteki sorunların büyük olduğunu ifade ederek, "Her platformda söylüyoruz; Malatya'mızda sıkıntılar büyük. Ancak bu ekip, bu sorunların üstesinden gelecek. Son 1 ay içinde rezerv alan ihalelerini hızlandırdık ve diğer projelerimizi de aynı şekilde takip ediyoruz. Şu an 3 bin konutumuz kura için hazır. Ekim ayı sonu itibariyle 8 bin konutumuz daha hazır olacak," diye ekledi. Başkan Er, sürecin zorluklarına da dikkat çekerek, "Kolay değil, büyük bir yıkım ve yeniden inşa süreci yürütüyoruz. Şu an en büyük ihtiyacımız zaman. Sizlerden biraz sabır istiyoruz, bizler de çok çalışarak sıkıntıları bir an önce aşacağız," şeklinde konuştu.

Yıldıztepe Mahallesi Muhtarı Bayram Alışık ise mahalledeki sorunları dile getirerek, "Mahallemizi ziyarete gelen başkanlarımıza ve il başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu tür toplantıların sık sık yapılması, halkımıza moral oluyor. Milletimizin beklentileri var ve siyasiler ile belediyelerin bizleri ziyaret etmesini istiyorlar. Bu beklentileri karşıladıkları için teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA) 

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı

Muş’ta kaçak avcılığa para cezası

Yılın ilk enflasyon rakamları bugün açıklanacak

Muğla’da 3’ü çocuk 37 düzensiz göçmen yakalandı

Adana’da Berat Kandili coşkuyla idrak edildi

BM'den siyionist rejimin Gazze'de gerçekleştirdiği katliama kınama

Berat Gecesi Büyük Çamlıca Camii'nde dualarla ihya edildi

Mersin’de Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Kastamonu’da 11 bin adet sentetik ecza hapı ele geçirildi: 6 tutuklama

Japonya'da kar felaketi: 27 ölü, 290 yaralı

Mersin Valiliği’nden feci kazaya ilişkin açıklama

Berat Kandili Bursa'da dualarla ihya edildi

Mersin'de Hür Gençlik tarafından Berat Kandili’nde cami cemaatine ikram

Hakkari’de yasa dışı avcılığa ağır para cezası

Gaziantep’te hatalı şerit değiştiren 775 sürücüye ceza

Mersin'de kontrolden çıkan araç yayalara çarptı: 3 ölü, 4 yaralı

İran’dan zenginleştirilmiş uranyum transferi iddialarına yalanlama

İstanbul Havalimanı’nda 200 bin adet kaçak tıbbi sülük ele geçirildi

Mardin’de yangında ölen evli çift yan yana defnedildi

Trump: Hindistan, Rusya'dan petrol alımını durdurdu, gümrük vergisi düşürülecek

Berat Kandili Siirt’te üç dilde mevlidlerle ihya edildi

Mardin’de Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili idrak edildi

Malatya'da Beraat Kandili coşkuyla idrak edildi

Beraat Kandili Cizre’de dualarla ihya edildi

Mersin'de mevzuata aykırı egzoz ve plakasız araç kullanan sürücüye ceza

Rusya'dan ABD-İran müzakerelerinde 'uranyum depolama' önerisi

Malatya'da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan ve Mısır’ı ziyaret edecek

Axios: Witkoff ile Arakçi nükleer anlaşmayı İstanbul'da görüşecek

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı

Muş’ta kaçak avcılığa para cezası

Yılın ilk enflasyon rakamları bugün açıklanacak

Muğla’da 3’ü çocuk 37 düzensiz göçmen yakalandı

Adana’da Berat Kandili coşkuyla idrak edildi

BM'den siyionist rejimin Gazze'de gerçekleştirdiği katliama kınama

Berat Gecesi Büyük Çamlıca Camii'nde dualarla ihya edildi