GÜNDEM 26.12.2024 13:49:28 0

Battalgazi Belediyesinden kaldırım ve asfalt çalışması

Battalgazi Belediyesinden kaldırım ve asfalt çalışması
Haberi Sesli Oku

Battalgazi Belediyesi, Göller Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Küçük ve Büyük Mustafapaşa Mahalleleri ile Çolaklı Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Göller İlkokulu bahçesinde kilit taşı döşemesi, Bahçelievler Mahallesi Yeniyol Küme Evleri’nde kaldırım düzenlemesi, Küçük ve Büyük Mustafapaşa Mahallelerinde kaldırım kilit taşı döşeme çalışmaları ve Çolaklı Mahallesi’nde üst serim çalışması tamamlandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, mahallelerin ihtiyaçlarını titizlikle tespit ettiklerini ve hızlı çözümler ürettiklerini vurguladı. Başkan Taşkın, “Göller, Bahçelievler, Çolaklı ve Mustafapaşa mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz altyapı ve üstyapı çalışmaları, ilçemizi daha modern, güvenli ve yaşanabilir bir yer haline getirme hedefimizin önemli bir parçasıdır. Mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesini artıracak bu tür hizmetleri sürdürmekte kararlıyız. Battalgazi’nin her köşesine eşit ve kesintisiz hizmet götürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çevre düzenlemesi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göller İlkokulu bahçesinde kapsamlı bir çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında 1100 metrekare kilit taşı döşendi, 300 metre bordür, 30 metre taş duvar ve 150 metre kafes teli örgü yapıldı. Göller Mahallesi Muhtarı Veysel Uğur, yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

“Göller İlkokulumuzun bahçesinde yapılan kilit taşı çalışması nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı iletiyoruz, belediyemiz kısa sürede çözüm üretiyor. Mahalle sakinlerimiz de bu çalışmalardan oldukça memnun.”

Çocuklar için güvenli kaldırımlar

Bahçelievler Mahallesi’nde, Yeniyol Küme Evleri bölgesinde 1050 metre uzunluğunda kaldırım kilit taşı döşeme çalışması yapıldı. Bu çalışma ile özellikle öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gitmesini sağladığını belirten Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Doğan Durmaz; “Çocuklarımız önceden yolda yürümek zorunda kalıyorlardı. Ancak bu çalışma sayesinde kaldırımdan güvenli bir şekilde okula gidebilecekler. Bu anlamlı hizmet için Başkanımıza ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Kilit taşı çalışmaları

Küçük Mustafa Paşa Mahallesi’nde 610 metre, Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’nde ise 720 metre uzunluğunda kaldırım kilit taşı döşendi. Yapılan bu düzenlemeler, mahallelerde yaya trafiğini daha güvenli hale getirdi ve mahalle sakinlerinden olumlu geri dönüşler aldı.

Çolaklı Mahallesi’nde yol güçlendirme

Çolaklı Mahallesi’nde 1,5 kilometre uzunluğunda temel ve alt temel çalışması tamamlandı. Bu altyapı düzenlemesi, mahalledeki yolların dayanıklılığını artırarak bölge halkına daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sundu. (İLKHA) 

Antalya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

ABD’yi fırtına vurdu: 6 ölü

Mardin’de fırtına etkisini sürdürüyor: Ağaçlar devrildi, camlar kırıldı

Ankara için kuvvetli yağış uyarısı

Bingöl’de Valilikten fırtına uyarısı

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl’de fırtına: çatılar uçtu, maddi zarar büyük

BM: Gazze'de bebeklerin yüzde 92'si açlık tehlikesi altında

Diyarbakır'da sanayi sitesindeki patlama anı kameralara yansıdı

Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu alarm!

Bakan Kurum: Muhalefete rağmen 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız

Diyarbakır'da sanayi sitesinde patlama

Yapıcıoğlu: Şiddetin ve gözyaşının durması için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız

Antalya'da 3.9 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Zeren'den Nevroz Parkı'na mescit çağrısı

Rus gazının Türk Akımı üzerinden Avrupa'ya ihracatı yüzde 13 arttı

Diyarbakır'da çatının uçma anı kameraya yansıdı

ABD-İran görüşmeleri ertelendi

Selden etkilenen Somali için acil yardım çağrısı

1 Mayıs olaylarında 384 kişi gözaltına alındı

Fırtına Diyarbakır’da maddi hasara yol açtı

Muğla açıklarında 12 düzensiz göçmen yakalandı

Çin'den BRICS ülkelerine işbirliğini güçlendirme çağrısı

Batman’da şiddetli fırtınada ağaç devrildi, park halindeki araç hasar gördü

BM: Esad rejiminin çöküşünden bu yana 1,4 milyondan fazla Suriyeli evlerine döndü

Çocuklar tatil gününde hayvanat bahçesine akın etti

Yeni Zelanda'da şiddetli yağış ve rüzgarlar nedeniyle OHAL ilan edildi

Diyarbakır'da fırtınada çatılar uçtu tabelalar devrildi

Diyarbakır'da şiddetli rüzgâr çatının uçmasına yol açtı

HAKSİAD'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Yükleniyor